Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (917. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
697.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden forumda onlarca gönül insanı olurdu.
    Bu aralar kimse gelmiyor.
    Pandemi, hayat zorluğu

Herkese selam.
    Tedirgin başkan sana da selam.

• firat74 F kullanıcısına yanıt

Fırat Hocam Selamlar..

Telefonda diğer nick açık olduğundan bu şekilde iki nick de kullanımda..

Kahvaltı sonrası evden çıktım. Geçen serviste bilgisayara baglattim arabayı problem görülmedi..

İçim rahat etmedi..

Bornova oto sanayicileri derneği arıza bulma merkezine gittim..

https://www.google.com/search?q=botso+arge&oq=&aqs=chrome.1.69i59l5.-1j0j7&client=ms-android-motorola-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:11566380355921568965,rc_q:Botso%2520Ar-ge,ru_q:Botso%2520Ar-ge,trex_id:gv3zJe

Orada yine bilgisayara bağlayıp arıza arandı..problem yok. Ama yinede içim rahat değil..

Oradan Bornova sanayi deki EGE SUZUKİ ye uğradım..anlattım ..

En azından bu işin uzmanı bir göz baksın dedim.

Baktı.. Supaplar sıkı dedi..Sabahtan getirin soğuk iken şimlere bakayım..Ayar tutarsa 300 TL..

Tutmazsa Kapak vs için içine girerse 3000 TL dedi..

Haftaya izinliyim..Arabada sıkıntı yok.. Ama izinli olduğum da gelip bırakacağım.. Satarız vs Arkamızdan laf olmasın..

Bu arada..site otoparkına geldim ..ama siteye girişte direksiyon ağırlaştı..parkettim..o ne..sol ön lastik oturmuş. Çivi vs girdi sanırım.

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

Hava bastım...İsim yok zaten izinliyim. Üşenmedim Lastikcime geldim..

Kisliklar takılıyor..Bu lastikler sanırım 4 yada 5. Senesine girdi..bir dahaki yaza kullanmam..Dişler 4 mm ama lastik artık miadını doldurdu..çatlaklar var. Bunları atıyorum.

• Yollarda birşey yemeye vakit olmadı..Eşim ve Kızım okul toplantısında . Karnım acıkmış.

İki yumurta..az zeytin..taze soğan ve tatlı Kıl Biber..

Vede Köy ekmeği .

Allah Ağzımızın tadını bozmasın.

Buyrun Beraber olsun.

• yukarıda Link açılmayan Bornova arge-arıza bulma merkezinin link i

http://www.bornovaototamircilerodasi.org/haber-arge-ariza-tespit-uygulamasi-13-2019

• Bugün Lastikçide Benden önce bir başka Müşteri vardı.. üzerinde sanki Doktor Ameliyat kıyafetleri vardı. sanırım Doktor.. neyse.

rabasının lastikler degişiyordu. Araba Volvo modelini anlayamadım ama 70 serisi bir şey ve Coupe idi.. 3 kapılı.. Maşallah dedim...

• Eski yazlık lastik lastiklerin hepsinde bir kaç çivi çıktı. Attığım iyi oldu bir yerde.

Az sonra bir iki lamba takacağım..saat 14 yada 15:00 gibi yatarım..Malum gece işbaşı.

Bugün Akşam Mecliste Staj maddesi görüşülecek. İnşallah bir sürpriz ile uyanırım. Doktorlara..Avukatlara..ve yurtdisindakilere bu hak verildi..Neyse pirimleri ödeyelim SSK baslangicimiz sistemde yazılan tarih olarak geçerli olsun..

Bu sürpriz olursa 3 Ay 20 gün sonra Emekliyim.

Hemen Lokma doktururum...

İnşallah....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewHome -- 20 Ekim 2020; 12:51:33 >
  • Hayırlısı olsun,

• 2009 model sedan sx4 almayı düşünüyorum. sizce neye dikkat edeyim? arabanın piyasa fiyatı ne kadar acaba?

• Herkese iyi gunler.2010 model sx4'ume bakim yaptiracagim.canakkalede yasiyorum.ya istanbul yildirim ya da izmir ege suzukiye gidecegim.Izmir ege suzuki'ye daha once giden varsa memnun kaldi mi ?
    Tesekkurler

• Vatay V kullanıcısına yanıt

Ege Suzuki benimde methini duyduğum bir yer. Daha önce Cam su fıskiye motor değişimi için gitmiştim.

Pazartesi supap ayarı için gideceğim.

Velakin uzak yerden geleceksiniz arabayı bırakma durumu olabilir epey yoğun oluyorlar bildiğim kadarı ile. Dükkanın olduğu sokak dar ve sıkıntılı.

Ama tavsiye ederim.

Gidecek olursanizda önceden bi telefon etmenizi öneririm.

Orada işiniz olmaz ise Hemen yakınlarındaki ( Bornova Ağaçlıklı yol Reno mais arkası ) Bosch oto servisi Otolab var.. onlarda iyidir. Orası daha geniş ve bekleme yerleri var..

• hicazi45 kullanıcısına yanıt

Fiyat konusunda bir şey diyemem.

Genel olarak Büyük bir hasar yok ise güzel bir Expertiz yapılıp her türlü alınıp binilebilecek bir araba.

Hayırlısı.

• NewHome N kullanıcısına yanıt

Tesekkurler.yogunluk durumuna gore otolabi da dusunebilirim o zaman

• Vatay V kullanıcısına yanıt

Pazartesi Sabah Bana yakın olduğu için Ege Suzuki ye gitmeyi planladim. Son gözlemimi de paylaşırım buradan.

• Tamam cok iyi olur.ben de cuma gitmeyi dusunuyorum.tabi 29 ekim'de aciksa persembe de gidebilirim.

• Sağ arka sinyal çalışmıyor.Ne dersiniz? Kendim değiştirebilir miyim?

• RAY_J kullanıcısına yanıt

Sinyal işareti yanıyor lamba patlak gibi sanırım.

Hiç bakmadım ama değiştirilebilir :)

En azından deneyin olmassa oto elektrikciye gidersiniz.

• Saat 09 da arabayı Ege Suzuki ' ye Bıraktım.

3. Sanayide Çorbacı arastirdim. Sedir lokantasini buldum. Kellepaca güzel. Ortam sakin. Bir cay sigara gider..

• NewHome N kullanıcısına yanıt

ege suzuki ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.sedir lokantasını da yazdım aklıma.oraya da uğranır

• Merhaba bu aracın 2008 modelini almayı düşünüyorum ama çekincelerim var, Antalya’da servis tamir vs. konusunda sıkıntı çeker miyim

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.