Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (1068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay kapanmış , ne söliceksen pm ile söyleyebilirsin ortalığı karıştırmana gerek yok
  • .Tolga senin amacın ne önce onu söyle olay çıkarmak mı? açıklama görmediysen o senin sorunun her önüme gelene açıklama yapacak değilim. ayrıca
    Furkan* ve aLcat[R]aZ a sizinle ilgili bir durum göremiyorum demişsin bende bu olayla ilgili olarak seninle alakalı bir durum göremiyorum o burnunu neden sokuyorsun bende sana bu konuda konuşma hakkı vermiyorum senin tema ile ilgili hiç bir şeyini görmedim ben açıkçası...

desk yaparım yapmama sanane, onane sana veya ona mı hesap vereceğim? ...
  • @.Tolga
    Dostum bizim zaten konuyla bir alakamız yok.Konu olmuş bitmiş niye tekrardan konuyu açıyorsun diye sorduk sadece..Anlayışında problem varsa onu bilemiycem..
  • @aLcat[R]aZ
    quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Olay kapanmış , ne söliceksen pm ile söyleyebilirsin ortalığı karıştırmana gerek yok

Dostum ben olayın kapandığına dair bir şey göremiyorum mesajlar duruyor sıcağı sıcağına yakalamam şart mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

.Tolga senin amacın ne önce onu söyle olay çıkarmak mı? açıklama görmediysen o senin sorunun her önüme gelene açıklama yapacak değilim. ayrıca
    Furkan* ve aLcat[R]aZ a sizinle ilgili bir durum göremiyorum demişsin bende bu olayla ilgili olarak seninle alakalı bir durum göremiyorum o burnunu neden sokuyorsun bende sana bu konuda konuşma hakkı vermiyorum senin tema ile ilgili hiç bir şeyini görmedim ben açıkçası...

desk yaparım yapmama sanane, onane sana veya ona mı hesap vereceğim? ...

öncelikle mesajıma şöyle başlamak istiyorum benim hiç bir kötü niyetim yoktu ki neden bu kadar sert çıktınız bu olaya bunu da hala anlamış değilim burası paylaşım başlığı mı ? evet senin deskini merak ettim bunu istemem çok mu yersiz oldu bundan doğal ne olabilir ki ?

ben önceki sayfalarda desk yapmıştım paylaşmıştım seninde yardımını aldım diye hatırlıyorum ben alıntılarla paylaşım yapmayı sevmiyorum daha fazlasını göremezsin zaten arada kendime göre güzel bir şey yaparsam koyarım buraya

• oh yes
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

oh yes

Konu uzamasın diye cevap vermiyoruz sen yinede konuyu uzatmayı niyetlisin galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

oh yes

Konu uzamasın diye cevap vermiyoruz sen yinede konuyu uzatmayı niyetlisin galiba ?

haklı olduğum bir yerde haksız duruma düşmek istemiyorum da o yüzden
  • haklı yönünü göremiyorum
  • Mesajlar silinmiş zaten arkadaşlar daha fazla tartışmayada gerek yok sanırsam. Kime neye göre him haklı bu kişiye göre değişir. Konu uzlaşmadığı için uzatmayada gerek yok sanırım.
  • bana mac isletim sistemi skini lazım xp icin bulabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

bana mac isletim sistemi skini lazım xp icin bulabilirmisiniz

XP yok maalesef ama Win7 için MAC temasi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni
    quote:

Orijinalden alıntı: boss06
    bana mac isletim sistemi skini lazım xp icin bulabilirmisiniz

XP yok maalesef ama Win7 için MAC temasi mevcut

bilmeden yok demesek iyi olur

http://www.deviantart.com/#catpath=customization/skins/windows/visualstyle&order=9&q=leopard

http://www.crazythemes.com/leopardxp-vs-11-mac-leopard-theme-for-windows-xp/2032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 1 Mayıs 2010; 14:35:12 >

• Arkada bir icon paketi vardı indirdim. Teşekkürler soulcubee. Cahillimi mazur görün ama bunları nereye atmamız gerekiyor?
    Bir de Mac Os X Leopard teması indirdim, explorera bastım yanlışlıkla. Bir şey fark etmez di mi? Sanki bir ağırlaştı laptop ondan sonra, yoksa bu benim hüsnü kuruntum mu?

Son olarak, bir programcık gibi bir şeyle yazıları mac türü gibi yaptım. Programı Windows açılışına ekledim ama disable şekilde açılıyor, her seferinde elle düzeltmem gerekiyor. Bunun direk enable şekilde açılmasını sağlayabilir miyiz?
    Program şu ve indirmek için
    http://estevaomascarenhas.com/blog/2009/01/howto-1-mac-osx-font-smoothing-in-windows/

edit :
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Şurada ki masaüstünde olduğu gibi bir şey arıyorum. Hani yukarıda brezilyalı hatun var ya. Onun gibi masa üstüne resim/foto koymak için program vs. gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyy -- 15 Mayıs 2010; 23:42:43 >

• Xp için win7 varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Xp için win7 varmı??

Var..Konulara göz gezdirirsen bulabilirsin.
  • Şu yukarıda attığım mesajiçin yardımcı olabilecek kimse yok mu?
    İconları nereye atacağım ya da nasıl yapacağım ve verdiğim programın nasıl enable şekilde açılmasını sağlayabilirim?
  • ağırlaşması hüsnü kuruntun olabilir

simgeleri istediğin yere atabilirsin klasör veya kısayolların simgelerini sağ tıklayıp özellikler menüsünden yapabilirsin daha ayrıntılı anlatamam bu konuyu

temayı uygulaman için önce yama yapman gerek yama yaptınmı, universal theme poatcher konusu var forumda, yama yaptıktan sonra tema işletim sistemin için uygunsa ilgili tema klasörüne attınmı masa üstünde sağ tıklayıp özellikler dedinmi tema bölümünde indirdiğin tema gözükür...

programı bilmediğim için yorum yapamam

o resim için birkaç değişikk program kullanabilirsin mesela rainmeter

feyy sıfırdan detaylı anlatmadığım için üzgünüm ama google amcada o kadar çok sıfırdan anlatım dökümanı varki bana anlatmak zor gelio artık...

• Iconu anladım, zipin içinde resim olmayınca acaba bir program vasıtası ile falan mı oluyor diye yapamamıştım. :) İlk kez icon indirdiğimden böyle oldu.
    Tema için müsait zamanımda yapmaya çalışacağım denemek için. O kadar önemli değil.
    Programda options gibi bir şey var ama Çince mi ne? :)

Resim için derken aslında istediğim masaüstüne fotoğraf koymak. Sürekli masa üstünde duruyor öyle ama birleşik değil. Pardusta öyle bir program vardı ama adını unuttum. Belki bilen vardır.

Teşekkür ediyorum. :)
  • Bir tane leopar'lı resim vardı onu paylaşabilcek olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.