*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (919. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hepisibirada dan siparişlerim gecikti..
Ama teslim tarihinden iki hafta gecikti. Neredeyse unutuyordum. Aradım. Dedim " böyleyken böyle "
Size döneceğiz dediler...
Ertesigun aradılar. Paranız iade edildi..
Iki gün sonra ürünler geldi..
Aradım.. Dedim ki.. para iadesini aldım ama ürünler geldi..ücretini nasıl ödeyebilirim ?
Bir dk dediler..sistemden kontrol ettiler..
" Efendim hata bizim. Ücret ödemenize gerek yok ..ürünler bizim Size Hediyemiz.. dediler..
Şaşırdım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada 11.11.2020 saat 22.30-23.59 arası scross 279 bine satışa vermişti.
Koşuyolu suzuki İstanbul bayi. Renk seçeneği de vardı.
Merak ettiğim kredi ksrtı limiti 280 bin olan biri alır mıydı?
Mahallenin Delisi misali .. Bu forumunda Delisi benim galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: NewHome
Mahallenin Delisi misali .. Bu forumunda Delisi benim galiba.Bu zamanda akıllı olmak akla zarar,
Yeni tasindigim yerde arabaya ihtiyaç olmuyor. Haftada belki birgün gerekebiliyor. O sebep ile LPG kullanma gereği duymuyorum. Sadece LPG tembellesmesin diye nadiren kullanabilirim.
Antifriz hakkında bir sorum var:
...
Antifriz araç ilk alındığından beri ekleme ya da değişim yapılmadı. Antifriz üzerine hangi marka ya da rastgele antifriz alıp ekleme mi yapayım?
Ya da sanayi de bir yere mi gideyim?
selamlar , internetten sx4 2012 benzin+lpg araç için motor filtresi bakıyorum , daha önce bu şekilde alıp uyum sorunu yaşamadığınız parça varmıdır ? varsa linkini paylaşırsanız çok memnun olurum .
-
quote:
Orijinalden alıntı: elfen_liedselamlar , internetten sx4 2012 benzin+lpg araç için motor filtresi bakıyorum , daha önce bu şekilde alıp uyum sorunu yaşamadığınız parça varmıdır ? varsa linkini paylaşırsanız çok memnun olurum .
Alo parça
Telefon da konuşmadan sipariş etmeyin.
Kayseri merkezli bir yer var uzak durun.
bilgilendirme için teşekkür ederim , n11 satıcılarına sordum ama pek ehli durmuyorlar , birde alo parça ile irtibata geçeyim.
-
Ekleme yapmak yeterli diye düşünüyorum.
Gerçi ömür olarak 5 yıl deniliyor..
kışın araç ısınmadan tümseğe girdiğimde alttan gelen gıcırtıyı bir türlü çözemedim. alt salıncak falan da değişti bu sene ama, ses yine devam ediyor.
-
O ses bende de var.ilk 10-15 dk gicirdiyor sonra kesiliyor.
Aracımın aküsü bitmişti değiştirmek için takviye yapıp sanayiye gittim. Aracın üzerinde 72 amper mutlu akü vardı tarihine baktığımda 4 sene olmuş, tekrar mutlu akünün 2020 eylül sonu tarihli 60 amperini 420 TL ye taktırdım 72 liğine 580 fiyat istediler bende burdan okuduğum için 60 taktırdım umarım sorun olmaz. Daha sonra araçta kalkışlarda ağırlık vardı bobinlerine bakmak istediğimde bobinlerin biri motor bloğuna kaçırdığını gördüm diğerlerini de çekip bloğa tuttuğumda sağlıklı ark sağlamıyordu yani çıt çıt diye vurmuyordu. Değiştireyim diye sordurdum ama çok pahalıydı ucuz olan da ellerinde yokmuş bende eskileri taktım eve geldim. Araç için uyumlu bobini nereden temin edebilirim bi fikriniz var mı?
Daha önce bobin değiştiren varsa yardımcı olabilir mi?
Araştırğıma göre öje ile kaçıran yerlere sürünce idare ediyormuş bir deneyeceğim.
-
merhaba 2011 sonrası SX4 lerin ateşleme bobini fabrika numarası yani OEM;33400-65G00
33400-65G01
33400-65G02 dir, buna göre aratacaksın, Denso;DIC-0106 veya NGK;48157 U4008 çıkar , ucuz değil tabii. link atayım .
https://bujimarketim.com/araba/bobin/ngk/prd-atesleme-bobini-c691-u4008
https://www.ustaparcaci.com/otoyedekparca/56105-ngkateslemebobinisediciswifts4x
BAKINIZ, UCUZ OLANIDA BULDUM;https://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-suzuki-vitara-bobin-orjinal-sifir-860483606/detail
BU ORJİNALMİŞoemNUMARASITUTUYORKUTUNUNÜZERİNDEYAZANABAKINIZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 2 Aralık 2020; 17:56:22 >
-
Araştırman için teşekkür ederim. Paylaştığın bobinlere baktım ancak benim aracın üzerindekilerden farklı duruyor. Benim araçtaki bobinler şu adresteki gibi;
https://www.suzukiotoparca.com/urun/suzuki-sx4-1-6-16v-08-13-bobin-33400-51k50
Ayrıca benim araştırdığıma göre oem kodları şu şekilde çıkıyor.
33400-51K00
33400-51K40
33400-51K50
33400-51K51
33400-51K80
Oğuz bey, ben kaçırmış olabilirim ,sizin aracınız 2011 moden 1.6 VVT motor diye düşünmüştüm.
CatCarinfo diye bi rus sitesi var, sizin aracı orada tanımlayın bütün oem numaralarını veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 3 Aralık 2020; 11:24:32 > -
Doğrudur, benim araç GL 1.6 AT 4x2 2011 model M16A motor. Siteyi inceleyeyim ben araştırınca bu numaraları buldum o yüzden tam bilgim de yok açıkçası. Parça çok pahalı ve de yan sanayisi de adam akıllı yok gibi neden böyle anlamış değilim. Kendim alıp takayım diye düşünüyorum ya da kacak olan bobini tamir edeceğim biraz temizleyince farkı oldu o kacak bobini de yaparsam daha iyi olur.
Dediğin siteye baktım sizin dediginiz bobin kodları 2.0 araç için görünüyor. Bizim araçlar MAGYAR olan kısımda, oraya baktığımda benim dediğim 33400-51K51 kodu çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz.Boylu -- 3 Aralık 2020; 14:24:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X