Şimdi Ara

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
28
Favori
26.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama ismim yok. 30 numaradan listeye girebilir miyim :)
  • Taylanda tam bilet almaya gidecektim 1 yil once. O gun motordan dusup elim kirildigi icin erteledim

Ilerde nasip olursa orada yasamayi planliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekle lütfen, hem gezginim, hem gezi blogumuz var, hem de Tayland'ı severim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -w K-

Taylanda tam bilet almaya gidecektim 1 yil once. O gun motordan dusup elim kirildigi icin erteledim

geçmiş olsun hocam.. böyle acılar talihsizlikler bir daha yaşamamanız dilegiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Taylanda tam bilet almaya gidecektim 1 yil once. O gun motordan dusup elim kirildigi icin erteledim

geçmiş olsun hocam.. böyle acılar talihsizlikler bir daha yaşamamanız dilegiyle..

Sagolasin. Aslina bakarsan kaza nedeniyle hic bir aci yasamadim yani ufakti ve kirik 1 ayda kaynadi. Aci veren sey tayland'a gidememek olmustu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Sagolasin. Aslina bakarsan kaza nedeniyle hic bir aci yasamadim yani ufakti ve kirik 1 ayda kaynadi. Aci veren sey tayland'a gidememek olmustu.

anlıyorum hocam yok bende motor kazası ciddi anlamda gecirdim.. kol içlerim asfalltta sürtünmekten kemiklerim dahi meydandaydı.. ne oldugunu bılırım.. bir nevi benzer seylerı yasadıgımızdan okurken es gecemedım.. insallah en kısa zamanda en guzel sartlarda orada olursunuz..
  • Size de cok gecmis olsun cok kotu bi olay.. amin.

• kulüpteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

Beni de ekle lütfen, hem gezginim, hem gezi blogumuz var, hem de Tayland'ı severim. :)

Kulübümüze Hoşgeldiniz gezi blogunuza bir göz atayım

quote:

Orijinalden alıntı: ExxELaNc

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama ismim yok. 30 numaradan listeye girebilir miyim :)

Kulübümüze Hoşgeldiniz buyrun hocam size 30 numarayı verdim

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet526

kulüpteyim :)

Kulübümüze Hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thailand -- 29 Nisan 2014; 23:40:54 >
  • İki Türk Tayland'da kavga etti

BANGKOK - Cihan Çakmak ve Semih Bele Tayland’daki Pattaya kentinde dondurma dükkanı açtı. İşyerindeki soğutucu dolap konusunda tartışmaya başlayan iki ortak kavga etti. Bele kavga sırasında Çakmak’ı boynundan ve göğsünden bıçakladı. Polis Bele’yi gözaltına alırken Çakmak da Pattaya Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bele, Krathinglai fil kampının olduğu yerde ikinci dondurma dükkanı açtığını ve Çakmak'ın kendisini bir dondurma soğutucuyu çalmakla suçladığını söyledi. Çakmak ise aralarındaki anlaşmazlığın Bele’ye vize işlemlerini hızlandırmak için verdiği 50 bin baht (yaklaşık 1700 dolar) nedeniyle çıktığını öne sürdü.
    (Kenan KARADENİZ /DHA)
  • Hiç şaşırmadım nedense...

• Ne kadar vahsi bir irkiz. Yakinda Tayland bize vize getirirse haklidir.

• Tayland da yaşayan arkadaşlar orada ne yapıyorsunuz ne amaçla bulunuyorsunuz iş güç vs..?

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ben kendi adıma cevaplıyım hocam

Pattaya Nong Prue bölgesinde kiralık evimiz var yoğunluğuma göre yılın 2-6 ayını taylandda geçiriyorum sürekli olarak pattayada ikamet etmiyorum genelde kuzey bölgelerinde ve Isan bölgesindeyim (Isan pattayada çalışan bir çok bayanın geldiği bölgedir genel olarak asıl memleketlerini sorarsanız Isan yanıtını alırsınız :) ) onun dışında taylandda iş yapmıyorum tatil ve yaşam amaçlı geliyorum şu an yaşım 19 konu içinde paylaştığım resimlerime bakarsanız beni görebilirsiniz 13 yaşından beri (şaşırtıcı gelebiliyor bazı arkadaşlara :) ) sürekli olarak taylandda yılın belirli bir bölümünü geçiriyorum zaten taylandda iş olarakta bir yerde çalışma ihtimaliniz zor ancak kendi dükkanınızı açarak rahatça çalışabilirsiniz.

Yeri gelmişken aklımda olan bir hikayeyide anlatmak isterim bundan yaklaşık 6 sene önce soi 13/1 yada 13/2 sokağında King Bar isimli bir mekan açmıştı türk bir arkadaşımız ben hiç gitmedim sadece 1-2 kez önünden geçerken içeriden türkçe konuşmalara şahit oldum zaten kısa bir süre sonra mekanın isminden dolayı arkadaşı kaybettiler ondan sonrada bulunduğunu hiçbir haber kaynağından veya çevreden duymadım taylandlıların kısa boylarına veya zayıflıklarına bakmayın arkadaşlar çok çabuk birlik olabiliyorlar ama arkadaş canlısı olursanız onlarda size o şekilde karşılık veriyor herşey size bağlı bulunduğunuz yerin kendi ülkeniz olduğunu düşünmeyin sakın polise falanda güvenmeyin siz haksız çıkarsınız olabildiğinde problem yaşamamaya bakın
  • ekle hocam
  • kulübümüze hoşgeldiniz
  • Bu yıl üçüncü kez gideceğim. Kulübe dahil olmaya hak kazandım mı :P
    Tayland'ı görmemiş kimse kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

Bu yıl üçüncü kez gideceğim. Kulübe dahil olmaya hak kazandım mı :P
    Tayland'ı görmemiş kimse kalmasın

Kulubumuze hosgeldiniz hocam hangi tarihlerde gitmeyi dusunuyorsunuz :)

• Thailand kullanıcısına yanıt
    28 Temmuz 3 Ağustos Phuket teyim. Hong Kong'dan gelip Kuala Lumpur'a gececeğim. 3 senedir üst üste Phuket yapmış olacağım. Bangkok, Khrabi ve Pattaya gördüğüm yerler. Ama tatil denk geldigi sürece yine gidebilirim. Takipteyim;))
  • Merhaba, 30 eylul civari hareketle balayi turumuzu bangkok phuket cevresinde yapmayi dusunuyoruz. Sizce iyi tercih mi? Vizesiz sanirim, bizim icin avantaj cunku.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.