Şimdi Ara

* DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. * (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buluşmada ne giyeceksiniz gençler . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Buluşmada ne giyeceksiniz gençler . . .

İyide tanıyoruz zaten birbirimizi
    Tanımayacaklar için kırmızı karanfil olcak yakamda

Büyük ihtimal simsiyah gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 3 Eylül 2009; 14:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Serdar gelin para sorun değil, İlhan çeker zengin adam

Joymax bütün maddi dengemi bozdu, silk satışları düştü gold satışları düştü

Pazar günü buluşmaya gelenler hazırlasınlar paracıkları, maliyetine silk vericem

bu fırsat kaçmaz diyosun

• quote:

quote:

Buluşmada ne giyeceksiniz gençler . . .

İyide tanıyoruz zaten birbirimizi
    Tanımayacaklar için kırmızı karanfil olcak yakamda

Büyük ihtimal simsiyah gelirim

Olsun tanımayanlar olacaktır elbet . . .

Unutmadan söyliyeyim, yeter artık beyaz font ile yazma . . .

• Müco şu yemek faslını belirleyin o kadar kişi son dakikada ve rezervasyonsuz aç kalma ihtimali yüksek.Mideme göre bir mekan ve rezarvasyonu varsa bende gelebilirim.Ama bu aç halimle bide iftarda doymazsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: night131313

Müco şu yemek faslını belirleyin o kadar kişi son dakikada ve rezervasyonsuz aç kalma ihtimali yüksek.Mideme göre bir mekan ve rezarvasyonu varsa bende gelebilirim.Ama bu aç halimle bide iftarda doymazsam

Ali bugün iki yere rez. yaptıracağım. İki yer olsun ki kafamız rahat olsun . . .
  • quote:

Ali bugün iki yere rez. yaptıracağım. İki yer olsun ki kafamız rahat olsun . . .

İki yer olsun ki biri mutlaka küfür etsin diyorsun Mekan ismi ve menü isterim akşama hazır et.
  • quote:

quote:

İki yer olsun ki biri mutlaka küfür etsin diyorsun Mekan ismi ve menü isterim akşama hazır et.

Tamam kardeşim, akşama hepsini ekliyeceğim zaten . . .

• Ben galiba satıyorum sizi, önemli bir işim çıktı pazar fifty fifty koy bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 4 Eylül 2009; 0:47:37 >
  • quote:

Ben galiba satıyorum sizi, önemli bir işim çıktı pazar fifty fifty koy bana

Dur anlamadım, fifty fifty ne yapalım sana . . .
  • Arkadaşlar selamlar ;

Az önce '' Yanyalı Fehmi Restaurant'a '' 12 kişilik Rezervasyon yaptırdım (Bahçede)

Gideceğimiz yerden 2 adet resim ekliyorum, belki önünden görüp geçmişinizdir. Bugünde akşam gidip yeri göreceğim tekrar. Özellikle bahçede istedim sebep belli . . .

* DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. *

Arkadaşlar 5 çeşit iftar menüsü var, birde normal ücretlendire var. İftar menüleri gayet iyi. Yinede oraya gidince tekrar karar veririz . . .

• quote:

Arkadaşlar selamlar ;

Az önce '' Yanyalı Fehmi Restaurant'a '' 12 kişilik Rezervasyon yaptırdım (Bahçede)

Gideceğimiz yerden 2 adet resim ekliyorum, belki önünden görüp geçmişinizdir. Bugünde akşam gidip yeri göreceğim tekrar. Özellikle bahçede istedim sebep belli . . .

Arkadaşlar 5 çeşit iftar menüsü var, birde normal ücretlendire var. İftar menüleri gayet iyi. Yinede oraya gidince tekrar karar veririz . . .

• Bunlarıda yeni buldum :) İlk resim bahçe . . .

• Dikkat edelimde filmlerdeki gibi bulaşık yıkatmıyorlar. Direk sopa . . .
  • İnş Hepiniz İçin GüzeL Bi Gün Olur
  • Bütün temenimiz zaten o. Hoş muhabbet ve güzel vakit geçirmek . . .
  • quote:

Bütün temenimiz zaten o. Hoş muhabbet ve güzel vakit geçirmek . . .

Hani tanımadığın bir mekana bu kadar insanı götürüp risk alamazdın?Hani bizim için en iyi mekanı seçiyordun?Hani iki tane rezervasyon?Hani hani hani??? Aç kalan,yemekleri beğenmeyenler hırsını ve parasını Müco'dan alabilirler....=)
  • quote:

quote:

Hani tanımadığın bir mekana bu kadar insanı götürüp risk alamazdın?Hani bizim için en iyi mekanı seçiyordun?Hani iki tane rezervasyon?Hani hani hani??? Aç kalan,yemekleri beğenmeyenler hırsını ve parasını Müco'dan alabilirler....=)

En iyi mekan lahmacuncudur

• quote:

quote:

2. Rezervasyonuda yaptım. Kim dedi yapmadı diye :) Ben hazırlıklıyım kardeşim. Siz sadece 15:00 de planlanan yerde olun. Hepsini sırasıyla yapacaz inşallah . . .

* Net cafe Counter, Half Life vs.
    * Yemek İftar
    * Cafe Nargile, Kahve
    * Karting veya Bilardo (Yada sizin istediğiniz başka bir aktivite)

• Şu balıkçıların olduğu sokağın girişi değilmi orası ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.