Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok öyle bişey bro cüzdandan para çekemezsin, banka hesabı değil ki bu.
  • pending balance daki para ne zaman cüzdana gecer 7 gün diyor ama daha kısa sürede olmaz mı acaba
  • bugün enteresan bir durum yaşıyorum. steam hesabımda mağaza tarafı sanki login olmamışım gibi davranıyor. hatta güş bela bir ürün alır gibi işlem yapayım dedim kart bilgilerim de yok hesabımda.. ne olur olmaz diyerek şifremi ve güvenlik sorumu değiştirdim. sizdede böyle bir sorun varmı yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaş varmı?

• Dostum bana da arada oluyor yenileyince düzeliyor sıkıntı yok :)
  • Steam'de herhangi bir kutu veya silahı nasıl satın alma siparişi yapabilirim? Kutu veya silah o fiyata düştüğünde alması için, marketde nereden nasıl yapıldığını bulamadım.
  • Hesabım kilitlendi. 6 gün oluyor. Ticket attım fakat halen cevap yok. Ne yapmam lazım? Lütfen yardım gta v,arma 3 gibi oyunlar var
    [ Wallet kodları, CD Keyleri, kredi kartımı ve oyunların faturasını attım ]

• Steam çöktü. Özürlü AC Unity'i alacaktım fiyat hala yüksek geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Steam çöktü. Özürlü AC Unity'i alacaktım fiyat hala yüksek geldi.

Bence de, hiç de şöyle ahım şahım indirimler yoktu. Gittik bayıldık otuz lira ama isteksizce bayıldım yani
  • Arkadaşlar az önce steamde mi sorun çıktı anlamıyorum oyundan çıktım profilime baktığımda ne rozetlerim görünüyor ne de levelim aynı 12den 0a düşmüş sebebi nedir düzelir mi yoksa desteğe mesaj atayım mı?
    Edit:DÜzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckenziee -- 12 Haziran 2015; 19:37:45 >
  • Ya ben bir oyun aldım oynadım beğenmedim refund (iade) için desteğe yazdım bir saat içinde geri döndüler oyunu kütüphanemden silip isteğimi onaylamışlar. Para iadesini steam cüzdanına değil de kullandığım karta yatırılmasını seçmiştim lakin bugün kontrol ettiğimde parayı geri yatırmadıklarını gördüm hesap hareketlerinden falan da baktım hiçbir şekilde bir para iadesi yok ama mail dahi geldi geri ödendiğine dair. Bundan sonra izlemem gereken adımlar nelerdir? Teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar dün csgo aldım. bugünde atolyede bir awp yapmaya karar verdim
    herşey güzel uzun uğraşlar sonucu başardım fakat banka kartı hesap bilgileri diyor..
    bende birtek ininal kart var ondada zaten kişi üzerine deil kendi ismimi vs yazdım hatalı diyor..
    KARTIM STEAMDE KAYITLI OLMASINA RAĞMEN BANA BAŞKA KART İSİM FİLAN SORUYOR..
    lütfen yardım ya.

http://i.hizliresim.com/PqAD37.png
  • ya kimse YARDIM ETMİYOR..
    1. ADIMI YAPTIM ŞİMDİ BUNDA KALDI

http://i.hizliresim.com/mPapJy.png

GARANTİ BANK TAN KARTI OLAN BİR TANIDIK BULDUM ONUNLA YAPICAM LÜTFEN YARDIM EDİN YAA
  • Mobil ödemelerde tüm hatlardan 0.5 lira ekstra masraf alınıyor diye biliyorum.
  • merhabalar,
    steamde yeniyim, hem gruba hem de arkadaş olarak eklerseniz sevinirim.

steam id: jrbatu
  • Arkadaslar benim bir sorum var ben steamdan cs go aldım fakat kimseyi arkadaş ekliyemiyorum zaten para yatırmış sayılmiyormu cs go alınca yoksa bi 15-30 gün beklememmi lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil yardım gerekiyor. Yiğenime steam yükledik, arkadaş eklerken hata veriyor, araştırdığımda para yatırmak gerekiyormuş steama. Bizde ucuz yollu bir oyun aldın formaliteden fakat gene aynı hatayı veriyor. Ne yapacağız?
  • Teşekkür ederim hocam. :)
  • chivalry medieval warfare isimli oyunu steam üzerinden satın aldım. Ancak ne yaptıysam oyunu açamıyorum, hata da vermiyor tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. neden olabilir bir bilgisi olan var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar Euro Truck Sim 2+ Bi tane dlc aldım Going East.Oyunu iade ettim ama dlc kÜtüphanede ve destek kısmında gözükmüyor.İade edemiyorum.Ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar ben pazarı kullanamıyordum hiç oyun almadığım için. az önce mobil ödeme ile oyun aldım. mobil ödeme pazarın açılmasını sağlarmı yoksa illa kredi kartıylamı ödemek lazım?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.