Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödeme için boacompra diye siteye yönlendiriyor güvenilirmi sizce? PayPal BKMEXPRESS ödemesi yokmudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar steamda killing floor 2 alıcaz emin olmak için soruyorum çünkü oyunu sepete eklediğimde yeterli bilgi yazmıyor. ''Six Pack Satın Alın'' 6 adet killing floor 2 yi anlatıyor değilmi ? 6 arkadaş ortak olarak bu paketi almayı düşünüyoruz. kişi başı 44 tl yerine 36.75 tl e geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 19 Haziran 2015; 13:03:35 >
  • Merhaba arkadaslar steam de arkadaşım e-mail yoluyla cs go hediye gonderdı e-mailden aktif ettik ancak hediye steamde gorunmuyor yardım lütfen
  • Steamde offline oynadığım oyun süreleri online olunca genel oyun oynama süreme eklebir mi? Mesela online 10 saat oynadım daha sonra offline 2 saat bu 2 saat 10 saate eklenir mi?

• Arkadaşlar bugün 5-6 oyun aldım. Bunları şimdi kurmasam mesela 5-6 ay bazılarını 1 sene sonra kursam sıkıntı olur mu??
  • Bu steam/common içindeki oyun dosyalarını winrar ile yedekleyip saklayabilirsiniz demişsiniz. Sonra tekrar nasıl kurucaz?

• selamlar. konuda daha önce geçti mi bilmiyorum ama bir sorum olacak. steam hesabımı kilitlemiştim ve şimdi tekrar açmak istiyorum. ticket attım 2 gündür dönüş olmadı. indirimlerden alışveriş yapmak istiyorum ama pek mümküm gibi durmuyor. ticketlar ortalama kaç güne cevaplanıyor? ben gerekli bütün bilgileri ticketla beraber yolladım. hesabımın açılması daha çok sürer mi? yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.
  • Selamlar. Arkadasim bir oyunu satin alip bana gift olarak atti ve oynayis suresi de 2 saat altinda oyun kasiyor iade yapmak istiyorum. Gift oyunlarda iade nasil oluyor?

• Gif oyunlarda iade oluyor mu?Sonuçta satın almadık.
  • Selam arkadaşlar, geçtiğimiz indirimlerde CSGO aldım, benim gibi 3-4 arkadaş daha aldı fakat steam üzerinden birbirimizi arkadaş ekleyemiyoruz. Eklemeye çalıştığımızda "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" uyarısı geliyor. Nedir bu ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmetin123

quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Selam arkadaşlar, geçtiğimiz indirimlerde CSGO aldım, benim gibi 3-4 arkadaş daha aldı fakat steam üzerinden birbirimizi arkadaş ekleyemiyoruz. Eklemeye çalıştığımızda "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" uyarısı geliyor. Nedir bu ne yapmak lazım?

En az beş dolar harcama yapmanız lazım hocam

hocam csgo 12 lirayken aldık ya, kurdan dolayı 12 lira 5 dolar etmiyor da ondan mı böyle oldu acaba
  • beyler gittigim yerlerde steam guard sorunu ile karsilasmak istemiyorum steamin guard i icin cerez disyasi falan varmidir hani attigim zaman o dosyayi oradan devam etse eski pc deymis gibi hdd mi goturuyorum heryetr

• steamde 64 tl'm var. isteyene 50tl karşılıgında 60 küsür liralık oyun alabilirim.
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    5$ harcama şartı TL bazında 10TL ediyor sanırsam.Ben sadece 10TL lik wallet alarak çözmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrcskn -- 1 Temmuz 2015; 18:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcskn

5$ harcama şartı TL bazında 10TL ediyor sanırsam.Ben sadece 10TL lik wallet alarak çözmüştüm

Csgo 12 lirayken aldım 5 dolar etmedi, üstüne 4-5 liralık bi oyun alıp çözdüm ancak hocam.

• Arkadaşlar, bi arkadaş beni engellemiş. Şimdi de arkadaş eklemek istiyor. Ama engelli listesinde gözükmüyormuşum. Ama engelli diye de ekletmiyormuş. Sizce sorun ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler enparayı steam e ekledim ama 2 tl kesti,iade ediyorlar mı?
  • Turkce ticket atabiliyor muyuz

• Ya bilen biri yardım etsin. Aldığım oyunu refund ile iade ettim ve parayı kartıma yatırmasını işaretledim. Bir hafta geçtim ses seda yok oyunu iade aldı parayı vermedi. Ticket açtım uluslararası hesap işlemlerinde biraz uzun sürüyor bankanızla da iletişime geçin falan dedi. Kredi kartı değil banka kartı kullanıyorum vadesiz hesabım var. Kontrol ettirdim hiçbir işlem gözükmüyor. Benim 10 lirama mı yattı bu steam naptı biri yardım etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Dedektif

Ya bilen biri yardım etsin. Aldığım oyunu refund ile iade ettim ve parayı kartıma yatırmasını işaretledim. Bir hafta geçtim ses seda yok oyunu iade aldı parayı vermedi. Ticket açtım uluslararası hesap işlemlerinde biraz uzun sürüyor bankanızla da iletişime geçin falan dedi. Kredi kartı değil banka kartı kullanıyorum vadesiz hesabım var. Kontrol ettirdim hiçbir işlem gözükmüyor. Benim 10 lirama mı yattı bu steam naptı biri yardım etsin.

Hocam steamin paranın üstüne yatacağını zannetmiyorum. Yatması uzun sürsede elbet yatar. 1 hafta daha bekleyin yine yatmamış olursa yine ticket açarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.