Şimdi Ara

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
26
Favori
26.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekleyin yıllardır buralardayım gruba katılmadım yav
  • Singapur da yaşayan biri varsa bana mesaj dan ulaşabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

Gelecek olanlari tekrar uyarayim, Bangkok'ta durum hic iyi degil. Geldiginiz gibi farkli bi yere gidin, Bangkok'ta vakit gecirmeyin.

thailanddamı yaşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

Gelecek olanlari tekrar uyarayim, Bangkok'ta durum hic iyi degil. Geldiginiz gibi farkli bi yere gidin, Bangkok'ta vakit gecirmeyin.

thailanddamı yaşıyorsunuz

Evet Tayland'da yasiyorum
  • Bottle Beach'e giden oldu mu? tavsiye eder misiniz 4-5 gün orada kalmayı?
    yada Samui'de nerede kalmalıyız? beachfront arıyoruz esasında..
  • Kulübe üyeliği unutmuşum. Boşuna mı gittik o kdar yolu.

Beni de ekleyin lütfen. :)

• Eksik kalmayalım ekleyin :)
  • Uzun sürelerdir iş güç dolayısıyla forumdan uzaktaydım arkadaşlar eklemeleriniz yapıyorum hepiniz hoşgeldiniz forumumuza :)
  • Benide ekler misiniz? Geçen hafta 3 haftalık Tayland gezimden döndüm, depresyondayım
  • Üstadlar yerimi bilmiyorum bizde thailand uçuşu gerçekleştiricez fiyat olarak uygun şehirler var mı ? ortalama fiyatlar nasıl pahalı bi yer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

Üstadlar yerimi bilmiyorum bizde thailand uçuşu gerçekleştiricez fiyat olarak uygun şehirler var mı ? ortalama fiyatlar nasıl pahalı bi yer mi

Hem bizim ekonomik kurlarımız sebebiyle hem de taylandda ki bariz fiyat artışları açıkçası 5 senedir bayağı bir artmış durumda ben doların çok daha yüksek kurlardan bozuldugunu ve fiyatların düşük oldugu zamanları hatırlıyorum açıkcası. Bangkok kaliteli fakat pahalı bir şehir Tayland'ın gettosu orası oldugu için çok normal. Pattayayı araştırdığınızı düşünüyorum zaten Bangkok'a göre nispeten ucuz ortalama diyebiliriz Phukette aynı şekilde. Burada seçim size kalıyor seyahat amacınıza bağlı eğer gece hayatının dorukları diyorsanız pattaya hem tatil hem gece hayatı diyorsanız Phuket kalite ve gece hayatından bahsediyorsanız Bangkok kültürel bir gezi istiyorsanız Chiang Mai ve Chiang Rai eğer Pattayada bulunan gece hayatında çalışan kişilerin memleketine gitmek istiyorsanızda Isaan bölgesi size uygun olacaktır. Uçuş başlı başına bir problem aslında son zamanlarda Transaero kampanya yapmakta. Kalite farketmez ucuz olsun derseniz Turkmenistan Havayollarını tercih edebilirsiniz kaliteli olsun 3'e 5'e bakmam dersenizde Turkish Airlines,Qatar,Emirates,Etihad,Malaysia tercih edebilirsiniz sormak istedikleriniz varsa yanıtlayabilirim iyi tatiller ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

Üstadlar yerimi bilmiyorum bizde thailand uçuşu gerçekleştiricez fiyat olarak uygun şehirler var mı ? ortalama fiyatlar nasıl pahalı bi yer mi

Hem bizim ekonomik kurlarımız sebebiyle hem de taylandda ki bariz fiyat artışları açıkçası 5 senedir bayağı bir artmış durumda ben doların çok daha yüksek kurlardan bozuldugunu ve fiyatların düşük oldugu zamanları hatırlıyorum açıkcası. Bangkok kaliteli fakat pahalı bir şehir Tayland'ın gettosu orası oldugu için çok normal. Pattayayı araştırdığınızı düşünüyorum zaten Bangkok'a göre nispeten ucuz ortalama diyebiliriz Phukette aynı şekilde. Burada seçim size kalıyor seyahat amacınıza bağlı eğer gece hayatının dorukları diyorsanız pattaya hem tatil hem gece hayatı diyorsanız Phuket kalite ve gece hayatından bahsediyorsanız Bangkok kültürel bir gezi istiyorsanız Chiang Mai ve Chiang Rai eğer Pattayada bulunan gece hayatında çalışan kişilerin memleketine gitmek istiyorsanızda Isaan bölgesi size uygun olacaktır. Uçuş başlı başına bir problem aslında son zamanlarda Transaero kampanya yapmakta. Kalite farketmez ucuz olsun derseniz Turkmenistan Havayollarını tercih edebilirsiniz kaliteli olsun 3'e 5'e bakmam dersenizde Turkish Airlines,Qatar,Emirates,Etihad,Malaysia tercih edebilirsiniz sormak istedikleriniz varsa yanıtlayabilirim iyi tatiller ;)

Çok teşekkürler üstadım aklımdaki tüm soru işaretlerini yıktınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

Benide ekler misiniz? Geçen hafta 3 haftalık Tayland gezimden döndüm, depresyondayım

Kulübümüze hoşgeldiniz. Normaldir bize her dönüşte tatlı sancılar yaşatan bir his
  • benide yaz kardeş 12.03.2015-23.03.2015 2 kez gidişim olacakk
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    ilk defa Tayland'ı bu kadar çok seven birini gördüm. hakikaten bu kadar güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aisaka taiga

ilk defa Tayland'ı bu kadar çok seven birini gördüm. hakikaten bu kadar güzel mi?

Öncelikle teşekkürler. Tayland bence oldukça güzel bir ülke. Beni çeken, insanları, doğal güzellikleri ve kültürel yapısı. Oraya gittiğimde her anımda, hep mutluyum. Çünkü, gülen insanların içine gidiyorsunuz. Maddi olarak o kadar da iyi durumda olmayıp, böylesine mutlu olan insanları gördüğünüzde cidden psikolojiniz artı yönde ilerliyor. Tayland herşeyiyle çok farklı bir ülke. Orada aradığınız herşeyi bulmak mümkün. Bu güzellikleri yaşamak için gitmeniz gerek. Biz, buradan ne kadar anlatsak boşuna. Gidin ve yaşayıp görün.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    planlarım arasında o da var ama biraz masraflı olur gibime geliyor. oraya sağlam bir bütçeyle gitmek daha mantıklı. inşallah bir gün giderim, önerileriniz için de teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbeler

benide yaz kardeş 12.03.2015-23.03.2015 2 kez gidişim olacakk

Kulübümüze hoş geldiniz
  • thailand hakkında genelde gece hayatı ve hepimizin bildiği şeyler dışında dikkatimi çeken birşey olmadı bende yakın zamanlarda singapurda üniversite okumayı düşünüyodum fakat fiyatı beni aşacağından dolayı malezya ve koreye yönelmeye başladım şu anlık malezya iyi geliyor gözüme tabi bu arada çalışıp para felan biriktiriyorum imkan olsada japonyada singapurda felan okuyabilseydim arkadaşlarımın yanında keşke bunu buraya yazma amacım fikir tavsiye almakdı
  • dasdacik kullanıcısına yanıt
    Tayland'da üniversite okumaya gelirsen eğer üniversiteyede üniformayla gidersin haberin olsun . Bu aralar gördüğüm bir çok kişi Çin'e gidiyor üniversite okumaya. Maliyet sebebiyle.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.