Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (918. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
697.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah arabayı bırakmıştım. İnternetten sanayide çorbacı baktım Sedir lokantası Aile isletiyormus o sebeple tercih ettim. Gidilirmi ..Gidilir.

Az ilerisinde bir tane Köfteci var orasida meşhur Balkan tarzı köfte sanırım.

Çorbacı dan çıktım yavaş yavaş Koçtaş a doğru yürüdüm. Saat 11 de aciliyormus. Aslında Kemeraltina gidecektim ama üşendim..orada bir kaç favorim olan yer var.. Söğüş..Çorba..Et tarzı vs orada daha çok seçenek var ama üşendim. Koçtaş tan Ford servisi kenarından yürürken yolun karşısında ( metro ya paralel )sol tarafta yesilliklerin içinde tantunici gördüm. İki masa atmış salaş bir yer.. orada bir saat kadar oturdum duble bardakta iki çay vs içtim. Bir ara Koçtaş a gittim bir şeyler lazımdı onları aldım..

Saat 13 gibi EgeSuzuki ye geldim. Arabam o an bitmek uzereymis son kontroller yapılıyordu.

Bir gez gel bakalım dediler..Ben onların deneme sürüşü yapacagini zannetmiştim. Neyse bindim arabaya.. bir tur sanayi içinde turladim.. sonra Ankara yoluna çıkıp biraz bastım .. yolda LPG Benzin geçişleri yaptım..

Sonuç..

Araba fişek gibi olmuş. Altimdan fırlıyor. Ben epeydir sağır olmasına alışmışım. Ama ciddi fark etti..

Ne yapıldığına gelince...

Şimlerde pay olmadığı için yeni simler takılmış.

Sonuç olarak yapılan işlemden memnunum.

Olduğu sokak biraz dar gibi ama sorun değil..Bekleme yerleri yok ona göre planınızı yapın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatay V kullanıcısına yanıt

Gitmeden önce arayıp arabanın nesi var önceden konuşmanızı öneririm. Birde Bana göre Sabah 08:30 gibi orada olabilirseniz ilk müşteri olarak sizin arabaya başlanır. Öğlene kalırsanız işiniz olmayabilir.

Bu arada.. Cidden iyi iş yapıyorlar. Tavsiye ederim.

• NewHome N kullanıcısına yanıt

Ben de öğlen erkan usta ile konustum.persembe resmi tatil oldugundan sanayii kapaliymis.cuma sabah 9.00da burada ol dedi.

• secospat kullanıcısına yanıt

2010 modele kadar ki üretimler Avrupa için yapılan modeller. Daha özellikli bile .

Sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.

• Vatay V kullanıcısına yanıt

Yeri navigasyondan öğrenip öyle gidin. Sıkıntı yaşamayın.

• Navigasyondan biraz baktim.3.sanayii diyor ama cok buyuk bir yerdir diye dusunuyorum.google'daki yeri dogruysa bulmasi zor degildir.

• Sazımı tamirden aldım. Daha bir başka olmuş.

Sıfırdan derslere başladım. Bileğim ağrıyor. Balkonda bir sigara sonrası devam edeceğim. Bakalım bu yaşta öğrenebilecek miyim.. yoğunluk tel çalışması yapıyorum.. alt ..orta..üst tel..

Antreman arasına bir Çanakkale türküsü sikistiriyorum..Birde Mümin Sarıkaya " Ben yoruldum Hayat " tan ufak bir alıntı...

Yakında Apartmandan kovalayacaklar.

• Tam olarak notalarıyla Çanakkale türküsünü ritmli çalabiliyor im. Ama tabiiki acemilik ..arada tekrarlar ile pekistirip araya güzellemeler katiyirum...daha iyi olacak..

Kasım ayı için hedefim Aşık Veysel'den

Uzun ince bir yoldayım. Notaları çıkardım..ona başladım . Hedefim..1 ay boyunca sadece buna çalışmak.

• Ege bölgesinde yaşayan arkadaşlar.
    Çok geçmiş olsun. İnşallah iyisiniz?
    Maestro nasılsınız?

• Başta İzmir olmak üzere Ege bölgesine ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun diliyorum. Maestro35 kardeş seni merak ediyoruz, ve orada yaşayan tüm arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz. Allah Yardımcımız olsun.

• tektosun T kullanıcısına yanıt

Çok Teşekkürler. Bizim bir şeyimiz yok ama canı yanan bir çok İnsan var. Eski Komşumun Oturdugu apartman yıkıldı. Kendileri kurtuldular . Aradım Evime davet ettim. Yollar kilit durumda gidemedim.

Deprem sırasında Torbalı Ayrancılar da idim. Önceki oturdugum evda bir kaç parça eşya vs vardı onları alalım dedik. Eşim ve Kızım bir Kuaför arkadaşlarına ugradılar bende Berber arkadaşa ugradım traş oldum. tam traş bitti dışarı çıktık sigara yakıyordumsallanmaya başladık. 1992 Erzincan Depreminden sonra gördügüm en şiddetli deprem bu oldu.

Hangi Bina yıkılacak diye tahmin yürütüp Caddenin ortasına attık kendimizi yıkılacak binanın durumuna göre nereye kaçabiliriz diye tahmin yapmaya çalıştık o derece yani. Berberin üzerindeki binanın 4. katında yaşlı bir kadın Balkonda oldugu yere yıgıldı kaldı.. Ortalık sakinledikten sonra çevreye baktık. Önümüzdeki iki tane Bina ( 11 er katlı ) ikiside sağ tarafa meyil verdi. Meyil dikkatli bakınca farkediliyor. Binanın çevresinde bitkiden çit var Binanın alt kat pencerelerini o çit ile hizalıyorum Binanın sol tarafı ile sağ tarafı arası pencere hizasında yarım metre fark ı görüyorum.

şu an bile yazarken sallanıyoruzzz... saat 20: 16 artçı oldu yine !!!

devam ediyorum..

Eski apartmanımızdaki herkes yandaki parka çıkmış biraz muhabbet ettik.. Hızlıca eski evimize çıkıp kalan bir kaç parça eşyamızı aldık sonra Buca ya yola çıktık.

Gaziemir yolu kilit.. Optimum arkasından kaçayım dedim..orasıda kilit.. Ana arter yavaş ama ilerliyor yine anayola çıktım Gaziemir çıkışı otobana girdim.. otoban kilit.. Otobandan Buca Batı ayrımına ayrıldım Bucaya girer girmez yine kilit.. Ana yolu bırakıp Mahalle aralarından Çevik bir e gelebildim.

Yakınımızdaki Buca Seyfi Demirsoy devlet hastanesi hasar almış Hastane boşaltılıyor Ambulans sirenleri hiç bitmedi..

Bornova da yıkılan Binalardan birinde 40 yıllık bir Aile Büyügümüz var , Evleri yıkıldı. Eşi ve Kendisi kurtulmuş Onları arayıp Evime buyur ettim. Gerekirse Gelip alayım dedim.. Teşekkür ettiler. Ararlarsa Onları alacagım.

Yeni evin yatak odası duvarı 1 metre çatlamış. Biraz inceledim Sıvayı patlatmış duvar saglam .

Kızım çok etkilendi şu an bu saate kadar şokta kendine gelemedi.. arada espriler yaparak moralini düzeltmeye çalışıyoruz.

Bu arada Yollarda utandım. Millet sanki Paşaya Kelle götürürcesine Emniyet şeritlerinde tapa gaz gidiyor. Yahu Biraz saygı , Olaganüstü durum olmuş herkes emniyet şeridine girerse İtfaiye ne yapsın Ambulans ne yapsın. Işıklarda Dolmuş arkamdan datt daattt korna çalıyor.. neymiş beklemeyecekmişim. Trafik belli ışıkta beklemesem zaten 20 metre sonra trafik yine sıkışık.

Dikiz aynasından baktım.. Sakin ol diye işaret ettim. Sanırım hatasını anladı bir daha çalmadı.

AllahEnkaz altında olanların yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro35 -- 30 Ekim 2020; 20:42:1 >

• Öncelikle tüm İzmirlilere geçmiş olsun :( kardeşim bayraklı manavkuyuda kalıyor Allah'a şükür sıkıntı yokmuş binalarında ama o binada inanılmaz büyük , geçen sene iki ay kaldım ama bende panik atak başlamıştı depremler yüzünden , geçen sene manisaydı akdenizdi derken 1250 deprem olmuş izmirde , ben bunların rahat 200 300 tanesini hissettim , gece uyurken döndürüyor deprem seni ! o derece yani ! uyanınca da uyku tutmuyor , biraz araştırınca izmirin en tehlikeli yerinde oturduklarını fark ettim , ev değiştireceklerdi bu seferde korona çıktı maaşlar azaldı, kısa zamanda o binadan çıkarlar inşallah :( bu arada Tekirdağ kumbağ beldesindeyim depremi buradan bile hissettik . aslında burasıda deprem bekliyor, tek tesellim 3 katlı binadayım ve en üst katindayım .

• maestro35 kullanıcısına yanıt

Kayıplarımız var umarım artmaz, sizin için de sevindim. elfen_lied size de geçmiş olsun Allah beterinden korusun İnşallah.

4-5 yaşlarında çocukken ailecek İzmir'e misafirliğe gitmiştik hiç unutmuyorum o zaman İzmir sallanmıştı ve bütün mahalle sokağa taşıdıkları yataklarda yatmıştık. Nenem ile beraber uyumuş başka bir teyzenin yanında uyanmıştım, sanırım bütün yataklar birleşince benim için fazla rahat gelmişti.

Gece Eşim Kızım ile yattı Bende Salonda yattım.. Sanırım 02 gibi uyudum. Ama uyku denirse tabii. Sabah 08:30 da uyandım tam o anda 5 lik bir artçı daha oldu.

Bu Hafta izinliyim. Az sonra Eşim ve Kızımı alıp biraz yürüyüş yapalım diyoruz abartısız 10 dk da en az 1 defa hafiften sallanıyoruz ve acaip moral bozuyor. Geçen gün eşimle Buca da gezerken bir yerde güzel bir Fransız Buldoğ köpek gördüm bu Köpek normal Fransız Buldog una benziyor ama daha narin ve ince yüzlüydü. O köpegi bugün görürsem kendime söz verdim gidip sevecegim foto çekecegim.. Köpegi bulursam buradan paylaşırım.. öyle sevimli ki mıncıkla mıncıkla dur. Eşimi ikna edersem evde bile bakılabilir

Avuntum şu... Önceki evim 11 katlıydı şimdiki 9 kat.. birde apartman 8 yıllık ve yeni yönetmelik ile yapılmış bir bina.. Bina alanı geniş. Müstakil evimiz yok ki gidip oturalım. İnşallah yakın zamanda Eşimin Miraslık bir yeri var orası ideal.. yap bir prefabrik geç diyor emekli olunca.. Allah herşeyin Hayırlısını versin ne diyelim Kadere iman etmekten başka çaremiz yok. Birde BU sabah okudugum güzel bir söz hoşuma gitti. Şöyle..

'' Dua Kaderi degiştirir ''

• Aklımdayken..

Geçen gün de Eşimle gezerken BUca Heykel deki Bosna Çorbacısını denedik.

Mekan idare eder.. sunum eh işte.. KOnum eh işte..

Karışık Kellepaça , İşembe , Ayak.. ANLATILMAZZZZZ..

aradıgınız Lezzet ise LEZZET burada !!

Size Mekan degil Lezzet adresi veriyorum. Ailecek gidilebilir. Kredi kartı geçmiyor bilesiniz.

https://tr.foursquare.com/v/bosna-%C3%A7orbac%C4%B1s%C4%B1/5c28003d8194fc002c31d7ea

Not : Hemen Yakınındaki VODİNA Çorbacısı ile Karıştırmayalım. Orasıda çok Meşhur ama Burası bence daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro35 -- 31 Ekim 2020; 12:24:42 >

• Evden çıktık biraz.. zaten uykusuz gece iyice gerildik. Forbes vs gezindik. Dönüşte Bosna Çofbacisinda Mola.. Ayak çorbası bitmişti :(

Dönerken o Kopegin olduğu yerden geçerken yine gördüm. Bir Müzik kursunun Bahçesi. Sanırım Sahibi öğretmen ve içeride ders vardı. Girdik içeri birv yetkili vardır diye.. sanırım derstelerdi.

Köpeği çağırdım ...geldi :) Bir sevdim keratayi Mıncık mıncık mincikladim. Bu Fransız Buldog değil. Ama ona yakın bir şey sanırım. Ne olduğunu bilen varmı ?

Çok teşekkür ederim , sanırım halen enkaz altından çıkarılan insanlar var Allah yardımcıları olsun :( binaların yeni olması hem beton kalitesi açısından hemde kohezyon durumundan dolayı önemli , benimde ilerde hayalim geniş bir arsaya prefabrik bir ev , belki hafif çelik ve kaliteli bir buçuk kat yapı düşünüyorum , denize de çok yakın olmamalı , birikimlerimi bu duruma kanalize etmeyi planlıyorum, bu pahallılıkta zor olacak ama rahat uyumak her şeye değecektir . 99 depeminde bir hafta istanbulda dışarıda yattık, zaman zaman eve kaçtığımda oldu malum konfor sıfır oluyor bahçede ama o zamandan bu zamana bakıyorum istanbul ve marmarada bölgesinde büyük bir ilerleme yok, binalar hep eski , hep sıkıntılı :( inşallah büyük bir deprem yaşamayız , istanbul için 6 - 6.5 bile artık çok tehlikeli .

• Ben de cuma gunu suzuki ege servise saat 9 gibi aracimi teslim ettim.sonra bornovada zaman gecirirken depreme yakalandik.telefon sebekeleri gitti.aracin ve sanayinin akibetini de bilemedim.saat 16.00 gibi ustayi aradim.18.00de araci aldim.cok buyuk bir deprem atlatti izmir.tekrar gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatay

Ben de cuma gunu suzuki ege servise saat 9 gibi aracimi teslim ettim.sonra bornovada zaman gecirirken depreme yakalandik.telefon sebekeleri gitti.aracin ve sanayinin akibetini de bilemedim.saat 16.00 gibi ustayi aradim.18.00de araci aldim.cok buyuk bir deprem atlatti izmir.tekrar gecmis olsun.

Hayırlısı olsun. İnşallah içinize sinmiştir.

• Tesekkurler.icime sindi.

• 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.