Merhaba bu parcanin adi nedir?Bosch marka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (930. sayfa)
-
-
O parça ABS beyni dir . Bosch markası ABS nin mucidi diye biliyorum.
-
geçen lastik değişiminde 2 tane saplamanın bozulmak üzere olduğunu söylemişti lastikçi. İnternette veya Ankara'da bulabileceğim bir yer var mı acaba?
-
özellikle suzuki için saplama aramanıza gerek yok bence , herhangi bi japon parçacısı nda vardır . çok yakından resmini çekin yada araç ile satıcıya gidip alabiliyor olmanız lazım.( daha önce toyota da başıma gelmişti oradan biliyorum.)
-
Herkese merhaba,
2011 model sx4 otomatik şanzıman aracımın vites topuzu yıprandı. İnternet te vites topuzu bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
-
ben olsaydım o soyulan yeri oto aksesuar satan yerlerde carbon fiber kaplatırdım, orjinalinden daha yakışıklı olurdu.
-
Merhaba.benimki de soyulmustu daha sonra led isikli sx4 vites topuzu aldim.vida gibi cikarilip takiliyor.memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.ucuzbigpazar.comKör nokta tespiti Tüm arabalar için evrensel arabayardım sistemi siyah/beyaz/gümüş arka sensörleri - UcuzbgPazarhttps://www.ucuzbigpazar.com/urun/kor-nokta-tespiti-tum-arabalar-icin-evrensel-arabayardim-sistemi-siyah-beyaz-gumus-arka-sensorleri/363
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok güzel görünüyor. Nereden aldınız? İnternette arama yaptığımda bulamadım.
-
Aliexpressten almistim gecen sene.baktim ama bulamadim az once.
Merhabalar. Bu hafta sıfır kilometre lacivert SX4 için 335 bine anlaşıp kaporamı verdim. Önümüzdeki hafta çarşamba günü inşallah aracı teslim alacağım.
Normalde ilk 3 içinde olan bir araç değildi. Ama araç yokluğunda ve ikinci elin aşırı fiyatlanmış olması nedeniyle buna karar kıldım. Hayırlısı olur inşallah.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı.
-
Hayırlı olsun. Mild hibrit mi aldınız yoksa turbo 1.4 mü
[center] [link=http://resim.donanimhaber.com/m_30609563/mpage_1/key_//tm.htm#30609563] *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***[/link][/center]
Kod
Yığını:2011 Suzuki sx4 GL beyaz
Merhaba arkadaşlar 2011 sx4 dizel almayı düşünüyorum. Aşağıdaki sorulara cevap verirseniz sevinirim.
1)yakıtı tüketimi nasıl?
2)parçaları ve bakımları pahalı mı?
3) bozulan parçası kolay bulunabiliyor mu?
4) Suzuki sağlamlığını kalitesini hissedebiliyor musunuz?
5) Fiat’ın sedici modeline çok benziyor. Dizel Motoru Psa grubunun üretimi olduğu söyleniyor. Doğru mu? Doğru ise neden Suzuki değil? Ben Japon arabası alıyorum diye düşünürken Fransız arabası mı almış olacağım?
cevaplar için teşekkür ederim
Yakıt tüketimi ; bi fikrim yok
servis evet pahalı ama yan sanayi parçaları sanayi sitelerinde ve internet ortamında bolca mevcut ve makul fiyatlı
yani bulunabiliyor bi sıkıntı yaşamadık
yani Suzuki sx4 de sadece camlar, akü, fren sistemi (Abs), ve koltuklar avrupa ülkeleri imalatı diğer herşey japon
Fiat sedici zaten macaristan Suzuki fabrikası üretimi birebir aynı araç
Psa motorunu Focus , mazda , fiat doblo kullanırdı eskiden . opel , citroen vs halen kullanıyor , daha iyi fransızlar diesel de en iyi japon lar diesel bilmiyorlar.
-
SX4'ün sadece hybrid modelleri mi satılacak artık. Bir de hybridi ne kadar önerirsiniz? Bu yıl içinde Swift'ten kurtulup SX4'e geçmeyi düşünüyorum ama hybrid konusu kafamı karıştırıyor. En çok cezbeden kısmı 6 ileri tam otomatik olması. CVT hiç güven vermiyor maalesef.
-
Teşekkür ederim, mild hibrid di, fakat satış bozuldu kaporayı geri çektim. Nedeni %80 Ötv ye göre fiyat isteyip faturayı % 50 den kesmeleri idi. Nadem böyle bir işlem yapacaktınız neden baştan konuşmadık bunu dedim ve bana da bir miktar indirim yapmalarını istedim, yapmadılar bende vaz geçtim.
-
Arada kaç bin lira fark oluşuyordu? Maalesef araç ticaretinde faturada bu olayları tecrübe ediyoruz.
70000 tl fark oluşuyor. Maalesef ülkemizdeki akıl almaz vergi politikası yüzünden yada bilerek yapılan uygulamalar nedeniyle son zamanlarda bir çok yerde duyuluyor. Benim itirazım bundan alıcı olarak benim faydalanamamdı. O nedenle iptal ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X