LPG olan araçlarda hafif titreme ve ani gaza basınca hafif tekleme normaldir. benim araçta biraz fazlaydı tamirciye götürdüm ateşleme bobini değişti ama çok bi faydası olmadı. 2000 km sonra yağ değişimine götürdüğümde internetten NGK LPG CNG GAS bujisi alıp taktırdım ama bu seferde araba vuruntulu çalışmaya başladı. tekrar tamirciye götürdüğümde diğer bobininde değişmesi gerektiğini söyledi bende çok para istediği için kendim alıp değiştirdim ama yine vuruntulu çalışıyor. Tek ihtimal LPG CNG bujileri söküp yerine katalokta belirtilen DENSO K20PR-U11 buji alıp takacağım. size önerim ateşleme bobinlerini kontrol ettirin ve DENSO K20PR-U11 buji kullanın. ben eski bujilerde sıkıntı yaşamıyordum LPG bujisi takınca sıkıntı yaşamaya başladım. |
*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (922. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende ilk alınca sorun yoktu buji degisimnde sorun oldu bobinler iki kez değişti valeo var şimdi. Bakalım bende en son öyle yapacağım burdan sonucu yazarım tekrar . Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
burda da 40. saniyede gösteriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GYKAburda da 40. saniyede gösteriyor.
Teşekkür ederim.
Konu dışı ama, qashqai 2020 skypack otomatik hakkında bilgisi olan arkadaş var mı forumda?
Facebook ta, Peugeot, Kadjar, Qashqai, gibi sayfalarda forumlara hemen kabul ettiler. Seviyeli araç bilgisi muhabbeti var.
...
Gel gör ki Scross ve Vitara Türkiye sebep göstermeden gruba almadı,
...
Suzuki sx4 kullanıcısı olarak bu durum bana çok manidar geldi.
...
Herkese iyi geceler.
2020 skypack qashqai 1.5 dci motor 115 hp gücünde dct çift kavramalı 7 ileri otomatik şanzımanla geliyor. Yakıt tüketiminin 1.6 dci motora göre 1 litre civarı daha az olacağını tahmin ediyorum. Skypack qashqaide visia,tekna, donanımlarının üstünde yeterli donanıma sahip en çok tutulan donanımdır. Bildiğim donanım özellikleri skypack icin anahtarsız giriş çalıştırma, köpekbalığı anten, karartılmış arka camlar, elektrikli ve katlanir aynalar var. Daha once 2012 tekna 1.5 dci kullandım çok güzel bir araçtı.
Biraz internetten okudum.
Dct edc Dsg çift kavrama ve ısınma problemi oluyor oluyor.
Şikayetler var.
Bu nedenle tork konventör şanzıman daha elzem.
Kaput koruma uygulamasını yaptıran ya da faydalı olup olmadığını bilen arkadaş var mı?
Seramik kaplama, kaput koruma ve motor koruma için 4bin lira fiyat verdiler.
2009 model Suzuki sx4 sedan nasıldır? Kullanan var mı? Lpg ile uyumu nasıl? Ne kadar yakıyor? Yedek parça bulunabiliyor mu? Çekişi ve performansı nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: GeneralGranger
2009 model Suzuki sx4 sedan nasıldır? Kullanan var mı? Lpg ile uyumu nasıl? Ne kadar yakıyor? Yedek parça bulunabiliyor mu? Çekişi ve performansı nasıl?Bir arkadaşta vardı Sedan. Halen kulüpte mi bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GYKAburda da 40. saniyede gösteriyor.
Bunu bende bilmiyordum. Geçen yıl dolap taşırken arka koltukları yatırmıştım ama 40. saniyedeki olayı bilmiyordum :) Teşekkürler.
-
-
Bu Aralar Yazlık lastik almam gerekiyor. Çok param yok. Bütçeme göre 3 marka var aklımda.
1- Yokohama .. Japon üretimi diye biliyorum.
2- Falken .. Japon olup Çankırı da üretiliyor. ( Dunlop lastiklerde burada üretiliyor )
3- Petlas..
Haftaya gibi Yazlıklara geçebilirim.
-
sevgili maestro , lastik için ayırdığın bütçe nedir bilmiyorum ama sahibinden de sıfır uygun fiyatlı lastikler var bi bakmanı tavsiye ederim.
sen kaç liraya bulabiliyorsun?
-
en fazla 600 TL verebilirim. Yerine göre 480 ila 600 arasında fiyat belirledim.
Eski Lastikçime gitmedim , ama onlarında sahipleri degişti şimdikilerde pek içime sinmiyor. O yüzden oraya gitmek istemiyorum.
Lastik işinin çok önemli oldugunu biliyorum ayagımızı yerden kesiyor. Hayatımız ona bağlı velakin belli standartları karşılıyorsa niye fazlasını vereyim. Misal Run flat lastik Benim için lüks.. Gerek yok.. Arabamı zaten 180 hızı zorlamam.. 160 bile bu arabada yeterli. yani yüksek hız lastigi gibi de bir beklentim yok.. H serisi 220 hıza kadar fazlasıyla yeter..
En düşük Michelen 870 En düşük Falken 490 buda dört lastikte 1500 TL fark var..
en son Falken yazlık almıştım ( Çankırı üretimi Japon patent ) çokta memnundum.
İlk aklımda olan Yokohama bu lastik orjinalo japon onları eski fors eskort arabamda kullanmıştım güzeldi.. 600 e vs bulursam yokohama.. bulamassam Falken..
gelişmeyi yazarım..
haaa.. birde Lastik oteli sertifikası olan bir yer olsun istiyorum.. Sonbaharda gidip yazlıkları bırakıp ilk baharda kışlıkları bırakacagım bir yer olmalı.
-
nokian'ın yazlık ve kışlık lastiğini aldım geçen sene, bir sıkıntısını görmedim. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X