Şimdi Ara

* DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. * (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Abi Sedir Cafe yi biliyomusun ? manyak mekan

Bilmiyorum ama tarif edersen gideriz . . .
  • güzel güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Bilmiyorum ama tarif edersen gideriz . . .

Hani ptt falan , kırtasiyecilerin falan olduğu tarafın sonuna doğru.. Geçen arkadaşlarla gittik nargileye sütlü/muzlu mükemmeldi....
  • Tamam ilhancım dediğin yere gideriz . . .
  • :) ayn 6 sı %98.2 lik bi oranla güzel olucak :) neden %100 deilde %98.2 derseniz o da bize galsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

:) ayn 6 sı %98.2 lik bi oranla güzel olucak :) neden %100 deilde %98.2 derseniz o da bize galsın :)

Beykoz'dan bir arkadaş daha geliyor serdar . . .
  • Bir sonraki hafta olsa okulum açılacağından İstanbul'da olmak zorunda olacaktım. Katılabilirdim. :T

Bir dahaki buluşmaya artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Bir sonraki hafta olsa okulum açılacağından İstanbul'da olmak zorunda olacaktım. Katılabilirdim. :T

Bir dahaki buluşmaya artık.

Sağlık olsun salih :) Düşünmen yeter. Bir dahaki sefere inşallah istanbulda olduğun zaman . . .
  • of of
  • bir kerede başkentte yapsanız buLuşma :D
  • quote:

Sedir cafenin nargilesi iyidir. Çayın fiyatı 2 liradır. 15dk ara ile 1 çay götürürler önüne istesende istemesende almak zorundasın gibi bişe. Adisyona dikkat etmek lazım fazladan çay yazdıkları çok oluyo, artık elimi sürtüyo yoksa kasti bişemi bilemem. 1 sene o mekana takıldım izlenimlerim bunlar

Mücahit bende gelmek istiyorum buluşmaya yaz benide kendi aracımla gelicem sancaktepe,ümraniye, içerenköy gelen varsa alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

quote:

Sedir cafenin nargilesi iyidir. Çayın fiyatı 2 liradır. 15dk ara ile 1 çay götürürler önüne istesende istemesende almak zorundasın gibi bişe. Adisyona dikkat etmek lazım fazladan çay yazdıkları çok oluyo, artık elimi sürtüyo yoksa kasti bişemi bilemem. 1 sene o mekana takıldım izlenimlerim bunlar

Mücahit bende gelmek istiyorum buluşmaya yaz benide kendi aracımla gelicem sancaktepe,ümraniye, içerenköy gelen varsa alabilirim

İyide ben içmemki çay, başka bişey getirse önüme olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina
    quote:

quote:

Ilık bi oralet söyleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

quote:

quote:

Ilık bi oralet söyleyelim

Sahlep

• hacı şimdi yer neresi oldu ?
    fiyatlar uygun !
    ama benim astım patlak verdi pazar-pzt acillerde sürttüm.
    şimdi içimi parçalaya öksürük var kendime gelemezsem sizlerle olamıycam.
    kesin bi yerin şişer düşer bu ramazanda tek kaldım dılşlandım zati..

benim ctesi belli olur durum. zor nefes alıyorum. öksürük bi yandan. belim tutuldu öksürmekten...
    .

rezervasyon için mekanlar güzel gibi. peki başka yerler varmı millet.
    ramzan değilde arkadaş/arkadaşlarla giidlecek nezih uygun fiyatlı yerler...
    üsküdardaki genç kebab misali. ? üsküdar veya/kadıkoyde ?bi pm yada yazarsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

:) ayn 6 sı %98.2 lik bi oranla güzel olucak :) neden %100 deilde %98.2 derseniz o da bize galsın :)

Beykoz'dan bir arkadaş daha geliyor serdar . . .

xD + bizm alperde geliyo :D müco bey :D
  • @Cya__

Hocam adını ekliyorum. Ve bekliyorum . . .

@MoriKalina

Başka ne getirecek önüne . . .
  • müco abi yaz oraya JohnRunk / forumdan deil ama yaz sen - alıştıracaz ufak ufak :D
    %50 ihtimalle gelcek :D para konusu işte nalet olsun

//

zaten ilhan abi beni 6 mil + 95 k pot parası bide üstüne - garantimatiq e giden 4 tlm ve alamadığım 26 m para olarak zarara soktu banlanmasını istiyorum bu şahısın :D msndede sizli bizli konusuyo zaten uyuz oldum xD

olayı anlamanız için bulusmada ayrıntılara girecem ^^ yıh yıh / görün bakın size silk - gold - bot satan şahısın nekadar **** olduğunu [ben sansürledim yanlız ona göre :D ]

gecelik ipucu - İ
  • Serdar gelin para sorun değil, İlhan çeker zengin adam
  • quote:

Serdar gelin para sorun değil, İlhan çeker zengin adam

Joymax bütün maddi dengemi bozdu, silk satışları düştü gold satışları düştü

Pazar günü buluşmaya gelenler hazırlasınlar paracıkları, maliyetine silk vericem
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.