İlginçmiş. Biz de Suv aldık zannediyoruz 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (926. sayfa)
-
-
Şimdi kime göre, neye göre SUV.
...
HER ŞEY bakış açısında gizli.
Çok tutuluyor diye SUV
Piyasada az biliniyor diye SUV değil mi.
...
Elbette C sınıfı ve SUV gövde.
...
Kim ne derse desin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özür dilerim bir şey söyliyemiyeceğim , çünkü takip etmiyorum .
-
- Değerli arkadaşlar , malum otomobil satış sitesinde tekrar baktım ki, Renault Captur , Fiat 500X , Nissan JUKE ,Volkswagen T-Roc , Citroen Cactus ün Arazi-Suv geçtiği bir sitede Suzuki S-cross u otomobil olarak sınıflandırmışlar ' .. altetmişler ' derim . S-cross un bu araçlardan ne eksiği varda otomobil sınıfına almışlar. Takılmayın böyle şeylere.
-
Özre sebebiyet verdiğim için af ola.
quote:
Orijinalden alıntı: GÖLCÜK- Değerli arkadaşlar , malum otomobil satış sitesinde tekrar baktım ki, Renault Captur , Fiat 500X , Nissan JUKE ,Volkswagen T-Roc , Citroen Cactus ün Arazi-Suv geçtiği bir sitede Suzuki S-cross u otomobil olarak sınıflandırmışlar ' .. altetmişler ' derim . S-cross un bu araçlardan ne eksiği varda otomobil sınıfına almışlar. Takılmayın böyle şeylere.
İstedikleri kadar listeye almasınlar.
Benim sizin onun araçlarımız sx4 crossover
Scross suv C sınıfı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 3 Mayıs 2021; 15:0:2 >
Captur incelemeye gittim. Ön koltuğa otururken kafamı vurdum.
Dışarı çıkmak için tekrar kafamı vurdum.
...
Bu nasıl olursa SUV olur.
Kaktüs nasıl olur da suv olur?
...
Sadece marka algısı
Önce Bu arabaların hepsine gidip bir oturacaksın ondan sonra kendin mukayese edeceksin. Kim ne dersin desin.
Bazen Başka bir marka arabaya bindigimde anında huzursuz oluyorum. İçleri basık geliyor. Suzuki bu konuda çok başarılı. Benim arabama binen arkadaşlar şaşırırlar önce.
bir saattir malum sitede ilanlara bakıyorum.
E200 Mercedes otomatik tork konvertörlü 4 ileri .. ( 200E degil !!! E200 ) arasındaki farlkı bilmiyordum Youtube dan videoları izlerken ögrendim.
50 yaş sonrası Yakışmazmı ya ? Şöyle orjinal full olanı hiç te fena olmaz hani !
-
Hocam Vitara ve S Cross lar tork konvertorlu di mi?
quote:
Orijinalden alıntı: çerkezHocam Vitara ve S Cross lar tork konvertorlu di mi?
Net Bilgim yok.
Bendeki 2011 tork konvertör tam otomatik 4 ileri . ( Avrupa versiyonlarında CVT otamatik var )
S-Cross lar 2013 de başladı ve tork konvertör tam otomatik 6 ileri sanırım. Yanlışım varsa birisi düzeltsin :)
-
Eski scross lar CVT şanzuman diye biliyorum, Nissan markalı araçlara şanzuman yapan firma nın şanzumanını kullanıyordu scross.
Diesel vitara lar çift kavrama şanzuman kullanıyorlar.
vitara ve Yeni scross Aisin marka tork konvertörlü şanzuman kullanıyorlar.bu şanzumanlar efficent serisi diye biliyorum biraz fark var kullanımında şöyleki ; Mesela araç ışıklarda filan D de beklerken hiç kavrama hissettirmiyor , ayağımı frenden çekince kavramayı hissediyorum , Sx4 de böyle değildi ,hep yük altında olduğunu hissettiriyordu.
buda yeni vitara , eskisimi güzel ,bumu güzel karar veremedim.
2016 ve sonrası vitara otomatik şanzumanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 5 Mayıs 2021; 1:21:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maestro35Önce Bu arabaların hepsine gidip bir oturacaksın ondan sonra kendin mukayese edeceksin. Kim ne dersin desin.
Bazen Başka bir marka arabaya bindigimde anında huzursuz oluyorum. İçleri basık geliyor. Suzuki bu konuda çok başarılı. Benim arabama binen arkadaşlar şaşırırlar önce.
bir saattir malum sitede ilanlara bakıyorum.
E200 Mercedes otomatik tork konvertörlü 4 ileri .. ( 200E degil !!! E200 ) arasındaki farlkı bilmiyordum Youtube dan videoları izlerken ögrendim.
50 yaş sonrası Yakışmazmı ya ? Şöyle orjinal full olanı hiç te fena olmaz hani !
yakışır yakışmaz mı, Allah nasip etsin size.
-
quote:
Orijinalden alıntı: çerkezHocam Vitara ve S Cross lar tork konvertorlu di mi?
şuan sıfır olarak satılan ve benim baktığım üç araç vardı.
3008 , c aircross , s-cross ----- bu üç araç AISIN marka TORK KONVENTÖRLÜ
tam otomatik araç üretiyor.
Amacım, sx4 aracımda olduğu gibi tam kavrama otomatik araç almaktı.
...
dsg-edc-powershirf-vs istemedim.
Tosun un şanzıman ıstması nedeni ile, qq yu kronik sorunu var diye,
aircross fiyatı abartılı diye,
3008 i bende tik var orta ayndan bakınca arkadan gelen araç var mı görmem
gerek göremezsem olmaz illa ki görecem. 3008 de arka basık geldi ve arkayı göremedim.
onu da eledim.
Vitara arka oturma alanı dar geldi.
S-cross öteki araçlar ile donanım eksiği çıkarmadı , 300 den 250 ye 2yıl ek garanti vs derken
borç harç aldım.
Şimdi iyi de aldım diyiyorum. Lakin borç var bayram sonrası sx4 ü istemesemde satmam gerekiyor.
2013 Temmuz da sx4 ü aldım. Beni hiç üzmedi. Bakımdan bakıma servise gittim. Aslında imkan olsa satmam ama, şartlar ...
-
Hayırlısı İnşallah.
Benimde Oğluma sözüm var. Askerden gelsin Hayırlısıyla 50 bin TL ye kadar bir araba ya niyet var. O zaman Bende satacak gibiyim.
Kendime de eli ayağı düzgün ( yüksek modele çıkmam çok zor ) 100 bin e kadar 93-2000 arası Mercedes .. Bulamazsam Honda Accort.. Olmadı Mondeo .. Ama bütçe 100 bin ...
Dün Gece Merak ettim , Acaba KOnut kredileri nasıl vs.. İnternetten baktım , Sonra Maaş anlaşmalı oldugum Bankanın internet sitesinden e bankacılıga girip Bakayım dedim. Bankanın hatırı sayılır müşterisi oldugum için bana özel bir faiz varmıdır diye merak ettim.
İntaraktif işlemlerden Krediler kısmından ne Kadar kredi çekebilirim diye sanal bir hesaplama yaptım. Ve Çok uçuk rakamlara kadar kredi verdiklerini gördüm. Hatta interne'ten müracat yeterli. Neyse , Merak ettigim için öylesine bakıp çıkmıştım.
Bugün Yabancı bir numara beni aramış.. oralı olmadım , yine aramış.. merak edip geri döndüm.
Bankamın Müşteri hizmetleri temsilcisi ( Hesabımın oldugu bankanın bana özel müşteri temsilcisi Kendisi ile daha öncede bir kaç Banka işimiş olmuştu )
'' Eyüp Bey iyi günler.. İnternet Bankacılıgından Kredi kısmını incelediginizi gördük. Kredi ihtiyaçlarınızda Size özel faiz oranlarımız var. İhtiyaç halinde beni aramanız yeterli ''
Acaip oldum.. Teknolojinin geldigi yere bakarmısınız. Sistem Benim nereleri gezdigimi takip ediyor.
Bu bir örnek sadece.. Banka da Müşterisini izleyen programlar var ise acaba kimlerde ne programlar var !!
Teknoloji ... nereye kadar ?
-
Hocam bize sözde hizmet ve teknoloji sunma ayağına en mahremlerimize kadar girdiler, tabi bizim iznimizle..
Ben daha çok işin sosyal medya kısmındayım. Koskoca ABD başkanlık seçimlerinde bile adamlar Twitter Facebook instagram vs tüm platformlarında seçime müdahale ettiler, ABD başkanının hesaplarını kapattılar. Yarın öbür gün bizim ülkemizde de başka ülkelerde de rahatlıkla yapılabilir.
Şu son yaşanan İsrail vahşetinde bile Filistin e destek veren hesaplara inanılmaz kısıtlamalar yapılıyor. İletişim çağındayız ve bu platform böyle tekellesmemeli, alternatif yazılımlar yaygınlaştırılmalı bir an önce..
Kesinlikle Katılıyorum.
Yerli GPS sistemi ilk adım galiba. Umarım Başarırlar.
-
Selam arkadaşlar, bayramınız kutlu olsun.
Suzuki SX4 aracım için yağ, yağ filtresi, lastik değişimi yaptıracağım. Ayrıca parke yolda yavaş seyrederken ön lastik taraflarından tıkırtı geliyor. Aracımı şuan benzinde kullanıyorum lpg ayarını bir türlü yapamadılar. Diyarbakırda bulunuyorum ama burda ne lpg ustası ne de suzuki için bir usta bulamadım. Lpg ayarımda sıkıntı yoktu göstermeye gittiğimde ayar yaptılar sonra bir daha ayar tutmadı araç lpg de fakir karışım yakıyor ltfs bi ara 55 lere çıkmıştı gide gele ayarlattım 15 30 arasına düştü ancak hala fakirde gezmeye devam ediyor. Bu da sıkıntı P0171 arızası veriyor benzinde ltfs 0 seviyesinde arızada sönüyor. Geçen yine aşırı yükseldi ltfs P0420 katalitik arızası verdi emisyon testi yaptığımda katalitik ve oksijen sensör geçemedi şeklindeydi. Bende benzinde sürüşe geçtim arızayı sildim emisyona baktığımda düzelmişti ve arıza çıkmadı. Buradaki lpgciler anlamıyor gerçekten ltfs stfs diyorum o ne diye yüzüme bakıyorlar. Anca harita üzerinde birkaç sayı düşürüp arttırıyorlar. Her neyse bende japon araçlar için lpg enjektör ölçülerine baktım. Baktığımda 2 üzeri şeklinde bizim araçlar için bende 2.2 mm sipariş verdim bunları takıpta ayaar yaptıracağım olmazsa artık benzinde binerim. Aracı aldığımda üzerinde ilk 1.8 mm enjektör vardı ama bir sorun yoktu muhtemel yol ayarı yapılmış.
Öneri ve tercihlerinizi yazarsanız sevinirim.
*LPG enjektör üzerindeki 1.8 mm nozul yerine 2.2 mm olarak düzelteyim enjektör olarak anlaşılmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz.Boylu -- 15 Mayıs 2021; 20:1:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X