Şimdi Ara

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
8.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bekliyoruz, bütün herşey ayarlandı. Güzel vakit geçireceğiz inşallah . . .

@SerdarS9

Serdar ben sınav felan anlamam aga, senide bekliyorum . . .

Not : İstanbul tayfası araba işi tamamdır. 2006 Model Toyota Corolla. Haraket saatimiz sabah 9:00 dur. Kadıköy Söğütlüçeşme Metrobüs Durağından haraket edeceğiz . . .
  • Serdar benimd esınav var ama ben 14.00 da olan sınava girmiycem. Sende benim gibi yap 1 kere geliyoruz şu lanet dünyaya
  • Normalde forumla ilişiğimi kestim girmiyorum, bazı şeyler değişene kadar da girmeyeceğim fakat şunu yazmaya girdim.

1% filan yok ben gelmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Normalde forumla ilişiğimi kestim girmiyorum, bazı şeyler değişene kadar da girmeyeceğim fakat şunu yazmaya girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Normalde forumla ilişiğimi kestim girmiyorum, bazı şeyler değişene kadar da girmeyeceğim fakat şunu yazmaya girdim.

• Konu düşmesin, denizlispor düşsün . . .
  • Mücahit Konuyu editler misin

1.Toplanma Yeri ULUCAMİ bahçesindeki havuzun yanı (Ersin arabayla sizleri alıcak) Telefonu: 0531 945 35 61
    Buluşma Saati: 11:30
    Hareket Saati: 11:45

2.Toplanma Yeri NİLÜFER Carrefour Önü (İlhan arabayla sizleri alıcak) Telefonu: 0535 358 95 53
    Buluşma Saati: 12:00
    Hareket Saati: 12:15

3.Grubu istanbul'dan Mücahit arabayla toplayıp gelicek zaten. Telefonu: 0539 449 11 52

Piknik Alanı: Doğanca Barajı / Misi Köyü Yakınları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 10 Mayıs 2010; 13:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Mücahit Konuyu editler misin

1.Toplanma Yeri ULUCAMİ bahçesindeki havuzun yanı (Ersin arabayla sizleri alıcak) Telefonu: 0531 945 35 61

2.Toplanma Yeri NİLÜFER Carrefour Önü (İlhan arabayla sizleri alıcak) Telefonu: 0535 358 95 53

3.Grubu istanbul'dan Mücahit arabayla toplayıp gelicek zaten. Telefonu: 0539 449 11 52

Piknik Alanı: Doğanca Barajı / Misi Köyü Yakınları.

anlamadım ben bunu

• Volkan, ersin ve ilhanda araba olacak

Arkadaşlar Ersin ve ilhan'da araba olacak. Ersin Ulucami tayfasını toplayıp gelecek. İlhan da Nilüfer Carrefour önündeki tayfayı toplayıp gelecek. Sizlere en yakın yer neresi ise buluşma saatinde orada olunuz. 2 araba olduğu için görev paylaşımı yaptık . . .

• Bizi kim alcak Müco
  • quote:

Bizi kim alcak Müco

Ben alacağım. İstanbul tayfasını sabah ben alacağım kararlaştırdık ya . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Bizi kim alcak Müco

Ben alacağım. İstanbul tayfasını sabah ben alacağım kararlaştırdık ya . . .

Bursa'da kim alcak bizi
  • Organizasyon güzel birde belirli bir miktar belirleyelim xxx getiricez diye :) ben iki bulaşma noktasınında ortasındayım kimler nerelerden binecek kesinleşşin az olan arabaya bineyim :):)
  • @Hawking

Kardeşim iki tane nokta belirledik. Sana en yakın hangisi ise orada olman yeterli. Mekana göre araba ayarladık. Gideceğin yer kimde ise onun numarasını al ararsın ben geldim diye. Ulucami'ye ersin bakıcak. Nilüfer Carrefour'a ilhan bakacak. Onun haricinde min. 30 TL olsun cebinde. Hesap yaptık çünkü. Adam başı 15 TL civarı gidecektir. Sen yinede getirebildiğin kadar para ile gel . . .

@__EFENDİ__

Erdinç yavrum, canım, bebeğim, hayatımın anlamı

Bursa otogarın önünde biz ilhanları bekliyeceğiz. Gideceğimiz istikamet oraya doğru olduğu için onlar bize doğru gelecekler. Bende maçın olduğu gün 34 plaka ile merkeze girmemiş olurum . . .

• quote:

@Hawking

Kardeşim iki tane nokta belirledik. Sana en yakın hangisi ise orada olman yeterli. Mekana göre araba ayarladık. Gideceğin yer kimde ise onun numarasını al ararsın ben geldim diye. Ulucami'ye ersin bakıcak. Nilüfer Carrefour'a ilhan bakacak. Onun haricinde min. 30 TL olsun cebinde. Hesap yaptık çünkü. Adam başı 15 TL civarı gidecektir. Sen yinede getirebildiğin kadar para ile gel . . .

@__EFENDİ__

Erdinç yavrum, canım, bebeğim, hayatımın anlamı

Bursa otogarın önünde biz ilhanları bekliyeceğiz. Gideceğimiz istikamet oraya doğru olduğu için onlar bize doğru gelecekler. Bende maçın olduğu gün 34 plaka ile merkeze girmemiş olurum . . .

Anlaşıldı tamam

• Ben sınavdan çıkıp Ulucami önüne gelirim 10.00 da girsem 11.00 da çıkarım Süleyman Çelebi Lisesi yakın zaten orda sınav :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Ben sınavdan çıkıp Ulucami önüne gelirim 10.00 da girsem 11.00 da çıkarım Süleyman Çelebi Lisesi yakın zaten orda sınav :)

• Arkadaş gece gece bi rahat bırakmıyorlar adamı ya
    Ekle beni de bari nabalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Heafy*

Arkadaş gece gece bi rahat bırakmıyorlar adamı ya

Daha seninle konser hakkında konuşacağız . . .

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.*

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Matt Heafy*

Arkadaş gece gece bi rahat bırakmıyorlar adamı ya

Daha seninle konser hakkında konuşacağız . . .

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.*

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.