Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırk yılın başı bir lazım oldu mobil ödemede Vodafone kalkmış. Hayır diğer iki operatör var Vodafone niye kalktı.
  • Beyler h1z1 de oyun içi kazandığım sandık tişört vs steam envanter de görünmüyor neden bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsNuDe

arkadaşlar cs go için atölyeye bir silah ekledim ancak oylamada gözüküyor mu gözükmüyor mu ve oylanabiliyor mu bilmiyorum. vergi ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba?
    link :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=428670770

Görünüyor kardeşim ve evet oyunu kullandım.

Ayrıca beni de eklermisiniz genel listeye kullanıcı adım 'ayinkostok '

• arkadaşlar şöyle bir sorum olacak: Steamdan bir oyun satın aldığımızda bu oyunu evdeki iki bilgisayarada kurup yerel ağ üzerinden kendi aramızda multi oynayabilirmiyiz.Yani Başka bir dille iki pc arasında satın aldığımız tek oyunu lan üzerinden multi olarak oynayabilirmiyiz.
  • Listeye benide ekler misiniz İd nickle aynı profil de imzamda
  • sedat2934 S kullanıcısına yanıt
    O şekilde oynayabilmeniz için iki farklı hesaba ayrı 2 tane oyun almanız lazım.
  • Arkadaşlar oyun hesabımı satıyorum. Karşılığında steam kodu alacağım. Bu arkadaş chargeback yaparak steam kodlarını geçersiz kılabilir mi? Yani dolandırma ihtimali var mı?
  • steam destek hattının türkçe desteği var mı? yoksa sorunumuzu ingilizce mi yazmamız gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draxiss

steam destek hattının türkçe desteği var mı? yoksa sorunumuzu ingilizce mi yazmamız gerekli?

Turkce atan vardi galiba ama sonuc aldi mi bilmem, ben isimi ingilizce atarak hallettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gün önce survival post apocalypse oyununu satın almıştım oyuna girdim benim pc baya kötü olduğundan düzgün çalıştırmadı minimumda bile steam ticketa mesaj attım 5dk oynama sürem oldu istenilen minimum gereksinimlerde oynayamıyorum diye pc özelliklerimi yazdım bugün baktım parayı steama aktarmışlar.Herhangi bir kısıtlama olmaz değilmi steam hesabımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Arkadaşlar 2 gün önce survival post apocalypse oyununu satın almıştım oyuna girdim benim pc baya kötü olduğundan düzgün çalıştırmadı minimumda bile steam ticketa mesaj attım 5dk oynama sürem oldu istenilen minimum gereksinimlerde oynayamıyorum diye pc özelliklerimi yazdım bugün baktım parayı steama aktarmışlar.Herhangi bir kısıtlama olmaz değilmi steam hesabımda

Herhangi bir kısıtlama olmaz. Zaten olumsuz bir durum olsa geri ödeme yapmayı kabul etmezlerdi.
  • steam cüzdana para yükleyemiyorum enpara ile sorun mu var?
  • herkese merhaba.
    öncelikle aradığım sorunun cevabı varsa da ben bulamadım bu yüzden tekrar soruyorsam kusura bakmayın.

1) Amerika'da ikamet eden bir arkadaşa steam gift oyun göndermek istiyorum. bunun herhangi bir yolu mevcut mu?

2) Steam cüdan hesabımda sahip olduğum paradan yine Amerikada ki arkadaşın steam hesabına para aktarmam mümkün mü?

Yardımcı olabilirseniz seviniriz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

herkese merhaba.
    öncelikle aradığım sorunun cevabı varsa da ben bulamadım bu yüzden tekrar soruyorsam kusura bakmayın.

1) Amerika'da ikamet eden bir arkadaşa steam gift oyun göndermek istiyorum. bunun herhangi bir yolu mevcut mu?

2) Steam cüdan hesabımda sahip olduğum paradan yine Amerikada ki arkadaşın steam hesabına para aktarmam mümkün mü?

Alirken gift secenegi isaretlersin, gerisi zaten bildigimiz sekil, ekrandaki yonergeleri takip et. Cuzdandan cuzdana ise aktarim olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

herkese merhaba.

Alirken gift secenegi isaretlersin, gerisi zaten bildigimiz sekil, ekrandaki yonergeleri takip et. Cuzdandan cuzdana ise aktarim olmuyor

Hocam Steam gift olarak almadan hemen önce bir uyarı geçiyor. Bu ürün Sadece Türkiye'deki bir kullanıcı tarafından kütüphaneye eklenebilir diye.
    Sıkıntı burada başlıyor zaten. Biraz araştırdım. Steam bölgesel farkların önüne geçebilmek için bölgeler arası gift olayını tamamen kaldırmış.

Bu yüzden sordum acaba başka bir yolu var mı diye. Yine de teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

herkese merhaba.

Hocam Steam gift olarak almadan hemen önce bir uyarı geçiyor. Bu ürün Sadece Türkiye'deki bir kullanıcı tarafından kütüphaneye eklenebilir diye.
    Sıkıntı burada başlıyor zaten. Biraz araştırdım. Steam bölgesel farkların önüne geçebilmek için bölgeler arası gift olayını tamamen kaldırmış.

Anladim, uzun zamandir hediye atmadim, degismis demek ki. O zaman vpn ile yapabilirsiniz ama bu sefer de fiyat artar, degmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

herkese merhaba.

Anladim, uzun zamandir hediye atmadim, degismis demek ki. O zaman vpn ile yapabilirsiniz ama bu sefer de fiyat artar, degmez.

Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. Hiç bir yolu yok beli ki.

İyi günler İyi çalışmalar.

• iyi günler. ben arkadaşımın profile sağ tıklayıp takasa davet et diyorum. bana hata veriyor. resimi ekledim. daha fazlası için tıklayın a tıkladım ama hiçbir bilgi bulamadım.

• Slm arkadaslar. Steam cuzdandaki parayi nasi alabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seskes

Slm arkadaslar. Steam cuzdandaki parayi nasi alabiliriz.

Steam cüzdan hesabına para yüklemekten mi bahsediyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.