Değerli arkadaşım Maestro, öncelikle fabrika çıkışı Runflat lastikle çıkmayan hiçbir otomobile bu tip lastikler kullanılmazmış , onu öğrendim Kesin bilgi. Lastik tercihine gelince , Michelin bu işin efsanesi, Bridgestone Turanza T005 (DİKKAT T001 DEĞİL T005 OLACAK) ve Goodyear Efficent grip performance . bu iki lastik bence aynı ayarda . Lassa da boş geçilecek lastik yapmıyor. diğerlerindende Dunlop ne kadar kötü olabilirki ! Nokian kullandım Toyota Corolla da eh işte . fiyata göre tercih yapılabilir olanlar bence bunlar. |
*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (923. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
KARDESIM SORUNUN ÇÖZULDU MU NASIL ÇÖZUME KAVUSTUN BIZIM ARACIN SUBAP AYARI OLMUYOR DIYORLAR ISTANBULDA BIRYERVAR OZEN İŞ DİYE ORASI YAPIYOR DIYE BILIYORUM AMA SUBAP SIKISMASI ILE AYARI FARKLI SORUNUNU COZMEZ SANIYORUM. BENIMLE ILETISIME GECERSEN SEVINIRIM. 544 604 2893 MAHMUT TUNA
-
Herkese merhaba.
...
....
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 19 Ağustos 2021; 13:21:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler..
Güzel lastikler yazmışsın ama epey ince eleyip sık dokuyacagım.. kasko ve sigorta geldi.. araştırmaya devam ediyorum vede güzel bilgiler ögreniyorum.. Misal Kleber ve strial Mİchelen ile aynı fabrika üretimi buna benzer bilinmeyen ama ünlü markaların fabrikalarında aynı desen ile üretilen lastikler var.. Barum Alman üretimi yine..
Aylak Bakkal misali :)) bakalım ne olacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: GYKAnokian'ın yazlık ve kışlık lastiğini aldım geçen sene, bir sıkıntısını görmedim. Araştırmanızı tavsiye ederim.
degerlerine baktım Başarılı gözüküyor. Teşekürler.
Hafta tatillerim degişken ve iki haftadır Pazar gününe denk geldigi için piyasaya çıkıp bakamadım. İnternetten bakınıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: firat74
Herkese merhaba.
...
....
.....Hocam , Düşündüm düşündüm bulamadım. ilk Motorcunun arkadaşı olmasın o :)
Cidden anlam veremedim. o anki gidişatı görmek ve sesi dinlemek gerek..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: GÖLCÜKDeğerli arkadaşım Maestro, öncelikle fabrika çıkışı Runflat lastikle çıkmayan hiçbir otomobile bu tip lastikler kullanılmazmış , onu öğrendim Kesin bilgi.
Lastik tercihine gelince ,
Michelin bu işin efsanesi,
Bridgestone Turanza T005 (DİKKAT T001 DEĞİL T005 OLACAK) ve Goodyear Efficent grip performance . bu iki lastik bence aynı ayarda .
Lassa da boş geçilecek lastik yapmıyor.
diğerlerindende Dunlop ne kadar kötü olabilirki ! Nokian kullandım Toyota Corolla da eh işte . fiyata göre tercih yapılabilir olanlar bence bunlar.
Akşam akşam biraz çalıştım..
Fiyatlar kimseyi yanıltmasın internetten alınma en düşük rakamlar gibi genel bir şey yani rakamlar net degil. Kleber Marka dikkatimi çekti.. ıslak zeminde A vermiş.. yakıt C olsun sıkıntı degil. ses degeri en 68.. Bu arada Kleber, Michelen ortak üretimi diyor.. desen vs aynıymış. Birde Nokian var.. Kleber ( Çakma Michelen ) ile aynı emsal. ilk iki tercihe bunlar agır bastı sanki..
Falken 3. lüge oturdu.. gerçi ses olarak 67 degeri birinci sırayı hakediyor..
Michalen Primacy 4 ıslak zemin degeri iyi degil..en pahalısı ..onu eledim..
Condinantal fiyat yüksek ve daha ucuza daha iyi degerleri yakalayan başka alternatifler oldugu için onuda eledim..
Nexen.. Kore üretimi..Çİnde de üretimi varmış.. f/p lastigi gibi ama bunu eledim ..
Yokohama ve Toyo japon olup Toyo bir tık önde hesaplı olan alınır.. Aynı şekilde Sava Lastik Slovenya üretimi olup Avrupalı diye oda burada yerini aldı.
Petlas Kışlıgından çok memnun kaldım.. velakin yazlık lastikte diger rakiplerini tercih edecegim..
Maksat muhabbet olsun dedim paylaştım.. Ha yarın Lassa yada Goodyear alırsam da belli olmaz !!
-
Çünkü Kendimden biliyorum..
Geçen Hafta Şirkette Bu işlerden anlayan çevresi olan bir arkadaşa sordum.. Kendisi oto alım satım işi yapıyor pek çok esnafı tanıyor.
'' Abi.. git Falanca yere Selamımı söyle otur çayını iç bi gör '' dedi..
Biliyorum ,
Gidecegim Ortam güzelse Muhabbet iyiyse paraya vs bakmam anında ikna olurum !! Böylede acaip bir huyum var.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 20 Ağustos 2021; 22:59:25 > -
-
Hocam o parcanin boyasi plasti dip denilen kaplama siyah boya. Oto yikamacida mumkun olduğunca sildirmeyin o bolumu. Bazen bir tirnak capmasi bile soyabiliyor. Ozellikle reno grubu kapi kollarinda ve goguste kullanmakta bu konuda soyulmayla ilgili cok sikayet oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 29 Mart 2021; 23:2:17 >
Teşekkürler..
Mümkün mertebe dokanmam.
Herkese merhaba 2012 gl otomatik vites aracım var yaklasık 2 ay önce subap değişimi yaptım fakat aracımda rölanti titremesi hala gitmedi lpg de geç çalışma sorunu başladı ekranda arıza ışığı yanmasa bile obd cihazında C1122 hata kodu almaya başladım direksiyonda hafif sertleşme başladı bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı yada bu sorunla karşılaşıp sorunu nasıl çözdü
-
-
-
-
Yeni ekipmanlar hayırlı olsun.
Sağolasın Fırat Hocam.
SX4 bir müddet daha sizinle galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: maestro35Sağolasın Fırat Hocam.
SX4 bir müddet daha sizinle galiba.
Maestro, iki hafta önce s-cross sıfır araç aldım. 250 lira, %50 ötv den fiyat verildi. İki yıl ek garanti, birde seramik kaplama, ötv bayi ödeyecek diye anlaştık.
...
Sx4 bende bayram sonrası satmayı düşünüyorum.
İnan ihtiyaç hasıl olmasa satmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 1 Nisan 2021; 22:41:4 >
Hayırlısı.
Iyi zamanda aldınız arabayı. 2. El de yine artış başlayacak. Sıfır araçlarda dolardaki artış ile illaki yukselecek..Otomobil fabrikalarında chip tedarik problemi var.
Bayramdan sonraya bırakmanız iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X