Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar steamden ilk kez bi oyun alacağım..alacağım oyun coh:tales of valor.. oyunu 1 hafta önce başka bi siteden indirmiştim.yani orjinal olmayan versiyonunu oynuyorum şu anda.steamden satın alırken tekrardan oyunu bana yükletmese ve cdkey,code,crack dosyası felan birşey gönderse ardından oyun orjinale dönse.. böyle birşey mümkün müdür?
    herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

arkadaşlar steamden ilk kez bi oyun alacağım..alacağım oyun coh:tales of valor.. oyunu 1 hafta önce başka bi siteden indirmiştim.yani orjinal olmayan versiyonunu oynuyorum şu anda.steamden satın alırken tekrardan oyunu bana yükletmese ve cdkey,code,crack dosyası felan birşey gönderse ardından oyun orjinale dönse.. böyle birşey mümkün müdür?
    herkese iyi forumlar

Mümkün değil hocam.Eski sürümü tamamen silin regedit dosyalarını falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler..çok hızlısınız hocam :)
    birde sorun çıkarma ihtimali var sanırım..ne kadar sıklıkla indirime girer bir oyun..yani daha önce indirimde görüpte tekrardan indirimde rastladığınız felan oluyor mu ?
  • quote:

çok teşekkürler..çok hızlısınız hocam :)
    birde sorun çıkarma ihtimali var sanırım..ne kadar sıklıkla indirime girer bir oyun..yani daha önce indirimde görüpte tekrardan indirimde rastladığınız felan oluyor mu ?

Hocam bahar indirimleri var önümüzde sanırım sonra yaz indirimleri var.Yaz indirimde neredeyse tüm oyunlar son indirimlerini görüyor.Bahar indiriminde COH girer büyük ihtimal.Tavsiyem tüm paketlerini alın oyunla bir en fazla 10-15 tutar taş çatlasın.Birde aldığınızda oyunun dosyalarını silin ki çakışma olmasın keyler.Farklı korsan dosyaları steama uyumlu olmaz hocam bilginiz olsun :)

• tekrardan teşekkür ederim..eğer ki multi oynamak için alıyorsam ve de devamlı multi oynayacaksam tüm paketleri almamın faydası/getirisi ne olacak ki ? yani diğer paketteki oyunlar çok ucuza almış olacağım ama kullanmamış olacağım sanki..cahilliğimi maruz görürseniz sevinirim :)
  • quote:

tekrardan teşekkür ederim..eğer ki multi oynamak için alıyorsam ve de devamlı multi oynayacaksam tüm paketleri almamın faydası/getirisi ne olacak ki ? yani diğer paketteki oyunlar çok ucuza almış olacağım ama kullanmamış olacağım sanki..cahilliğimi maruz görürseniz sevinirim :)

Hocam en son paketlerde daha çok oyuncu olur veya tam terside olabilir.Topluluk merkezinde yazar hocam oyunda kaç kişi olduğu ona bakarak da fikir alabilirsiniz.Tavsiyem hepsini alın.Makul fiyata gelir ama siz bilirsiniz teklide alabilirsiniz.
    Rica ederim hocam bu arada. :)

• quote:

DeViLsGuNs

Hocam oyun şuan indirimde ve 15 lira tüm paketi oyunun.Ek paketleride 7,75TL hocam bilginiz olsun.

http://store.steampowered.com/app/4560/?snr=1_5_9__300
  • Hammerlein kullanıcısına yanıt
    Steam sistemine para girişi her zaman için var ama para çıkışı olmaz. Topluluk pazarında vb. yerlerde satacağın eşyaların ücretleri steam cüzdanına eklenir..
  • En pahalı kartlar hangi oyundan düşüyor?

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Genelde az oynanan oyunların kart fiyatları daha yüksek oluyor ama fiyatlar sabit değil sürekli değişiklik gösteriyor. Aşağıdaki linkten fiyatları takip edebilirsiniz.
    http://steam.tools/cards/
  • Bu şaka mı ya? 5 ay sonraya satış&takas izni vermiş...

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

• Nvidia kart aldım ve witcher 3 kodu verdiler.Kod gog için oyunu steam e ekleye biliyormuyum?
  • Gog için key vermişler ise steam'e ekleyemezsiniz. Gog'daki tüm oyunlar DRM-Free yani kopya koruması yok.
  • Madem öyle satarım hesabı uygun bir fiyata.Steam den alırım oyunu.
  • beyler cs go aldım oyun sarmadı pek satmak veya takas etmek istiyorum varmı yardım edebilcek biri
  • jessijames001 J kullanıcısına yanıt
    Kütüphanene eklediğin oyunu satamaz veya takas edemezsin, komple hesabını satman gerek..
  • hocam peki hesabı satabilirmiyim nasıl oluyo bu işler yardımın için çok saol
  • jessijames001 J kullanıcısına yanıt
    Şansını ikinci el bölümünde deneyebilirsin, yalnız içerikteki oyunları aldığın fiyata satman biraz zor muhtemelen zararına satacaksın..
  • Beyler arkadaş eklemek için aksiyona girmek lazım mış hediye falan nasıl oluyor bu ?
  • oyunlar güncelleme aldığı zaman sürekli şişiyor dosyaları mesela benim cs go klasörü 28gb oldu eski güncellemeleri temizleyeceğimiz bir yöntem var mı ya da oyun klasörlerindeki gereksiz şeyleri temizleme gibi ?
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.