Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (1067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delta1
    Biliyorum arkadaşım biliyorum sen sıkma canını bilgisayar sanatınıda biliyorum diğer adıyla ThemeART . Estremo ve Tecnichs in öncülük ettiği forum. Senin kendinden haberin yok herşeyi sen biliyosun dimi ? Bırak bu ayakları soul. DH nin bu konusunuda ilk yıllarından beri takip ediyordum ... yine yapıyordum fakat izleyici idim bunu 9999 kez dile getirdim. Ha o aralar desteğim,paylaşımım varmıydı ? yoktu.

sen diyorsun ama sen de ayarsızsın. Nedemek sen kendini bilmiyorsun. Nedemek bu ayakları iyicene mahalle kavgasına kahvehane atışmasına çevirdiniz ortamı. Resmen sidik yarıştırıyoz. İzleyici olmak bişeyi değiştirmez. Değiştirirmi tabiki değiştirmez. Umrumdamı neyi nezaman yaptığın. Allah Allah anlatamıyorum galiba...

Kimsenin yardımı emeği paylaşımı beklentisi önce üye olduğu sonra üye olduğu izlemesi cartı curtu umrumda değil arkadaş. Yap yapıcağını. Yapmıyacaksanda yapma. Bu beni ilgilendirmez. Bana da sormak zorunda değilsin. Benden izin almakta zorunda değilsin. Bunlara paralel teşekkürde beklememelisin. Triplere karnım tok...

Alıntı yaparak anlatmak istediğini anladım. Ancak benide herkes bilir sende biliyorsun aslında ama neden bu tripler çocuksu tavırlar anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Nisan 2010; 20:58:39 >

• mesajlarımı sildim ... Aynısını yapmanız dileğiyle.
  • Msjlarını sildin. Ne öğrendin acaba hiçbişey hala en eski benim diyosun bana ya ne diyim sana bilmiyorum neyse hadi kolaygelsn size ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Msjlarını sildin. Ne öğrendin acaba hiçbişey hala en eski benim diyosun bana ya ne diyim sana bilmiyorum neyse hadi kolaygelsn size ..

eywallah. sanada iyi XBOX 360 keyifi.
  • quote:

@soulcubee Çok saol herşey için ciddiyet yemiyor bu konuda ben bunu öğrendim ondan bu tavırlarım. 2 günlük çocukların ellerine kalsın istemem konu ondandı çırpınışlarım . İyi anladım ki eminellerdeymiş. Abiler yok sende bi abisin asıl abiler yok keşke olsalarda tadından yenmese ortam ama yoklar. Ben sıradan işler yapmadım 10 kişi sayıcaksan bu konuda 10. benim bunu inkar etmeye çalışmanı anlıyorum mydeskten sinirsin bana neyse . Murat abilerin mydesktopu güzeldi gereksizler yoktu 3 kişiydik 5 kişiydik ama güzeldi . Büyüyemedi kaldı Murat abinin diğer abilerin güvenleri boşa çıktı uğraşları boşa çıktı onada üzüldüm. Gerçekten bukadar basit değil yaptıklarım burda kendimi çok az kişi ile kıyaslarım yaptığım desktoplarıda az kişi önümdedir az kişiyle kıyaslarım. Önemsiz biri gibi görülmek bikaçismin arasında ismimi görememek üzdü. Keyfimde kaçık sertleşmem ondan . üzdüysem affola ..

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee
    şimdi aklıma geldi seni utandıracak bir şey. Benden bu bölüm açıldığında yönetici olmamı istediler, ben de kabul etmedim çünkü beceremem, isim tavsiyesi istediler 8-10 isim verdim senin ismin de vardı. Fazla geldi eledim 3-4 tane yaptım yine senin ismin vardı. Sonra ne karar verdiler bilmem. Ama bunu kanıtlayamam çünkü msn görüşmesi idi...

heralde anladın nedemek istediğimi....

ben dahil kimse, onu yaptık bunu yaptık emek harcadık diye kandırmasın kendini konu tema olunca şurada gerçekten emek harcyan bir kaç kişi var bana göre. Yaptığımız iş kes kopyala yapıştır, bir kaç cümle çevir okadar. Var mı hit olan bir işletim temamız var mı çok beğenilen bir masa üstü resmi yada simgemiz yok var mı tabiki yok. Şahsen ne kadar çok çalışsamda bunları yapmadığım yapamadığım için kendimi bu konu ya da bu bölüm altında bir emektar olarak saymıyorum. Bir kaç kişi var diyorum yine isimler aklıma gelmiyor bir türlü. 2smoke abiden eminim onun baya hitleri var hele mac temasının olaylarını unutmam. Aklımda onlarca iş plan proje var dert var keder var aöf öss dgs kpss var bu yüzden isim hatırlayamıyorum emin olmadan da isim vermek istemiyorum. İşte o bir kaç kişi gerçekten emektar bana göre. Ben dahil geri kalan kısım kes kopyala yapıştır ve bence bu emek değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Nisan 2010; 23:39:57 >

• Olay fazla bütülmüş arkadaşlar lütfen insanları kırmadan tartışın bişeyleri ele alıcaksanız!
  • Şu başlığı bırakalı 1 seneden fazla oldu, bırakırkende nerden baksan başlığın 100 sayfasınıda yanımda götürdüm, sildim tüm paylaştığım şeyleri, Ümit kızmıştı bana o zamanlar, neden bana söylemedin diye, neyse o zamanki konu tam da bu başlıkla alakalı değildi, DH ile ilgili bazı komik pürüzler çıkmıştı bende sinirlenip silmiştim. Ama bu başlıktaki tutumunda bunda etkisi yok değildi.

O zamanki durum neyse şimdide farklı birşey görmüyorum. Soulcube birçok kez PM yolu ile benden destek istedi, ama yeni oluşum için ama bu başlık için, her seferinde kendisini geri çevirdim, çünkü biliyorum burda ne yapılırsa yapılsın yarın hepsi unutulur.

Şimdilerde yarışma yapıyorlar, sırf eğlencesine yolluyorum bişeyler, birinci olmakmı ? kimin umurunda. Allah biliyor sırf Soul bu kadar uğraştı diye girip bakıyorum.

Herkes mutlaka ki bir sürü emek vermiştir, inkar eden dana olsun, ama olayı çok büyütmüşünüz, Laylondon Pc yi satıp XBOX aldığından beri benim forumum dahil giremeyiceğini söylemişti, delta1 taa geçen senenin ortalarında tama vs. işleri bıraktığını söylemişti, e şimdi siz yokken bu adam tekrar diriltti bu konuyu, siz varken kimse size teşekkür etmiyormuydu, bal gibi de ediyordu bunu biliyosunuz, sizin yokluğunuzda tek başına savaşan bu adama teşükkür etmedi diye azarlamak yerine bence siz ona teşekkür edin eyvallah yokluğumuzda bari birisi sahip çıkmış diye.

Siz yapın işinizi yine sizede teşekkür ederler. Tamam bazen insan sinir oluyor o kadar şey yapıyorum bırak teşekkürü cevap bile gelmiyor diye, ama olsun, Soul'un dediği gibi TR de bu iş yok, zihniyetimiz yetiştirlme tarzımız bu, sömürüyoruz sadece bunu inkar etmeyelim.

Allah biliyor Soul'a ben bile henüz teşekkür etmedim, ne bi eline sağlık dedim ne bişey. Soul'u çok severim ama konu bu konu olunca teşekkür etmeyede gerek duymadım. Yani beni ilgilendiren bir konu değil, DH ta tema bölümü olsa ne olucak olmasa ne olucak, bana bir getirisi olucakmı olmayacak, bu işlerden çok ağzım yandı eskiden beri, umurumda değil açıkcası bu forumda olan biten. Burda teşkkür edilecek tek nokta var o da sabır ve azim.

Neyse ben kendi açımdan yazdım olayları, gerksiz tartışmalara girmeyin boşyere, bu böle uzarsa eskisi gibi yine başını alan gitmeye başlayacak, bu forumu seviyosanız birbirinizi de sevmeye alışın artık. Kimse kimsenin kötülüğüne çalışmıyor.

• Buda benim masa üstü resmin sade kullanışlı :))

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 8 Nisan 2010; 22:02:36 >
  • Masaüstlerimizi aşağıdaki linkte paylaşıyoruz

http://forum.donanimhaber.com/m_29115803/tm.htm
  • 2smoke abinin sözlerinden sonra söyleyecek söz bulamadım zaten herkes'te sus pus oldu...

http://forum.donanimhaber.com/m_38955768/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39006009

quote:

Kaynaklarımı halka açtım ama emektar arkadaşları, paylaşım meraklılarını ve katkıda bulunmak isteyen kişilerin aktivitelerini pek göremedim, yanlış mı yaptım halka açılmakla yoksa , bu kaynakları sömürüp Türk aklı ile "hep bana hep bana" mı dediniz , en fazla on dakika ayırarak üç - beş tane beğendiklerinden konulara ekleyen olursa çok hayır dua alır önce benden sonra tema konusunu sevenlerden , paylaşım yapan bir kaç arkadaş sözüm size değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Masaüstlerimizi aşağıdaki linkte paylaşıyoruz

http://forum.donanimhaber.com/m_29115803/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Soul'un dediği gibi TR de bu iş yok, zihniyetimiz yetiştirlme tarzımız bu, sömürüyoruz sadece bunu inkar etmeyelim.

Başka söze gerek yok zaten !!! Herkeze kolay gelsin...

Şafak : 312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWatch... -- 11 Nisan 2010; 18:06:41 >
  • bi tema vardı 1 yıl kadar önce kullanıyordum cok aradım ama bulamadım.xp için 3 boyutlu bi temaydı iconları mausla tutup yer deiştirebiliyordun 3 boyutlu oldu için yan ters koyabliodun hatta köşeye skıştrıp capraz bile tutabliodun üst üste koyabliodun o temayı bilen bulan paylaşan olursa cok sevinirim
  • İconpackager programı ile png uzantılı dosyaları nasıl simge yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARMADATURK

İconpackager programı ile png uzantılı dosyaları nasıl simge yapabiliriz

Sorunu Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors) adlı konuya yazarsan iyi olur.Bu tür şeyleri o konuda hallediyoruz..
  • quote:

quote:

bi desk koyamamışsın cesaret edip oda cabası haklısın ;)

nereye ne deski

cidden o kadar paylaşım yapıyorsun daha senin masaüstüne dair bir şey göremedik

hakkını vermek lazım laylondon çok güzel yapıyordu , paylaşıyordu
  • .Tolga amacın ne senin, herkes konuştu bitti olay sen neden ısıtıyorsun, yarışmaya katılıyorum görmüyor musun? desk için açıklamamı da yaptım daha ne
  • Heyecan istio bu Tolga heralde boşver
  • @.Tolga
    Yırtık dondan fırlar gibi fırlamışsın ortaya.
    Harbiden amacın ne senin ?
  • quote:

.Tolga amacın ne senin, herkes konuştu bitti olay sen neden ısıtıyorsun, yarışmaya katılıyorum görmüyor musun? desk için açıklamamı da yaptım daha ne

adam çok güzel bir yere değinmiş bende yorum yapma gereği duydum ne var bunda ?
    sıcağı sıcağına demişsin burası forum yazdıklarınız duruyor istediğim zaman katılabilirim kısıtlanmadığım sürece.

ben açıklama falan göremedim.

@Furkan*
    @aLcat[R]aZ
    ortada sizinle ilgili bir durum göremiyorum sizin amacınız ne ?
  • 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.