Pikniğinizin iyi geçmesi, apachilere yaklanmamanız ve orman yangını çıkarmamanız dileğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Pikniğinizin iyi geçmesi, apachilere yaklanmamanız ve orman yangını çıkarmamanız dileğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Auto CAD
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
ßol Şans Beyler
Yiğit ayarla birşeyler de gel be kardeşim yahu, bak 9.buluşma olacak inşallah sen halen yoksun . . .
Böyle bir ihtimal yok Müco,bilmen lazım
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
quote:
quote:
ßol Şans Beyler
Yiğit ayarla birşeyler de gel be kardeşim yahu, bak 9.buluşma olacak inşallah sen halen yoksun . . .
actionlu geçecek ya :D son anda birileri daha eklense buluşmaya dağdaki kamp hayatını öğretirdi bize... evet erdinç selamım sana kardeşim :D
quote:
Orijinalden alıntı: SerdarS9
quote:
quote:
quote:
ßol Şans Beyler
actionlu geçecek ya :D son anda birileri daha eklense buluşmaya dağdaki kamp hayatını öğretirdi bize... evet erdinç selamım sana kardeşim :D
Selam soluk benizli
__EFENDİ__@ Sendenmi Öğreneceğim Neyse Tartışmaya Girmek İçin Gelmedim Bölüme Auto CAD@ Müco Zaten Tatilim Kısıtlı Bursa Bile Uzak Yinede Sağol
Mersin'de olsa gelicemde başka illerde olunca gelemiyorum ilerleyen zamanlarda bir mersin ayarlarsanız gezdiririm sizi burada (Sahilimiz süper ) Bursaya giden arkadaşlarında eğlenmesi dileğiyle
O tarihlerde bende Bursa'da olurum.Çok ama çok büyük bir aksilik çıkmadıktan sonra (neredeyse 1 ay var daha yakın bir tarih olsa daha kesin konuşurdum) benide yazabilirsin.Nargile varsa içeceklerde benden olur ^^
quote:
Orijinalden alıntı: SerdarS9
quote:
quote:
quote:
ßol Şans Beyler
Birilerinin gelmesine gerek yok, yokmu sizin orda tepe dağ, orda yapabilirsin :))
quote:
__EFENDİ__@ Sendenmi Öğreneceğim Neyse Tartışmaya Girmek İçin Gelmedim Bölüme Auto CAD@ Müco Zaten Tatilim Kısıtlı Bursa Bile Uzak Yinede Sağol
Benden öğrenmen gereken çok şey var ama önce biraz kendin gelişmen lazım... Benim deme amacım belli,ben Bursa'ya gidersem sen gelemezsin.Artık sebebi nedir,sen düşün
Auto CAD@ PM attım sana...
Ekle beni de Müco.. Erdinç gel gel pvp yapıcaz senle capesiz
Ekle mücahit abi :D
quote:
Orijinalden alıntı: RevoLite
Ekle beni de Müco.. Erdinç gel gel pvp yapıcaz senle capesiz
İmzanda 1,7m sp demişsin küllüm yalan, şuanda net 1.575.751 SP'n var
Capeli capesiz ben her türlü pvp'ye varım
@RevoLite
Mustafa öldün zannetmiştim yahu, hacı nerelerdesin sen ya . . .
@Hawking
Adını ekledim kardeşim ve bekliyoruz . . .
@_aNaToLia_ Hergün imzamı mı güncellicem En son güncellediğimde okadar sp vardı.. Ayrıca dikkatimden kaçmadı sen mesaj yazmadan önce senin sp mitarında 1.4M'deydi şimdi 1.3'e çekmişsin bilmem anlatabildimv mi? Senin yüzünden Medusayıda kaçıdık zaten
@Auto CAD İş güç koşturuyoruz işte :Pp Buralardayım da senle denk gelemiyoruz hiç
quote:
Orijinalden alıntı: RevoLite
@_aNaToLia_ Hergün imzamı mı güncellicem En son güncellediğimde okadar sp vardı.. Ayrıca dikkatimden kaçmadı sen mesaj yazmadan önce senin sp mitarında 1.4M'deydi şimdi 1.3'e çekmişsin bilmem anlatabildimv mi? Senin yüzünden Medusayıda kaçıdık zaten
@Auto CAD İş güç koşturuyoruz işte :Pp Buralardayım da senle denk gelemiyoruz hiç
Medusa cocugu
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
quote:
quote:
Sen Tanrımısın Senden Öğreneceğim Git Başkasına Dalaş Veletlik Yapma Burda Bana Önder K.Bakma Erdinç Bulaştı
Birşey öğretmek için tanrı olmak gerekmiyor.Önce bunu öğren Ben Mücahid'e dedim,sen direk kaynadın araya Bursa'ya gelirsen ki,gelemezsin veleti görürsün @RevoLite Dün akşam 100 TL içimde patladı,toplayabilirsem set dizip gelcem
Hacı geliyonmu bursaya
Uğraşıyoruz
Gereksiz tartışmalar silindi
Konuyu kirletmeyelim arkadaşlar lütfen..
ortalama yaş aralığı nedir arkadaşlar bende katılabilirim. Zaten bir tek pazar günümüz var :)