Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ud calan karinca -- 15 Nisan 2015; 23:23:47 >
  • Steam'da oyuna girince sol üst tarafta kaydetme şeysi çıkıyor onu nasıl kapatabilirim acaba? '' Tekrar oynatmayı kaydet CTRL /'' gibi şeyler yazıyor.
    Edit: Steamdan değilmiş. Raptr'dan dolayı çıkıyormuş. Sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 17 Nisan 2015; 19:08:15 >
  • Ekle beni de: Jakzio
  • steam topluluğu steam hesabınızda oyun olduğu an kullanılabilir sorununu nasıl aşabilirim? Dota 2 için yeni hesap açtık arkadaşla oynamak için ama ekleyemiyorum kimseyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

steam topluluğu steam hesabınızda oyun olduğu an kullanılabilir sorununu nasıl aşabilirim? Dota 2 için yeni hesap açtık arkadaşla oynamak için ama ekleyemiyorum kimseyi.

5$ alışveriş yapman gerekiyor galiba.Geçen gün bsc de haber yapmışlardı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Steamin_Ucretsiz_Uyeliklerine_islem_Kisitlamasi_Geldi-78003.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 20 Nisan 2015; 17:29:43 >

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Ya da arkadaşının seni eklemesi lazım.
  • Beyler bu steam de bana dota da ve team fortress2 de item düştü fakat steam hesabımdan alışveriş yapmama rağmen bunları satamıyorum birisi bu konu hakkında bilgi verebilirmi
  • 1 ay sürem bittiği halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Ya da arkadaşının seni eklemesi lazım.

sorun şu ki o da yeni hesap açtı bende.İlla 5 doları vermek lazım mı
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Malesef.
  • arkadaşlar cs go için atölyeye bir silah ekledim ancak oylamada gözüküyor mu gözükmüyor mu ve oylanabiliyor mu bilmiyorum. vergi ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba?
    link :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=428670770
  • Ben ekleyin demiştim ama eklememişsiniz.Benide ekleyin
  • arkadaşlar bugün steamden ilk kez bir oyun aldım cod world at war lakin multiplayer a giriyorum hiç server gözükmüyor coop da aynı şekilde konuya vakıf olanların yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HELTON_19

arkadaşlar bugün steamden ilk kez bir oyun aldım cod world at war lakin multiplayer a giriyorum hiç server gözükmüyor coop da aynı şekilde konuya vakıf olanların yardımlarını bekliyorum

Steamden oynayan kac kisi var bakmak.icin yer var, simdi tam yerini ben de hatirlamiyorum ama steamin sitesini kurcala bulursun. Eger orada insan varsa demek ki server var ve oynayan da var. Ama yoksa serverlar kapatilmis olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar steamdan NBA 2K15 indirdim Casper laptopuma .Çabuk ısındığından oynamak mümkün olmadı bende Masaüstü bilgisayarıma aktarmak istedim oyunun yedeğini aldım. Usb ile aktardım pc ye . Fakat bir türlü yedekledğim oyunu yüklemedi ? Yardımcı olurmusunz. Daha önceki yedeklediğim oyunlarda sıkıntı yapmamıştı.
  • Arkadaşlar bilgisayara format attım haliyle steam girmek istediğimde emailime kod gönderdi .Sorun şu ki hesabı aldığım emaili hatırlamıyorum.ne yapmam gerekir.
  • alperen37 kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamyıorsam altta bir de tanıdık isim yazma yeri vardı, olmadı dene
  • Aynı bilgisayarda 2 ayrı steam hesabı kullanmak birbirini etkiler mi? Bir hesap korsan oyun oynanırken yakalansa , diğerini de banlatır mı?
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Steam'de korsan oyun oynayamazsın ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Steam'de korsan oyun oynayamazsın ki.

Bazı oyunların multi crackleri olabiliyor, onları deneyeceğim. Mesela project cars.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.