Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (1066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhteşem paylaşımlar herkese teşekkürler
  • ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER... BUNDAN SONRAKİ PAYLAŞIMLARINIZI İLGİLİ BAŞLIKLAR ALTINDA YAPARSANIZ DAHA YARARLI OLUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 16 Mart 2010; 22:42:12 >
  • arkadaşlar saçma gelebilir ama ; vistaya başlat çubuğunu değiştirecek tema varmı xpde olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Bu resme gerçekten bayıldım hemen masaüstü resmine koydum resim için teşekkürler

• guzel seyler varmiş be
  • Çınar temalı mükemmel HD masaüstü fotoları.
    Kendi uploadım:
    http://rapidshare.com/files/368389881/cinar.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ensclate

Biraz değişiklik ...

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

wallpaper ı paylaşır mısın ?
  • Teşekkürler arkadaşlar

Düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meaning Of Life -- 4 Nisan 2010; 17:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

İşte buuuu sabah sabah ne güzel bir haber katkısı, ilgisi, emeği olan herkese teşekkürler, özellikle Technics, 2smoke, Visualize, Blutime, Deniz, Estremo, Vezir_i Azam, ziw®o ya bu konun ilk açılışını yapan bu arkadaşlar abilerdir. Daha sonra zaman içinde birçok insan geldi geçti umarım onlarda tekrar bu konuya dönerler...

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Biz bu konu için emek vermedik ... Gerçi buna sen karar veriyo değilsin ama yıllarımız geçti bizimde bu konuda okadar yardım harcanana zamanlar hazırlanan sayfalarca yazılan yazılar hepsi ne çabuk unutulmuş .. Bi teşekkür çok görülmüş . 2-3 sene ayırıp sonra ortam değişince unutulmak üzücü ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

İşte buuuu sabah sabah ne güzel bir haber katkısı, ilgisi, emeği olan herkese teşekkürler, özellikle Technics, 2smoke, Visualize, Blutime, Deniz, Estremo, Vezir_i Azam, ziw®o ya bu konun ilk açılışını yapan bu arkadaşlar abilerdir. Daha sonra zaman içinde birçok insan geldi geçti umarım onlarda tekrar bu konuya dönerler...

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Biz bu konu için emek vermedik ... Gerçi buna sen karar veriyo değilsin ama yıllarımız geçti bizimde bu konuda okadar yardım harcanana zamanlar hazırlanan sayfalarca yazılan yazılar hepsi ne çabuk unutulmuş .. Bi teşekkür çok görülmüş . 2-3 sene ayırıp sonra ortam değişince unutulmak üzücü ...

Ben de diyorum kim bu (Nick değişim kaydına baktım,ordan tanıdım..) LayLondon hocam senin de bu konudaki paylaşımların kesinlikle göz ardı edilemez.

Her şey için çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 5 Nisan 2010; 20:15:12 >

• quote:

quote:

quote:

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Ben de diyorum kim bu (Nick değişim kaydına baktım,ordan tanıdım..) LayLondon hocam senin de bu konudaki paylaşımların kesinlikle göz ardı edilemez.

bende imzada yazıyo zannediyorum :) unutmuşum neyse saol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: delta1

quote:

quote:

quote:

quote:

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Bizde itiz zaten :(

senin daha yılların var dur ben yaşlandım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Bizde itiz zaten :(

senin daha yılların var dur ben yaşlandım :D

iyide arkadaşlar bu düşmanlık hırçınlık neden ben onu anlamadım Assasinate yani LayLondon senin veya bir çok arkadaşın emeklerini kim göz ardı etti ben mi? Kesinlikle yanılıyorsun eğer öyle olsaydı saydığım isimleri sayar geçerdim ama yazıyı iyi oku nedemişim "Daha sonra zaman içinde birçok insan geldi geçti umarım onlarda tekrar bu konuya dönerler... HERKESE TEŞEKKÜRLER..." bu yazıyı yazmasam dediklerinde haklısın. Ama şu anda inan bana sadece saçmalıyorsun. Saydığım isimler bu konuyu ilk açan ve emek veren kişiler. Daha sonra katkıda bulunup emek harcayan bir çok insan var. Sende çok çalışmış olabilirsin ama senden öncede bu konuya emek harcayanlar vardı senden sonrada vardı. Herkesin ismini aklımda tutamam tutsam bile sayamam, secere tutacak halim yok değil mi? Bu tepkin beni çok kırdı, ben bölümün açılmasını sağlamaya çalışırken neredeydin ? Madem o kadar isteklisin bölüm açıldığından beri nerelerdeydin? Sadece üzüldüm...

delta1 umarım tepkin bana değil di umarım...

• Karar verme yetkisine tabi ki ben sahip değilim ama karşındaki ne insan ol insan... emekleri geçene teşekkür ettim arkadaşlar, isim vermek zorunda değilim, bu konu aklıma geldi mi ilk aklıma gelen isimleri saydım diğer arkadaşlar yani senin gibi Laylondon gibi ismini hatırlayamadığım daha bir çok kişi var buraya emek harcayan. daha önce de söyledim yine söylüyorum sözlerimi çarpıtmayın mesajımı iyi okuyun ve yine yine tekrarlıyorum secere tutmak zorunda değilim, isimleri hatırlayamıyorsam bu benim sorunum eğer bunu kendinize sorun olarak kabul ediyorsanız gelirsiniz isminizi zikrederseniz bende özür dilerim ama böyle sert tepkilerle hiç bir yere varamazsınız.

bana da kimse teşekkür etmedi. Bu bölümü açmak için daha önce uğraşıldı ama sonuçsuz kaldı bakın teklif ettim ısrar ettim destek aradım buldum ve bölümü sağolsunlar açtılar, hani kimse bir kere olsun soulcubee sağol teşekkür ederiz böyle bir bölümü açtırdığın için diyen oldumu tabi ki hayır, bir ton konu açıyorum kimse teşekkür ediyor mu tabi ki hayır ben bu konuda sızlanıyor muyum tabi ki hayır.

Teşekkür meşekkür hikaye. Forum dünyasındaysan heleki Türk forum dünyasındaysan yaparsın paylaşımını o kadar, sorunu olan cevap yazar, teşekkür eden bulunmaz. Teşekkür bekleyen insanları da sevmem, yapacaksan bir iyilik karşılıksız yapacaksın, kimseye buraya zorla üye yapmadım seni ben veya başka biri zorladı mı bu konuyu dışarıdan izle sonra gel üye ol katkıda bulun diye tabi ki hayır. Burada bu konuda mydesktop ta bilgisayar sanatın da herkes beni bilir. Hep sakin ve eğlenceli olmuşumdur. Kimseye sertlik göstermemiş kaba olmamışımdır. Ama burada son atılan bir kaç mesaj gerçekten sinir bozucu.

Kardeşim, arkadaşım veya hiç bir şeyim (kendini nasıl kabul ediyorsan) yapacaksan yap paylaşımını, göstereceksen göster emeğini, destekleyeceksen destekle ama teşekkür bekleme gibi triplere gireceksen benim tripmatik tavırlara karnım tok. Ben hatırlayayım veya hatırlamayayım teşekkür etmiyorum var mı ötesi. Böyle tepkilerin geliceğini bilseydim bölüm açılsın diye ısrar etmezdim hatta bölüm açılmadan konu halinde dururken kimse ilgilenmiyor diye üst konudan çıkarılmıştı ben haber verdim Technics'e üst konu yapıldı o zaman neredeydiniz...

Şu dakikadan sonra kimse umrumda değil, kimsenin de umrunda olmak istemem, ne yapıyorsanız nasıl yapıyorsanız onu yapın ya da yapmayın olay bu kadar basit aslında...

• quote:

Aklımdan geçenleri yazmayacağım. Çünkü yazarsam banlanıcam ve çok kötü kalbini kırıcam.
    Sadece diyorum ki .
    Sen biz yokken emek verdiysen , çaba harcadıysan ; bizde sen yokken ( askerdeyken vs.) en az senin kadar emek verdik. O yüzden ben böyle yaparken nerdeydiniz , ben şöyle yaparken nerdeydiniz yazıp sinirlerimi bozma . Senin teşekkürüne tenezzül etmem aslındada o kadar ter döküp adımızın geçmemesi adama koyar tabi . Teşekkür beklemiyosun ben benim sen sensin normaldir.Herkese göre değişir tabi. Teşekkür edenden hoşlanmıyorsun demek merak etme senin beni sevmen yada sevmemen umrumda değil.
    Neyse konu uzamasın.

Yaf sinirlerin bozulsa nolur ki. Siz benim sinirlerimi bozup ortamı geriyorsunuz ama. İstediğimi yazarım burası forum değil mi. Ben yokken paylaşım yapıp emek verdiyseniz, lafım yok. Bir lafım oldu mu bu konuda? Aşk meşk sevgi boş işler bunlar. Bir isim altı üstü. Ne yapayım yani 3-4 yıllık 300 küsür sayfayı teker teker dolaşıp secere mi çıkarayım. O zaman yap secereyi bende isim isim tek tek teşekkür edeyim. Madem bu kadar önemli bir teşekkür.

quote:

@soulcubee

Herkesin adını ezberinde tutamıyosan oraya o teşekkür yazısını yazmaya kalkışmıyıcaksın. Saçmalamıyorum çok kırıldım ve üzüldüm . Ben öyle sıradan biri değildim bukonuda tek başıma konu ilgi çeksin diye çırpındım durdum aylarca . Sen yokken ben vardım k.bakma ... yıllarca vardım . Donanım haberin en köklü konusu gelmiş geçmiş bissürü isim doğru haklısın ama ben herhangi biri değildim o konuda . Gerek yardımlarımla gerek hazırladıklarımla vs.. gerek tartışamlarımla :D orda burda şurda , bukadar hafifmiymiş yaptıklarım, hiç zannetmiyorum . 6 aydır yokum veya varım sana hesap vermek durumdunda değilim ama sen bi güzellik yapma peşine girip bi teşekkür yazısı yazıp okadar insanı hiçe sayamazsın ...
    @delta1
    Sen niye bukadar abarttın onuda anlamış değilim ... senin daha yapıcağın çok şey olmalı şimdiden başlama çok şey yaptım demeye bikaçsene daha bi çabala bakalım . gerçi 3 gün gelen kral oluyo bu konu böyle ama keşke bu konunun asıl sahibi hazırlasaymış o teşekkür yazısını ... onların artık umrunda değil . keşke şu konunun 10 tane as adamı olsada evirse çevirse .. neyse ..

Ya ne demek yazmayacaktım. Yasak mı var. İstediğimi yazarım. Uygunsuz buluyorsan şikayet edersin. Şikayetin yerinde bulunursa mesajım silinir ya da banlanırım. Hoş ne diyeceksin bana teşekkür etmedi mi diyeceksin. Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil. Siz benden niye hesap soruyorsunuz isminiz yok diye. Hala saçmalıyorsun. İkinizde saçmalıyorsunuz. Altı üstü teşekkür be... Kardeşim yapın o zaman bir secere herkese teker teker teşekkür edeyim. İşim var gücüm var. Tek tek isim mi takip edeceğim. Mesajı hala çarpıtıyorsunuz. İsminizi anmadım diye ortalığı ayağa kaldırdınız. Senin ismini sayacağım bir başkası hani benim ismim diye soracak. Sen yokken ben vardım diyerek olayı yine çarpıtıyorsun. O zaman bende sorarım sana kim ilk önce buradaydı? Madem o kadar mühim bir konu bu. Üst konudan çıkarılıp arka sayfalara taşındığında neredeydiniz. Bakın bakalım 10-15 sayfa geriye bir sayfanın başında mesajım var 1 hafta sonra bir mesaj atıyorum sayfada 3. mesaj oluyor o zaman neredeydiniz.

Herkes emek veriyor paylaşım yapıyor burada. Yüzlerce isim var. Hatırlamıyorum. Zorunda da değilim. Emeği geçen herkese teşekkürler der geçerim.

quote:

Bu konuyu sildiler ve tekrar açtılar sen zannediyosun ki sen açtırdın . peki sen kim oluyosunda bu konuyu açtırıyosun ? senin bu konu için yaptıkların neler ? bu konu açılmak ZORUNDAYDI tüm yazılım konusunun okadar emeğin okadar paylaşımın anlatımın içine edilmiş olurdu tek bir delete tuşuyla . Tabi buradan kendine pay çıkartmışsın en çok takip edilen konuyu kurtardım diye helal olsun saol . Sağda solda basit çakma sitelerde görüyorum bizim konun parçacıklarını ozaman iyiki uğraşmışım diyorum . Senin teşekkürüne kalmadık doğru .. secele falan tutmak zorundada değilsin haklısın . Ama yine söylüyorum Teşekkür yazısı yazıcaksan biraz daha donanımlı olucaksın . Üstünkörü bir teşekkürse ''EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER'' cümlesi yeterli nick yazmanın ne anlamı var dimi .

Ben bu konu silindiğinde buradaydım. İlgili kişilere ilettim. Konu açtırmak mı? Üyelik tarihimden bu yana bütün mesajlarım bu konu altında gez bakalım neler yapmışım gör. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Kendime bir pay çıkartmadım. Gerekli bir şeyi tekrar yaptım. Daha önce yapılmıştı ama olmadı. Şimdi oldu bukadar. Bunla böbürlenmiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Nisan 2010; 19:59:02 >

• quote:

Herkes emek veriyor paylaşım yapıyor burada. Yüzlerce isim var. Hatırlamıyorum. Zorunda da değilim. Emeği geçen herkese teşekkürler der geçerim.
    Böyle diyip geçmemişsin Sorun orada .
    Ben sadece paylaşım yapmadım güzel kardeşim öle herkes gibi değildim wallpeper bakın bu güzel diyip çıkmadım .. anlattım açıkladım. yeni şeyler oluşturdum programlar türkçeleştirdim . programlara kullanım klavuzları hazırladım sayfaya index hazırladım programlar iconlar wallpaperlar skinler cabası .. cevapladığım pmleri soruları ben bilirim ... kimine az gelebilir ama senin için büyük şeyler bunlar ..

Mesajı mı çarpıtarak yanlış anlıyorsan bu benim suçum değil. Kim nasıl anlarsa. Orada herkese teşekkür var bana göre. Yaptıklarını biliyorum saymana gerek yok ama sen benim yaptıklarımı bilmiyorsun demekki çıkışıyorsun böyle. Yaptıkların bana da az geliyor kusura bakma. Büyük şeylermiş. İnan bu lafın çok güldürdü beni. Sadece xp için sidebarı ricktendodan rica edip türkçeleştirmem ardından xp için mceyi türkçeleştirmem bile yeter sana yaptıklarınla fit olur diğer paylaşımlarında sana bonusu olur borçlu çıkarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Nisan 2010; 20:03:54 >

• quote:

bi desk koyamamışsın cesaret edip oda cabası haklısın ;)

nereye ne deski
  • @delta1
    Kesinlikle katılıyorum..
  • quote:

Tabi önce bu konunun amacı ne bu millet ney ile uğraşıyo falan bunları bilmen lazım neyse kolaygelsin ;)

Ya bırak dalga geçmeyi arkadaş. Konunun amacını bilmesem, amacına uygun paylaşımlar yaparmıyım. Hala saçmalamaya devam ediyorsun. Bildiklerim bildiklerin yanında hiç bile dimi. Üzülüyorum ve acıyorum. Doğru dürüst konuşmak yerine ta..ak geçiyorsun ciddiyetsizliğini teşekkür istemenden anlamalıydım. Sence ben bu konu hakkında bilgi sahibi değilmiyim komedisin komiksin valla çok güldüm...

quote:

Bu konuya girmiyodum abi girseydim inan yazardım. hatta ben bu konuları görmedim bile ilk başlarda küçük yazılar yüzünden dikkatimi çekmedi. Sonradan gördüm yeni konular açıldığı için konrtol bile etmedim konuyu kaldıki yeni mesaj yoktu.
    Postum 792 olabilir fakat postumun en az 650-700 ü bu konuda. senin ne kadarı bu konuda bilemicem... ama dediğim gibi ben asıl paylaşımı yardımı burada değil mydesktop ta yaptım zamanında .

Kardeşim kimsenin paylaşımı emeği beni ilgilendirmez. Nerede ne yapıyorsan yap banane. Ne istiyorsun hala anlamış değilim

quote:

Bak yine eski konulara dönücez. Senden eskiyim abi ben eskii. dilimde tüy bitti ama hep kavgaya dönüştü bu yazım. Tamam eskiyim DH ye üye değildim Mydesktopta yaptım ne yaptıysam. sen o foruma sıfırlandıktan sonra geldin görmedin tabi tamam sende haklısın. Ama senden çok daha önce başladım bu desktop MOD a . emaxxenon var çok eski sayfalarda ararsan bulursun emax ı o şahit onla aynı yada 2-3 ay sonra felan başladım bende fakat DH ye üye değildim. aramız düzeldi kavga etmeyelim. Emeğe saygı ;)

My desktop dh taki konudan yıllar sonra açıldı. Ondan önce bilgisayar sanatı vardı hatta ondan öncede bi forum vardı adı aklıma gelmedi bilirmisin bunları bence billmezsin . sen takıl daha boşver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Nisan 2010; 20:35:31 >

• şimdi aklıma geldi seni utandıracak bir şey. Benden bu bölüm açıldığında yönetici olmamı istediler, ben de kabul etmedim çünkü beceremem, isim tavsiyesi istediler 8-10 isim verdim senin ismin de vardı. Fazla geldi eledim 3-4 tane yaptım yine senin ismin vardı. Sonra ne karar verdiler bilmem. Ama bunu kanıtlayamam çünkü msn görüşmesi idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Nisan 2010; 20:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.