Şimdi Ara

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coming

ortalama yaş aralığı nedir arkadaşlar bende katılabilirim. Zaten bir tek pazar günümüz var :)

18 üstü. Biz yaşa bakmıyoruz kardeşim güzel muhabbet, ortam olsun yeterli. Senide bekleriz . . .
  • benide yazın %70 gelirim işim çıkmazsa :)
  • quote:

benide yazın %70 gelirim işim çıkmazsa :)

Tamam kardeşim adını ekliyorum ve bekliyoruz . . .
  • Askerlik Bitsin GeLicem Bende inş. :))
  • Beni neden eklemedin bakiim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Beni neden eklemedin bakiim?

Pardon kardeşim unutmuşum seni, hemen ekliyorum . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Beni neden eklemedin bakiim?

Pardon kardeşim unutmuşum seni, hemen ekliyorum . . .

Hah tamam oldu şimdi...

• quote:

quote:

ortalama yaş aralığı nedir arkadaşlar bende katılabilirim. Zaten bir tek pazar günümüz var :)

18 üstü. Biz yaşa bakmıyoruz kardeşim güzel muhabbet, ortam olsun yeterli. Senide bekleriz . . .

18 üstü falan değil xD 15 yaşındayım bunada gelirsen 2.ye gelcem yanlış bilgilendirmeyelim mücahit abi :D mücahit abi sen helikopteri yaptın mı denizaltı mıydı neydi maket?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUPH[R]®[R]ATES

quote:

quote:

18 üstü falan değil xD 15 yaşındayım bunada gelirsen 2.ye gelcem yanlış bilgilendirmeyelim mücahit abi :D mücahit abi sen helikopteri yaptın mı denizaltı mıydı neydi maket?

Denizaltı maketi :) Çoktan bitti ve mükemmel birşey oldu. Model arabalarımın yanında duruyor. Fotoğrafını çekerim ilerleyen günlerde koyarım. Azıcık merak edin . . .

• o buluşmada gülmeye başlayınca otomatik olarak yaş vebenzeri problemler unutuluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

o buluşmada gülmeye başlayınca otomatik olarak yaş vebenzeri problemler unutuluyor :D

Serdarcım kadıköydeki çiçekciler ne diyor biliyorsun . . .
  • bir bursalı olarak bende hem sizinle tanışmak hemde birlikte zaman geçirmek için orda olacağım :)

uludağa gidiliyormuş araçlarda sıkıntı yoksa model aracımıda getire bilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 20 Nisan 2010; 11:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

bir bursalı olarak bende hem sizinle tanışmak hemde birlikte zaman geçirmek için orda olacağım :)

uludağa gidiliyormuş araçlarda sıkıntı yoksa model aracımıda getire bilirmiyim ?

Memnun oluruz kardeşim. Arabalarda sıkıntı yok sende benim gibi model araba ve maket meraklısısın galiba :) Getir hocam getir seninle model muhabbeti yaparız. bende kendi koleksiyonumun fotoğraflarını getirecem inşallah . . .

Adını listeye ekliyorum ve bekliyoruz . . .
  • quote:

quote:

bir bursalı olarak bende hem sizinle tanışmak hemde birlikte zaman geçirmek için orda olacağım :)

Memnun oluruz kardeşim. Arabalarda sıkıntı yok sende benim gibi model araba ve maket meraklısısın galiba :) Getir hocam getir seninle model muhabbeti yaparız. bende kendi koleksiyonumun fotoğraflarını getirecem inşallah . . .

teşekkürler.. aynen güzel olur hem de birşeyler paylaşmış oluruz model konusunda :)

ben sizinle parkta buluşurum araba oraya kadar kolay da sonrasında bir sorun çıkartmıcaksa getirirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 20 Nisan 2010; 16:17:59 >

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler.. aynen güzel olur hem de birşeyler paylaşmış oluruz model konusunda :)

ben sizinle parkta buluşurum araba oraya kadar kolay da sonrasında bir sorun çıkartmıcaksa getirirm

Merak etme kardeşim bir aksilik olmaz inşallah. İki tane araba olacak bagaj sorunu olmaz . . .

• tmm ozaman abi saat 12 de ordayım

mangal lazımmı balkonda 2 3 senedir bi mangal var daha kullanmaya fırsat bile olmadı açıkcası bi işe yarasın lazımsa gelirken getiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 20 Nisan 2010; 22:46:22 >
  • Oraya gidince SRO'yla ilgili de konuşuruz demi?
  • quote:

Oraya gidince SRO'yla ilgili de konuşuruz demi?

Ayıp ettin,PVP bile yapıyoruz,hatta ben thief giyip Müco'yu kovalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Puhaha muhaha hatta zuhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Sen ciddimisiniz acaba . . .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.