Şimdi Ara

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
26
Favori
26.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb tayland gezısı ıcın arkadas arıyrum agustos veya temmuz dahttps://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn ayrıntıları burdan konusabılırız
  • deveforum D kullanıcısına yanıt
    kulübümüze hoşgeldiniz hocam iyi forumlar
  • EN ETKİLİ AGIZDAN AÇIKLAMA...

T.C. Bangkok Büyükelçiliği

Duyuru - Tayland’da Ülke Genelinde Sıkıyönetim İlan Edilmesi,

Tayland Kara Kuvvetleri Komutanı tarafından 20 Mayıs 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ülke genelinde sıkıyönetim ilan edilmiş ve Barışın ve Düzenin Korunması Komutanlığı (BDKK) ihdas edilmiştir.

Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından yayınlanan duyurularda, BDKK’nın sıkıyönetimi 1914 yılında kabul edilen Sıkıyönetim Kanununun hükümleri çerçevesinde ilan ettiği bildirilmektedir

Sıkıyönetim çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmemiştir. Mevcut duyurular itibariyle Tayland’a yapılacak seyahatlerde kısıtlama sözkonusu değildir.

Tayland’a seyahat edecek ve halen Tayland’da bulunan vatandaşlarımızın Sıkıyönetim Komutanlığı’nın bildirileri hakkında bilgi sahibi olmaları, Tayland’da kalacakları süre içinde sıkıyönetim yetkililerinin ve güvenlik kuvvetlerinin uyarılarına riayet etmeleri, toplantı ve gösteri yapılan mekanlardan mutlak surette uzak durmaları, acil durumlarda ve bilgi talepleri için Büyükelçiliğimizle aşağıda sunulan telefon numaralarından (mesai saatleri içinde) ve e-posta adresinden temasa geçmeleri rica olunur.

Saygıyla duyurulur.

Telefon no: +66 2355 54 86-87 / 122-123
    e-posta: embassy.bangkok@mfa.gov.tr
  • yaz hocam taylandı severim.
  • Sıkıyönetim zamanı boyunca seyehat eden varsa, durumu ve tavsiyeleri burdakilerle paylaşması rica edilir
  • Benide ekleyin arkadaşlar
  • İlerde iyi bir işim olursa gezmek için gitmek isterim
  • eehhh bizide kulube alın bari gidecez kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordobereli 27

yaz hocam taylandı severim.

Kulübümüze Hoş Geldiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Benide ekleyin arkadaşlar

Kulübümüze Hoş Geldiniz

quote:

Orijinalden alıntı: haydar6363

eehhh bizide kulube alın bari gidecez kısmetse

Kulübümüze Hoş Geldiniz
  • Tayland gibisi yok. Resmen bağımlılık yapan bir yer. Yazınız beni de.:) Gideceklere de her türlü yardıma hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 1 Haziran 2014; 15:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Tayland gibisi yok. Resmen bağımlılık yapan bir yer. Yazınız beni de.:) Gideceklere de her türlü yardıma hazırım.

Kulübümüze Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Tayland gibisi yok. Resmen bağımlılık yapan bir yer. Yazınız beni de.:) Gideceklere de her türlü yardıma hazırım.

Kulübümüze Hoşgeldiniz

Hoşbulduk. Gidecek arkadaşlarımıza destek olabilmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 8 Haziran 2014; 10:29:40 >
  • Cunta kendini kraliyetin koruyucusu ilan etti

Tayland'taki cunta yönetimi protestoculardan 25 Haziran'a kadar ellerinde bulunan tabanca, el bombası, savaş silahları gibi tüm silah ve patlayıcıları yetkililere teslim etmelerini istedi.
    Cunta yönetimi 25 Haziran itibariyle elinde yasal olmayan tabanca ve her türlü patlayıcı bulunanların 2 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası alacaklarını belirtti. Cunta yönetimi yapılan uyarıların halkın güvenliği için olduğunu ve sivil halkın yaşamına hiç bir şekilde müdahale etmediklerini belirtti.

Kaynak:SonDakika
  • ekle hocam

malezya taylandın güneyindeymiş bu ülke nasıl müslüman olmuş bilen yazabilirmi merak ettim
  • Merhaba,

Ekibe beni de ekler misiniz?
  • Biraz geç yazdım ama kusura bakmayın Turkuaz Prusa hocam

Kulübümüze hoşgeldiniz Turkuaz Prusa ve Benignand hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thailand -- 22 Temmuz 2014; 22:20:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozumuz burda olsun:)
    Kulübe ekler misin thailand kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Senelerdir Giden Arkadaşlarım Var Kuzenler Var dedikleri 5 sene öncesi ile suan cok farklı herşey artmış

Bir arkadaşımda oraya sezonda gitme yazın git diyo

Çok gitmek istiyorum yanlız ne karar verebildim

En son olarak ise ucak biletini en ekonomik olarak nezaman nereden alaibliriz mesela on gün kalmak istiyoruz hoşumuza gitti 15 yaptık bu bilet işi nasıl oluyor

Saygılar
  • Kulübe alım açık mı hocam? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsf

Gozumuz burda olsun:)
    Kulübe ekler misin thailand kardeş

Kulübümüze Hoşgeldiniz

quote:

Orijinalden alıntı: denizao

Kulübe alım açık mı hocam? :)

Tabikide açık Kulübümüze Hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.