Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (925. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
697.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fırat HOcam . 29 una kadar bekleyin. Ben bir çok ürün alırım bu siteden. Geri iade etme hakkınız var. Prosedürü takip edin.

Paranız iade edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖLCÜK

Sayın Çerkez , merak ettim sizin aracınız donanım olarak hangi paket?

Bu resimdeki Almanya suzuki sayfası. Scross ile Vitara aynı altyapıyı kullanıyorlar , yani fren balatası , Hava filtresi , mekanik olarak aklınıza ne gelirse vitara ile aynı ,siz aracın tipini beğenin, ister Vitara Olsun isterse Scross olsun fark etmez bence.

2.elde değer kaybı yaşarmıyım demissiniz? ya bi honda veya toyota kadar market değeri Türkiyede yok kuşkusuz ama bizim araçlarda o araçlardan daha ucuz ve bi okadarda kaliteli .

Bende 2011 sx4 vardı , çok temizdi çok rahat istediğim fiyata satmıştım , gittim 2017 yılında yeni Viitara aldım . memnun olmasam almazdım değilmi ,yada 2. elde zor satsam hiç bulaşmazdım ,ama gittim yine suzuki aldım.

Son Söz ; LPG ye bulaşma , bu araçları eskitemezsin.

LPG AB eksoz uyum mevzusu çıktıgından beridir aynı teknoloji ile motor üreten tüm modellerde baş belası olmaya başladı.

Yeni eve taşındıgımdan beri araba kullanma ihtiyacı neredeyse hiç olmuyor. Haftadan haftaya 50 km yaparsam anca o sebeplede 6 ay olmuştur Benzinde kullanıyorum. Arada LPG tembelleşmesin biraz çalışsın diye LPG ye aldıgım oluyor.

Nasip olursa araba degiştirirsem LPG ye bulaşmaya niyetim yok. Yanlış anlaşılmasın LPG de yaklaşık 2006 dan beri mazim var. yolda vs kalmadım sadece BU arabamda supap degişimine gittim. Artık yoruldum. Benzinlige girdimmi ya Benzin yada diesel almak istiyorum artık.

• Aynen öyle kardeşim, İnşaallah %100 elektrikliye geçiş yaparızda , benzinmiş motorinmiş kurtuluruz. Almanyada bi arkadaşımız var 40bin euroya %100 elektrikli Hyundai Kona almış , anlata anlata bitiremiyor, Hergün 40 km gidip geliyormuş , haftada 1 yada 2 kez şarja takıyorum diyor. Sahibinden e baktım aynı arabayı türkiye ye de getirmişler 500bin lira istiyorlar.

Bidahaki araç inşaallah elektrikli olur şu Togg bi çıksın bakalım belki alabiliriz.

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 29 Nisan 2021; 11:34:32 >

•  *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

Değerli arkadaşım maestro , yakışmazmı sana şimdi bu konsept ? Tamda emeklilik dönemimine girmişiz , ne benzini ,pencereden prize takalım

39500 isviçre frank ı 355bin lira yapıyor, Yurtdışından engelli aracı getirtebilenler değerlendirebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 29 Nisan 2021; 11:52:58 >

• GÖLCÜK G kullanıcısına yanıt

Hocam benim alacağım araç bu listede yok, ya da en azından model ismi böyle değil. Zaten tek paket satışa çıktı SX4 Cross Elegance 4x2 şeklinde geçiyor.

Ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim. 2.eli artık pek düşünmüyorum çünkü o 2.eli hızlı dediğimiz markaların bayileri midemi bulandırdı hele ki engelli aracı alicaz derseniz hepten üçkağıt.. Suzuki o açıdan kafa ağrıtmadi ve her şeyden önce bizde tutmasa bile kaliteli ve sorunsuz bir araç.

Hepimiz için hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 29 Nisan 2021; 21:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro35 kullanıcısına yanıt

Hocam yalnız bir şey dikkatimi çekti bu araçta park sensörü yok, ama geri görüş kamerası var. Bilmediğimden soruyorum, geri görüş kam. aynı işi görüyor mu, yani mesafe falan gösteriyor mu mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

Hocam yalnız bir şey dikkatimi çekti bu araçta park sensörü yok, ama geri görüş kamerası var. Bilmediğimden soruyorum, geri görüş kam. aynı işi görüyor mu, yani mesafe falan gösteriyor mu mesela?

Bende her ikiside hiç olmadı :) ama eksikligini çok hissediyorum.

Geri görüş Kamerası daha iyidir diye düşünüyorum. Geri vitese aldıgınız anda ekranda görüntü otomatik çıkacaktır. KUllanmadıgım için mesafe varmı yokmu bilmiyorum.

• çerkez kullanıcısına yanıt

Benim araca servis park sensörünü hediye olarak ekledi.

İstetin hediye ederler.

(Ankara Herter)

• maestro35 kullanıcısına yanıt

Ben kameraya alışamadım.

Geri görüş var ama, mesafeyi anlayamadım. Alışkanlık ile ilgili. Zaman içinde alışılır sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: firat74

Ben kameraya alışamadım.

Geri görüş var ama, mesafeyi anlayamadım. Alışkanlık ile ilgili. Zaman içinde alışılır sanırım.

Oturdugum sitede bazen ucu ucuna park etme durumu oluyor. Özellikle iki araç arası tek yer oldugunda giresiye kadar biraz tırmalıyorum. Bazen arabadan inip arka mesafeye baktıgım bile oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

Oturdugum sitede bazen ucu ucuna park etme durumu oluyor. Özellikle iki araç arası tek yer oldugunda giresiye kadar biraz tırmalıyorum. Bazen arabadan inip arka mesafeye baktıgım bile oluyor.

Alıntıları Göster

Kamera lazım. 😎

• firat74 F kullanıcısına yanıt

Hocam hangi bayiden almıştınız siz? Ben İzmir den alıyorum, ancak istediğimiz renk yoktu Genel Mudurlukten getirtiyorlar, şu an yolda yani. Şu aşamadan sonra yapılabilir mi?

• çerkez kullanıcısına yanıt

Ankara Herter den aldım.

Aracınız gelsin teslim almadan önce park sensörü taktırıp teslim alın. Zor olmaz, kolayca monte edilir diye düşünüyorum.

• firat74 F kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, bi zarf atalım bakalım nolacak :)

• Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Sarı sitede bu aracın 2020 lerini gördüm (2021 hiçbir yerde yok zaten) SUV kategorisinde değil otomobil kategorisinde görünüyor. Öyle yanlışlıkla konulmuş bir ilan da değil bir sürü araç var böyle. Bu araç SUV sınıfı değil mi?

@firat74

• Sayın Çerkez, park sensörü eski teknoloji kaldı artık , kamera olan araçlarda zannetmiyorumki park sensörü koysunlar neyse bu önemli değil, benim merak ettiğim siz engelli indiriminden mi yararlanıp araç alacaksınız? eğer öyle ise bu indirim nasıl hesaplanır bilgi vereyim sizi kandıramasınlar diyecektimki , tekrar bi bakayım yanlış bişey yapmıyalım dedim , mevzuat bayağı bi değişmiş .

Önce bu işi bi inceleyin kendi hesabınızı yapmayı öğreninki bayii ler sizi kandırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 2 Mayıs 2021; 11:12:34 >
  • GÖLCÜK G kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam ilgin için teşekkür ederim.

Bir süre telegram gruplarında dolaştım biraz bilgi sahibi oldum. Hesaplama yaparken aracın fiyatı/1.80 şeklinde bir formül var bildiğim kadarıyla. Biz araç için 173bin TL ye anlaştık bu hesapla 311. 400 TL olması gerekiyor ancak kampanyalı fiyatı 317.000 görünüyordu. İyi bir fiyat olduğunu düşündük hele ki diğer bayilerde bu formuldeki rakamın üzerine 10-20 bin fark koyduklarını görünce..

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Sarı sitede bu aracın 2020 lerini gördüm (2021 hiçbir yerde yok zaten) SUV kategorisinde değil otomobil kategorisinde görünüyor. Öyle yanlışlıkla konulmuş bir ilan da değil bir sürü araç var böyle. Bu araç SUV sınıfı değil mi?

@firat74

SUV gövde ama, nedense böyle bir uygulama var,

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖLCÜK

Sayın Çerkez, park sensörü eski teknoloji kaldı artık , kamera olan araçlarda zannetmiyorumki park sensörü koysunlar neyse bu önemli değil, benim merak ettiğim siz engelli indiriminden mi yararlanıp araç alacaksınız? eğer öyle ise bu indirim nasıl hesaplanır bilgi vereyim sizi kandıramasınlar diyecektimki , tekrar bi bakayım yanlış bişey yapmıyalım dedim , mevzuat bayağı bi değişmiş .

Önce bu işi bi inceleyin kendi hesabınızı yapmayı öğreninki bayii ler sizi kandırmasın.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 19 Ağustos 2021; 13:13:55 >
  • 
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.