Şimdi Ara

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
26
Favori
26.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniforma felan sıkıntı değil piercinglere dövmeye karışmıyolarsa o konuda bi sıkıntım yok benim düşüncem orda üniversite bitirirsem asyada iş bulabilirmiyim gidip japonyada korede singapurda felan çalışabilirmiyim
  • dasdacik kullanıcısına yanıt
    Tayland'da iş bulmanız çok zor ancak kendi işinizi kurarsanız olabilir. Diğer ülkeler hakkında pek bir bilgim yok çalışmak istediğiniz ülkenin ana dilini bilirseniz handikabınız büyük olabilir.
  • klüp olarak bir gezi planlanıyor mu?
  • srt12 kullanıcısına yanıt
    İleri zamanlı bir gezi planlanabilir aslında güzel fikir .
  • Merhaba,

Geçtiğimiz yıl tatil için Bangkok, Singapur, Phuket'e gitmiştik. Gerçekten çok etkileyiciydi.

Beni de gruba dahil edebilirsiniz.

Selamlar.
  • Beni de kulübe ekleyebilirsiniz.
  • taylandda cafe restoran vs. kurma işi zor mudur? ayrıca ev ve dükkan kira/satılık fiyatları nasıldır bilen var mı?
  • Beni de ekleyebilirsiniz. Faydalı bir forum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • byob kullanıcısına yanıt
    zor değil çok zordur ve orada bu tür dükkan kurma işleri biraz daha prosedürlüdür gerçi orda ki dükkanı olan arkadaşlar sürekli pattaya dükkan işletmenin zorluğundan ve sıkıntısından hep bahsederler ama nedense 7 yıldır gidiyorum halada oradalar ve türk işletmeciler çoğalmaya da başladı ama şunu gerçekten söyeleyebilirm ki polisle aranızı sürekli iyi tutmanız gerekmektedir ve rüşveti baya baya severler,ufak bi sürtüşme durumunda dükkanı kapatmakla felan tehdit ettiklerini duydum.ayrıca inşaat yönünden bizim orta sınıf ustalara göre baya vasatın altındalar yani dükkan açmaya niyetlenirseniz orada baya bi sabırlı olmanız gerek... dükkan kira ve satış fiyatlarına gelincede bangkok ve diğer bölgeleri bilmiyorum ama pattaya da kiralar baya uçuk özelliklede walking street caddesi yakınlarında mesela central festival die bi alış veriş merkezi var içerisinde fasd food katında türk bi kumpirci abi vardı aylık 5000 bin dolar kiradan bahsetmişti 2 yıl önce ama satın alma konusu gerçekten tayland da çok farklı bir olay çünkü ülke monarşik bi sistemde yönetiliyor yani herşey kralın anlayışı sahip bide satın alma olayı oarada çok karışık çok iyi araştırmanız gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xblacksonx -- 28 Mart 2015; 0:04:19 >
  • memleketimin forumu açılmış benide ekleyin
  • srt12 kullanıcısına yanıt
    çok güzel olur düzenleyelim
  • Merhabalar
    Mayıs ayında 6 gün Phukette olmamız gerek.
    Ulaşım için Bangkok sonra uçakla Phuket mi yapalım yoksa aktarmalı hava yolları ile phuket e mi uçalım. Zaman az olduğu için boş a vakit kaybetmemek gerek diye düşünüyoruz.
    Ek olarak ne önerirsiniz Bangkok'da bir gün kalınmalı mı?(3.gün phukette olmamız şart zaten) Neler yapılmalı ?
    En iyi gezinti için turlara mı dahil olmalı yoksa kendmiz plan yapıp mı gidelim.
    Phuket Hilton'da yapılacak bir etkinliğe katılacağız. Ancak orada kalmayacağız elbette:) Ne önerirsiniz başımızın ağrımayacağı otel önerisi verebilecek var mı , özellikle Hilton 'a yakın olması daha iyi olacaktır.
  • Tanışma toplantısı gibi bir aktivite de hiç fena olmazdı aslında
  • Beni de kulübe ekleyebilirsiniz.
  • Bütün baht ları yedim bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 21 Nisan 2015; 14:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayland ı adı gibi bilen bir arkadaşla bir gezi rotası oluşturmak istiyorum 2 haftalık.Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • Grubu açalı 1.5 seneyi geçmiş ve üye sayımız 60'a ulaşmış, tüm üyelere Tayland'ı çok sevdikleri için teşekkür ederim .

Ayrıca bu gece gerçekleşen Tayland İstanbul Konsolosluğu saldırısını kınadığımı ve bunun gerçekten ülkemiz adına yüz kızartıcı bir durum olduğunu düşünüyorum. Umarım gereken cezalar uygulanır ve bu saldırı cezasız kalmaz.
  • hocam benide ekleyin
  • Arkadaşlar pattaya yada phuket de spor salonu varmı yada mutlaka vardırda aylık ucretlerini biliyormusunuz ben tek giderek 1 ay kalmayı planlıyorum malum herşeyin hesabını yapmak zorundayım bilgisi olan varsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 1 Ağustos 2015; 19:58:52 >
  • bbaday kullanıcısına yanıt
    iki yerde de spor salonları gayet yaygın olarak mevcut fiyat olarak cazip molduğunu duymuştum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.