Şimdi Ara

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.* (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Buluşmaya Gelecekler ;

* Auto CAD
    * MoriKalina (%1 Gelebilirde, gelmeyebilirde. Sağı solu belli olmaz)
    * _aNaToLia_
    * __EFENDİ__
    * Spyxxx
    * Evil Clown
    * N0f3ar_74
    * SeydayaKurbann
    * Hawking
    * RevoLite
    * EUPH[R]®[R]ATES
    * Kutluhan
    * Coming
    * weast60
    * Mr_Deather
    * Matt Heafy*
    *

ben nerdeyim ulennnnnnnnn beni neden eklemedin ben insan değilmiyim
    ( RuZGaR_BoY )

• Not:ilhan serdar ve muca bu sekılde yalamayın kotu ornek oluyorsunuz

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.*
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuZGaR_Boy

Not:ilhan serdar ve muca bu sekılde yalamayın kotu ornek oluyorsunuz

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.*

• Yukardaki festival hangi şehirde
  • İstanbul İnönü stadında.Kaçırılmayacak bi festival..
  • ne zaman
  • @RuZGaR_Boy

Ersin unutmuşum seni eklemeyi, hemen ekliyorum canım . . .

@Coming

Kardeşim Sonisphere Festival 25-26-27 Haziran İnönü Stadı. Ben, Serdar, berkay gidiyoruz. tek günlük biletler halen satışta. Bence kaçırma derim . . .

Arkadaşlar can kardeşimiz cuma askerden dönüyor ve ayağının tozuyla buluşmamıza katılacak :) Can'da araba ile gelecek. Yani İstanbuldan 2 araba geleceğiz. 4 kişilik daha yer açılmıştır. Gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirlerse sevinirim. 0539 449 11 52 . . .

• Eskişehir'de de olucaktı ?
    Yalan oldu heralde x)
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonardo -- 12 Mayıs 2010; 17:17:17 >
  • @Saq0_Pa

Kardeşim eskişehir buluşmasını Ağustos'a erteledim . . .

@Léonardo

Kardeşim öncelikle şunu belirteyim para sorun değil o her zaman ikinci plandadır. İçin rahat olsun. Piknik Alanı: Doğanca Barajı / Misi Köyü Yakınları. Son olarak ;

Gemlikten '' Borusan Köprüsü '' nün oradan Kutluhan kardeşimi alacağım. Senide oradan alabiliriz. Cep numaramı kayıt et :) Sende bana kendi cep numaranı gönderebilirsen PM ile sevinirim. Kendimce bir kağıda liste yaptım buluşmaya gelenlerin telefon numaralarını yazdım ki buluşma günü irtibat için. Adını ekliyeyim mi ?
  • Evet arkadaşlar, 3 gün kaldı buluşmaya. Konumuz güncel ve tekrar hatırlatma yapayım. İstanbuldan gelmek isteyenler bana ulaşsınlar PM yada Cepten. İstanbuldan 2 araba gidiyoruz kısmetse ve 4 kişilik yer açılmıştır . . .
  • yarın maNga konseri pazar mangal cok güzel bir hafta sonu olacak...
  • ben bu gun dayımla konusacagım onda minibus var eger o olursa cok guzel olur 14 kısılık olmadı patronun rentacar ından araba kıralayacam

Not: ulucamii den binecek kişilersu andan itibaren gelecek kişiler adlarını bana mesaj olarak atarasa yada buraya onemle yazdırırsa cok memnunolucam ona gore minibus yada hyundai getz alacam.....

muco nargileyi unutma yoksa
  • quote:

Not:ilhan serdar ve muca bu sekılde yalamayın kotu ornek oluyorsunuz

Not:ilhan muco ve serdar resimdeki kişier sırasına gore

• quote:

Koyu Fenerbahçeliyimdir hatta fanatikte diyebilirsiniz ama bursaya fener forması giyip gelicek kadar bunamadım kardeşim. Mangaldan önce dayak yemeyi istemiyorum açıkcası . . .

muco merak etme kardesim biz bursa spor olarak biraz fanatigiz fakat rahat rahat duran veya gezen kımseye satasmayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuZGaR_Boy -- 14 Mayıs 2010; 11:47:08 >
  • quote:

quote:

Koyu Fenerbahçeliyimdir hatta fanatikte diyebilirsiniz ama bursaya fener forması giyip gelicek kadar bunamadım kardeşim. Mangaldan önce dayak yemeyi istemiyorum açıkcası . . .

muco merak etme kardesim biz bursa spor olarak biraz fanatigiz fakat rahat rahat duran veya gezen kımseye satasmayız

Kırarım kafanı çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

quote:

Kırarım kafanı çocuk

saka yapıyor tırsma sakın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

quote:

Kırarım kafanı çocuk

saka yapıyor tırsma sakın

• Epey kalabalık olucaz sanırım, arabalarla zor olur ben sizleri kamyon kasasında götürsem olmaz mı, koltuk niyetine karpuzlara oturursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 13 Mayıs 2010; 19:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Epey kalabalık olucaz sanırım, arabalarla zor olur ben sizleri kamyon kasasında götürsem olmaz mı, koltuk niyetine karpuzlara oturursunuz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.