Şimdi Ara

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.* (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyu Fenerbahçeliyimdir hatta fanatikte diyebilirsiniz ama bursaya fener forması giyip gelicek kadar bunamadım kardeşim. Mangaldan önce dayak yemeyi istemiyorum açıkcası . . .
  • kalabalık öyle böyle değil.bayağı olucak
  • Plaka işini ciddi ciddi düşünüyorum . . .
  • ben uyardım maç gününü seçmek yürek ister ahaha gerçi 2 hafta kalmış buluşmaya işl pazar günü mesaisine çagırmazlar
  • plaka FB mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyaoner

plaka FB mi

Değil, olsa şeref duyarım :) malesef değil. Olsa bile o plaka ile bursaya gelmem. Gelirsemde dönüşüm olmayabilir . . .
  • benide o kara lısteye alırsanız sevınırım Ben VezirTR_ dh dekı dıger uyelıgım ilhan abi toplantı var demıyorsun he
  • sunuda belırtmeyi unuttum icki turu seyler olursa ben yokum
  • arabaya yazık olur belki maçtan önce gelirim bi
  • @Mr_Deather

Hocam adınızı ekliyorum ve bekliyoruz. Buluşmalarımızda kesinlikle içki alkol türü içecekler olmamıştır, olmayacaktır . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

@Mr_Deather

Hocam adınızı ekliyorum ve bekliyoruz. Buluşmalarımızda kesinlikle içki alkol türü içecekler olmamıştır, olmayacaktır . . .

Tütün,ot serbest
    Orman nasılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

@Mr_Deather

Tütün,ot serbest
    Orman nasılsa

Ota doyacaksın merak etme İkimizde dağda oluyoruz, site kapalı Telefonumu sana vericem , bak gör kapalı olduk mu nasıl arayan arayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 30 Nisan 2010; 11:05:55 >

• off nasıl da gelmek istiyorum ama sakaryadayım o ara haziranda yada temmuz da da yaparız.inş
  • 20 Kişi kadar olucaz sanırım
    Arabası olan arabayla gelsin
  • Hala yer varsa bende gelebilirm istanbulda yasıorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

Hala yer varsa bende gelebilirm istanbulda yasıorm

Hocam arabada yer kalmadı. 6 kişi tıkış tıkış apaçi gibi gideceğiz zaten ama otobüs ile gelecek bir arkadaş vardı NİLÜFER ile bursa 18 TL . . .
  • arkadaşlar lütfen foto mak almayı unutmayın güzel bir buluşma olsun istiyorum herşey gönlümüzce olacak gibi duruyor (:
  • Ücret sorun değilde uğraşılmaz şimdi otobüsle gidiş dönüş biri gelmekten vazgeçerse haberm olsun (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 30 Nisan 2010; 19:01:01 >
  • quote:

quote:

Hocam arabada yer kalmadı. 6 kişi tıkış tıkış apaçi gibi gideceğiz zaten ama otobüs ile gelecek bir arkadaş vardı NİLÜFER ile bursa 18 TL . . .

Sana ne kadar bayılcaz Müco 18 TL yeter mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

quote:

Sana ne kadar bayılcaz Müco 18 TL yeter mi

Erdinç kuzum

Araba benden, benzin benden feribot ve diğer ıvır zıvır şeyler ortak . . .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.