Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (921. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
697.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trhazel

Hayırlı tezkereler

Teşekkür ederim.

• direksiyondaki suzuki amblemi soyuldu . düzeltmek için nasıl bir işlem yapabilirim,boya falan yapılabilir mi?

Amblem ayri satilmiyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatay -- 16 Ocak 2021; 12:49:31 >
  • Arkadaşlar aklınızda bulunsun diye yazıyorum , yeni nesil benzinli araçlarda LPG subapları bozuyor biliyorsunuz , bizim sx4 ler de LPG de subap yakıyor , biz bu sorunu Supar adlı Konya daki bir üretici fabrikadan bizim araçlar için Satelitli Lpg ye dayanıklı subap ürettiğini biliyoruz. Bu subaplardan kulanan arkadaşlar ben dahil memnun olmayanlarda oldu .

Letgo da tesadüfen gezerken İstanbulda Supapcı Muammer diye bi ilan gördüm , aradım , konuştum İstanbuldaki taksiciler başta olmak üzere birçok tamirciye özel üretim yapıyomuş .Yarış arabalarının motorları için , yarış motosikletleri için özel üretim motor subapları imalatı yapıyormuş , bende sordum Lpg bizim subapları yakıyor, satelitli subap aldık , çok da tatmin etmedi , siz nasıl bi çözüm sunuyorsunuz diye sordum, yüksek ısıya son derece dayanıklı bi materyal ekliyorlarmış üretim anında. Lpg sorun olmaktan çıkar diyor , Fiyat adet için 100 lira , yani 8 adet egzost subabı var 800 lira diyor , emme subapları zarar görmez diyor , onlara masraf etmeyin diyor . pzartesi tekrar görüşecez. Numune vermeden üreterbilecekmi onu söyleyecek .

Bu arada sosyal medyada subapcı muammer diye arattır,

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

sor dedi Facebook var ama yorum göremedim . Sahibinden .com da ilanları var, Facebook da da yazmış , subap ömrünü 5 katına çıkarmayı taahüt ediyor, buda süperbişey.

Orjinal subaplar 50bin km dayanıyordu 5 katı 250 bin eder , eğer gerçekse çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 11 Ocak 2021; 11:9:52 >

• Merhaba. Bugün 2009 sx4 aracımın eskiyen vites topuzunu değiştirmek istedim. Çıkarırken kırılıp elimde kaldı. İnternetten aldığım vites topuzuda uyumlu değil. Vidalı olması gerekiyormuş. Yetkili servis 290 tl fiyat söyledi. Orjinal parça olmadan değiştirmek mümkün mü? İnternette aradım ancak bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatay60 C kullanıcısına yanıt

• vites körüğüm gayet iyi. Topuz ise aldığımla aynı gözüküyor. Vidalı olaması lazım. Cevap için teşekkürler

• Yeni Scross aracı bayide, galeride vs inceleyen oldu mu?

• cagatay60 C kullanıcısına yanıt

ankara'da ostimden aldım ben 50 TL'ye farklı bir model, yan sanayi. foto çekerim bir ara.

• 2013 Temmuz sonu çıkışlı glx, brc lpg simit tankı olan 54k km de olan aracımı yeni araç alımı yaparak satmayı düşünüyorum. Bakımları serviste yapıldı. Ağustos ayında ön arka balatalar yenilendi. Tramer yok şükür. Yarı benzin yarı lpg kullandım. Son 10 aydan beri lpg kullanmadım.
    ...
    Araç için fiyat ne yazabilirim?
    Malum sitede 14_ bin lira olarak görüyorum. Sizce fiyat ne olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 25 Ocak 2021; 19:6:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat74

2013 Temmuz sonu çıkışlı glx, brc lpg simit tankı olan 54k km de olan aracımı yeni araç alımı yaparak satmayı düşünüyorum. Bakımları serviste yapıldı. Ağustos ayında ön arka balatalar yenilendi. Tramer yok şükür. Yarı benzin yarı lpg kullandım. Son 10 aydan beri lpg kullanmadım.
    ...
    Araç için fiyat ne yazabilirim?
    Malum sitede 14_ bin lira olarak görüyorum. Sizce fiyat ne olmalı?

Hocam Benim Bildigim Sizin araç emsalleri içinde en kusursuz olanı. Sıfır gibi diyebiliriz. İnternetten fiyatlandırma yapılamıyor. Önceden yapılabiliyordu. Malum sitedeki emsal ilanlara bakarak bir fiyat belirleyebilirsiniz. Bence 140 gibi edebilir.

• Arkadaşlar merhaba , arkadaşım sx4 ile otoyolda giderken LPG ye sıcak su gönderen hortum yırtılmış , tabi hızlı giderken çıkan su buharını fark edememiş , hararet ibreside su kalmadığı için göstermemiş , sonuç motor yaptıracak mecburen . Ben size malzeme fiyatlarını gönderiyorum belki lazım olur fikriniz olsun diye ama inşaallah hiçbirimiz bu duruma düşmeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay60

Merhaba. Bugün 2009 sx4 aracımın eskiyen vites topuzunu değiştirmek istedim. Çıkarırken kırılıp elimde kaldı. İnternetten aldığım vites topuzuda uyumlu değil. Vidalı olması gerekiyormuş. Yetkili servis 290 tl fiyat söyledi. Orjinal parça olmadan değiştirmek mümkün mü? İnternette aradım ancak bulamadım

Banada gerekli 2010sx4

Yarisi kirik. Ama bulamadim

• oto aksesuar - garaj marketim - araba aksesuar - araç İçi aksesuar
    Led Xenon Modelleri ve Fiyatları - Led Ampül Tipleri
    https://www.garajmarketim.com/led-xenon?gclid=Cj0KCQiA0-6ABhDMARIsAFVdQv-kdpKk5EPN0tuyiUdJ1-TzLv4bk-2IXwY95J9yvkoF3MK30YQ208UaAkwbEALw_wcB

Bu ürünlerden hangisi ön far lambası için uygun?

• gittigidiyor
    H4 Led Xenon Zenon Far Ampul Yeni Nesil Evo Serisi Niken Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h4-led-xenon-zenon-far-ampul-yeni-nesil-evo-serisi-niken_pdp_646872212#satici-aciklamasi

Bu far H4 bizim araçlara uygun mu?

...
    Bu arada ekonomik sebeplerden dolayı yeni araç alımı iptal oldu. Aracım la devam ediyorum.
    Kulüpte kıymetli sohbetine ehemmiyet verdiğim insanlar var.

• GYKA G kullanıcısına yanıt

Fotoğraf atar mısın bir ara?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay60

Fotoğraf atar mısın bir ara?

• İYİ GUNLER VITES TOPUZU ICIN LINEA TOPUZU BANA DAHA HOS GELDİ.

• NewHome N kullanıcısına yanıt

ABI IYI GUNLER BU KODLU BUJI BENZIN ICIN LPG DA IFR 6J11 YAZIYOR SEN. ALDIKLARINDAN MEMNUN KALMADIGINI SOYLEMISTIN. SON DURUM NEDIR YARDIMCI OLUR MUSUN.

• IYI GUNLER ARACIM SEDICI LPG DE PATLAMA GAZA ANI BASISTA SIRKELEME TITREME YAPIYOR UFAK VITESLERDE BENZIN YEMIYOR SANKI. FAKAT ÇÖZEMEDIM KELEBEK BOĞAZI TEMIZLEDIM DAHA IYI OLDU BUJILERI LPG CNG NORMAL BUJI ALDIM DAHA IYI OLDU FAKAT HALA ARADA PATLIYOR TEKLIYOR CANIM SIKILIYOR. SUBAB DIYORLAR AMA MOTORU AÇTIRMAK 5-6 BN MASRAF YAPMAK ISTEMIYORUM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ_? NELER YAPILACAK .

• GÖLCÜK G kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun benzer bir konu benimde başıma geldi ama erken farkettim biraz ucuz kurtardım ama ilerleyen süreçte bi kaç defa hararet yapınca tamirciye götürdüm conta yanık dedi. silindir kapağı sökünce bir de silindir kapakta küçük çatlak vardı kaynak yapıldı. bakımıda gelmişti hepsi toplam 3000tl tuttu.

• 
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.