Şimdi Ara

### DH Sanal Havacılar [49 Kişi Olduk] ### (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
16
Favori
8.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekleyebilirsin her nekadar 4-5 aydır uçmayıp unutsamda boş zamanım da tekrardan uçuşlara başlamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: todola

quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

Sanal noob pilot bölümü var ise beni de yaz hocam. 2 haftalık deneyim var ama 2 senelik tanıdığın kısmi yardımı ile FSX'te 737 kaldırıp indirmişliğim var.

Sorulaırnız ve merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı oluruz hocam. Havacılık güzel bir hevestir bir kere tam lezzeti aldınız mı bir daha zor bırakırsınız.

Hocam FSX te aldım zevkini oldukça. Airbus A321-Boeing 737 arkadaşın hafif yardımlarıyla az çok uçuruyorum.Helikopter de uçurmasına uçuruyorum ama bi planörü beceremedim bir de iniş-kalkış prosedürlerinin bir kısmını. Uçak kalkmasına kalkıyor,inmesine iniyor ama izinsiz. Fsx multide de normalde de runwayi bulamıyorum yanlış runwaylerden kalkıyorum şimdilik en büyük sıkıntım o :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beni de askeri havacılığa ekle
  • donanım haberi uzun zamandır takip ederim ama bu sayfayı gezinirken gördü :) benide sivil havacılar arasına eklerseniz sevinirim . aslında online uçtuğum ve aramızda gerçekten başarılı pilot ve atc lerin olduğu bir virtual hava yolunda uçmaktayım :) isim vermemde sıkıntı olmayacaksa link te verebilirim :D :D
  • Merhaba hocam benide ekleyebilirsin gruba PMDG 737NGX uçuruyorum.Aynı zamanda uçak teknisyeniyim zaten.
  • Merhaba arkadaşlar benide yazabilirsiniz..Sanal askeri pilotluk yapıyorum Lock On'cuyum ancak Falcon 4'e başlamayı düşünüyorum
  • Hocam benide yaz askeri ve sivil kategoriye BMS 4.32 Ve FSX te ThyVa pilotuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivile yaz hocam askeride ayarı kaçırıyorum ağır uçak iyi geliyor
    Gülmek yok direksiyonla kullanıyorum pedallar elevators durumunda
    Daha hiç multiplayer oynayamadım nasıl oluyor?
    Birde bir türlü pmdg kullanamadım illa ücretlimi olması gerek?
  • konuyu canlandıralım arkadaşlar çok ölü Beni eklemeişsin hala kardeş bu arada..Bugün eski Solotürk Pilotumuz Yalın Ahbab hocamız Türkk hava Yollarında işe başladığını ilan etti facebook sayfasından..F-16 dan Airbus'a Zaten sinyalini fuarda vermişti hatırlıyorum

Videosu:Solotürk Pilotu Airbus uçurursa

• arkadaşlar mouse + klavye ile oynayabileceğim oyun tavsiye eder misiniz?
  • Up
  • Arkadaşlar selam...

Bayağıdır buraya bakamadım...Nedir son durum?

-Online uçuşlara başladınız mı?
    -Başladıysanız nerde gerçekleştiriyorsunuz
    -Ben epeydir, yabancı ve şifresiz bir server üzerinden yabancı uyruklu bir arkadaşla fs9 multiplayer da uçuyorum...

Birlikte uçma şansımız varsa heberlerinizi beklerim...
  • Benide ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syrah S kullanıcısına yanıt
    Yakında iveo ile uçuşlara başlıcam. Gelen gelir THY adı altında acemi olarakda olsa dünyayı gezicez roleplay tadında küçük blog felan kurarız heralde rahat buluşmak adına...
  • Tamamdır Vanseth...Bekliyoruz...
  • IVAO ile nasıl uçulacağını bilmiyorum bu konuda iyi bir rehbere ihtiyacım var, onun dışında 2008 den beri FSX de deneyimliyim, zamanında gamepsy ile online uçuşlarım çok olmuştu. FULL IFR uçuş ve ILS iniş tecrübem var.
  • İngilizcem yok. Yinede tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

İngilizcem yok. Yinede tavsiye eder misiniz?
    Türkiye uçuş yaparsanız, Türkçe konuşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 9 Mayıs 2014; 10:15:58 >
  • todola kullanıcısına yanıt
    Teşekkürederim.
  • Arkadaşlar bazı özel sebeplerden dolayı forumdan uzun süre uzakta kaldım. Konuyu tekrar canladıracağız ve bilgi paylaşımına başlayacağız. Kendi aramızda uygun bir tarih belirtip, online uçuş yapabiliriz, ama önce yeni başlayanlar için temel eğitim vermemeiz şart. IVAO belli kurallar var en azından bunları öğrenmek gerek.

Geç oldu fakat aramıza hoşgeldiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 9 Mayıs 2014; 10:33:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.