Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (1069. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Bu olayı nasıl yapabiliriz ??

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

www.iconspedia.com a gir... orada token light diye icom pakedi var
    ve dah sonra bütün programların iconlarını değiştir.... programları baslat cubuguna kilitle bukadar....

Bu rocketdock SKIN ini nasil bulabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: -zombie-

quote:

quote:

ve dah sonra bütün programların iconlarını değiştir.... programları baslat cubuguna kilitle bukadar....

O Windows 7'nin görev çubuğu..

• @aLTuu
    Desk'lerimizi Link'ini verdiğim konuda paylaşıyoruz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_40139846/tm.htm
  • Eyvallah neredeyse 1 yıldır takılmıyorum bu konuya... Beni eskiler bilir, herkese selam...
  • selam altuu nerelerdeydin tekrar hoşgeldin aramıza
  • paylaşımlar için teşekkürler hepsine tek tek bakılcak gibi değil 356 sayfa
  • Valla iş güç yüzünden hiç uğraşamadım arada bakıyorum ama birşey yazmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: -zombie-

quote:

quote:

O Windows 7'nin görev çubuğu..

yokya rocketdock o skin

• selam (Yakamoz) konu bölüm haline geldi ve başlıklar haline ayrıldı artık simgeleri BU BAŞLIK ALTINDA paylaşıyoruz, paylaşımın için ayrıca teşekkürler...

Not : Boyutu büyük olan resimleri de [simage][/simage] tuşu yerine hemen yanındaki [simage][/simage] tuşu ile yayınlarsak daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 10 Haziran 2010; 21:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

selam (Yakamoz) konu bölüm haline geldi ve başlıklar haline ayrıldı artık simgeleri BU BAŞLIK ALTINDA paylaşıyoruz, paylaşımın için ayrıca teşekkürler...

Not : Boyutu büyük olan resimleri de [simage][/simage] tuşu yerine hemen yanındaki [simage][/simage] tuşu ile yayınlarsak daha iyi olur

bilmiyordum bilgi ve uyarınız için teşekkürler

• Temaları C:\Windows\Resources klasörüne atıp çalıştır..Eğer olmaz Universal Theme Patcher programını indir bilgisayarına patchle birde öyle dene..
    Ek olarak yanlış konuda sormuşsun..
  • olmuyor hocam
  • merhaba arkadaşlar;

gezinirken bu sayfayı gördüm inceledim temaları beğendim.lakin nasıl kurabilirim.bilgisayar için hangi programların yüklü olması gerekir tema yüklemek için.temaları nerden bulabilirim.xp sp3 kullanıyorum.klasik sorudur belki ama bana bir yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

merhaba arkadaşlar;

gezinirken bu sayfayı gördüm inceledim temaları beğendim.lakin nasıl kurabilirim.bilgisayar için hangi programların yüklü olması gerekir tema yüklemek için.temaları nerden bulabilirim.xp sp3 kullanıyorum.klasik sorudur belki ama bana bir yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Bölümde Herşeyin anlatımı mevcut. Biraz göz atarsanız herşeyin anlatıldığı konuları bulabilirsiniz..
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar;

Bölümde Herşeyin anlatımı mevcut. Biraz göz atarsanız herşeyin anlatıldığı konuları bulabilirsiniz..

merhaba;

sayfanın indexi gibi bir uygulama olsaydı rahatsızlık vermek istemezdim sorumla.ama 357 sayfanın neresindeki anlatımlar.357 sayfanın hepsine bakmak bayağı bir vakit alacağından aşağı yukarı ne gibi gereksinimler gereklidir diye bu soruyu sormuştum.

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar;

merhaba;

sayfanın indexi gibi bir uygulama olsaydı rahatsızlık vermek istemezdim sorumla.ama 357 sayfanın neresindeki anlatımlar.357 sayfanın hepsine bakmak bayağı bir vakit alacağından aşağı yukarı ne gibi gereksinimler gereklidir diye bu soruyu sormuştum.

Ben zaten bu konudan bahsetmemiştim.. Konu'nun bulunduğu "Temalar" Bölümünde herşeyin anlatımı mevcut. Ama ben yinede kısaca anlatayım.. İlk önce Universal Theme Patcher adlı programı indirip PC'ye patch'lemen lazım.. Sonra indirdiğin Temayı "C:\Windows\Resources" klasörüne atıcaksın. Sonrada temayı çalıştıracaksın..

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar;

merhaba;

ilk sayfada yaklaşık 1 yıl önce hazırladığım indexi bulabilirsin . ancak eskidi tabi yenilenmesi lazım vaktim yok ...

soulcubee anlatmak istediğim buydu .

• aLcat[R]aZ benim yerime cevap vermiş Assasinate arkadaş sayfanın diyor bölümün demiyor yani 357 sayfada anlatımları nasıl bulabilir o konuda haklı ama o anlatımlar zaten şimdiye kadar bir çoğu konu şeklinde açıldı arkadaşın yapması gereken sadece başlıkları okuyup ilgili başlıkların içini gezmek , bölüm zaten index halinde ha başlıkları alt alta bir metin halinde olmuş ha bölümde alt alta olmuş farkı benim için hala yok

MRT_RS Universal theme patcher 2. yada 3. sayfadalinki var hemde türkçe sonrası hem o konuda hem diğer konularda anlatılıyor ayrıca aylık masaüstü konularınıda gezmeni öneririm mesela bu ay dün 2 arkadaş aramıza katıldı ve yardımlarla sıfırdan çok güzel masa üstleri çıkardı, ihtiyacın olan bilgi zaten bölümde mevcut senin asıl ihtiyacın olan biraz araştırma ve ilgili başlıklar altında soruşturma, lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 15 Haziran 2010; 22:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

aLcat[R]aZ benim yerime cevap vermiş Assasinate arkadaş sayfanın diyor bölümün demiyor yani 357 sayfada anlatımları nasıl bulabilir o konuda haklı ama o anlatımlar zaten şimdiye kadar bir çoğu konu şeklinde açıldı arkadaşın yapması gereken sadece başlıkları okuyup ilgili başlıkların içini gezmek , bölüm zaten index halinde ha başlıkları alt alta bir metin halinde olmuş ha bölümde alt alta olmuş farkı benim için hala yok

MRT_RS Universal theme patcher 2. yada 3. sayfadalinki var hemde türkçe sonrası hem o konuda hem diğer konularda anlatılıyor ayrıca aylık masaüstü konularınıda gezmeni öneririm mesela bu ay dün 2 arkadaş aramıza katıldı ve yardımlarla sıfırdan çok güzel masa üstleri çıkardı, biraz araştırma ve ilgili başlıklar altında soruşturma lütfen

çevir kazı yanmasın ...

• 
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.