Şimdi Ara

* DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. * (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
5.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Buluşmada ne giyeceksiniz gençler . . .

Ben kıyafet giycem abicim ...Belki bi arkadaşım gelir bu sefer 20 kişi falan olcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Şu balıkçıların olduğu sokağın girişi değilmi orası ?

Evet en başında, çarşı durağı meydan'da hemen . . .
  • Müco şu 5 menü hakkında ve ikinci rezarvasyon konusunda bizi aydınlat artık....Mekanı şimdiden oylayalım??
  • En başta ne dedik aliciğim :) aklımızda üç adet restaurant vardı ;

* Yanyalı Restaurant
    * Expres İnegöl Köfte
    * Pizza Hut

Çoğunluk Pizza Hut'a pek sıcak bakmadığı için bende Yanyalı ile Expres'e Rez yaptırdım. Olay bundan ibaret. Ama bildiğiniz başka yerler varsa neden olmasın :)
  • quote:

En başta ne dedik aliciğim :) aklımızda üç adet restaurant vardı ;

* Yanyalı Restaurant
    * Expres İnegöl Köfte
    * Pizza Hut

Çoğunluk Pizza Hut'a pek sıcak bakmadığı için bende Yanyalı ile Expres'e Rez yaptırdım. Olay bundan ibaret. Ama bildiğiniz başka yerler varsa neden olmasın :)

Yanyanlının menüyü sevdim
  • gidelim hacı oğluna tıka basa yeriz abi bak durumu kötü olanlar var dikkat
    şekil a ben b alper ona göre :D sopayı yersem kafayı ceker kavacıktaki ofisini basarım :D elimde 1 adet mp5 var seal - üstüne 6 şarjör 9 mm mermi var :D kevgire döndürürüm mücooo akıllı ol 2 gun kaldı :D sabrediyorum sabrediyorum ama bi sınırı var :@ :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

gidelim hacı oğluna tıka basa yeriz abi bak durumu kötü olanlar var dikkat
    şekil a ben b alper ona göre :D sopayı yersem kafayı ceker kavacıktaki ofisini basarım :D elimde 1 adet mp5 var seal - üstüne 6 şarjör 9 mm mermi var :D kevgire döndürürüm mücooo akıllı ol 2 gun kaldı :D sabrediyorum sabrediyorum ama bi sınırı var :@ :D:D:D

• :) müco abim bana alıstı blusmaya gelenlerde alıştı :D ama isyanım var uleeen :D müco abi 2 gün sora gelicen paranın %50 fazlasıyla gel :D yemeğim senden

sigara ilhan abiden - bally ler de benden :D poşetleride biri getirir :D çekeriz sabaha kadar :D dıptıs dıptıs :D

///

aldığım haber ve duyumlara göre pazar günü gbt kontrol var arkadaşlar hekez kimliklerini getirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Yanyanlının menüyü sevdim

Bende sevmek istiyorum o menüyü,ilk mesajda da yok
  • Arkadaşlar Yanyalı olmazsa eğer, fiyatı biraz tuzlu gelirse ikinci yere gideriz. Orasıda gayet güzel mekan . . .
  • quote:

Arkadaşlar Yanyalı olmazsa eğer, fiyatı biraz tuzlu gelirse ikinci yere gideriz. Orasıda gayet güzel mekan . . .

Yanyalı olsun anca doyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Arkadaşlar Yanyalı olmazsa eğer, fiyatı biraz tuzlu gelirse ikinci yere gideriz. Orasıda gayet güzel mekan . . .

Yanyalı olsun anca doyarım

zengin adamın haLi bi başka

• Selamlar ;

Arkadaşlar Yanyalı menüsü biraz tuzlu gelebilir. Eğer vazgeçme gibi bir durum olursa size ikinci alternatif Kadıköy Expres İnegöl Köfteyi sunuyorum. Mekana bilenleriniz belki vardır, ama gittiğiniz zaman çok seveceksiniz ;

Not : Gelecek olanlar son kez teyit etsinler tam bir sayı çıkaralım arkadaşlar.

Fiyat aralığı : 11 - 25 TL geçmez. Maksimum 25 TL'ye kadar yiyebileceğiniz yemekler şunlar ;

* DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. *

Evet arkadaşlar ne diyorsunuz, inegöl'mü yoksa yanyalı mı . . .

• abi sacmalama da gidelim pizza hut a çatlayana kadar yeriz zaten 25 tl var elimde 25 ini 20 sini yemeğe harcayamam elime de biraz kalsın daha sigarası var patlamış mısırı var internet [KAHVE] si var bunun birsürü aktivitesi var yapma gznu seviym insaflı ol
    bn oraya geldikten sora milletin elinde avucunda olan paralardan otlanmak - yada kadiköye gelip yemek yiyip dönmek istemiyorum. adam akıllı gittikmi kimseyi madur etmeden herkeze uygun bişiler yapalım hem para hem karın tokluğu bakımından.

siz en iyisi beni dinleyin gidelim pizza hut a yada hacıoğlu gibi gıral bi lahmacuncuya - onuda geçtim sahilde yarım ekmek -tam ekmek her neyse döner yiyelim daha uygun bişiler yiyelim karnımız doysun.
    bide şöyle düşünün gittiniz 10 tl ye yılların sokak çocuğu ve yılların verdiği açlık hissi ile tıka basa doyabilirsiniz.abanın abana bildiğiniz kadar :D ama lokantada maximum nekadar abanabilceksiniz :)

ha illa da yok illa lokanta diyosanız benm kotam 25 tl üstüne 25 tl daha toplayıp karnımı doyrcaksanız eyv derim :) parasız geliceğinizi hayal edip düşünün abi herkezin içinde psikolojin bozulur maazallah :)

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: elwood

BurgerKing for ever and ever

BurgerKıng mi
  • Valla pre silver parasıyla gelicem x)) Tuzlu mekanlardan uzak duralım yoksa sonra nargileye para kalmaz :S net cafe de nasıl yettircem bakalım.. Foto makineyi ayarladınz inş
  • Ayarladım ilhancım :) Makine işi tamam. Şimdi gelecek kişilere son kez mesaj atıyorum :)
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Ayarladım ilhancım :) Makine işi tamam. Şimdi gelecek kişilere son kez mesaj atıyorum :)

Hani benim mesajım gelmedi

Charları ayarlıyım çıkarım evden, Benim iftar menümü Auto Cad ödiyecekmiş yoksa hiç gelesim yoktu Müco sözün var unutma sen ödicen.

NOT: Beni 1,5 iskenderden aşağısı kurtarmaz

Şu Yanyalı'yı bir daha arada rezervasyonda aksilik çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 6 Eylül 2009; 10:19:31 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.