Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (1071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Post kasıcam diye ne komik durumlara düşmüşler ya
  • Konu içinde W7 temalarını bulamadım yahu (iyice salaklaştım..) bulan biri varsa link yazar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim
    Konu içinde W7 temalarını bulamadım yahu (iyice salaklaştım..) bulan biri varsa link yazar mı?

Burda bulabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_38361779/tm.htm
  • burdaki pro lar biraz değişik çalışıyor herkees kullanamaya bilir bence tema kısayol pro ları için filan stardock.com a girin herşey var zaten orda tema için windowsblinds i indirin
  • arkadaşlar temalar ve wallpaperlar için çok teşekkür ederim.. fakat ben temaları indirip yüklemek istediğimde olmuyor.. çıkan klasörü C:Windows daki resources klasöründeki theme klasörüne atıyorum ama çalıştıramıyorum nasıl olucak bir yardım edin ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

arkadaşlar temalar ve wallpaperlar için çok teşekkür ederim.. fakat ben temaları indirip yüklemek istediğimde olmuyor.. çıkan klasörü C:Windows daki resources klasöründeki theme klasörüne atıyorum ama çalıştıramıyorum nasıl olucak bir yardım edin ya..

Universal Theme Patcher'ı PC'ne yükle sorunun hallolacaktır..
  • Merhaba ben XP'yi tamamen Vista'ya çeviren paket arıyorum. Vista Translation Pack 9 sürümünü yükledim ama Vista gibi değil benim öteki bilgisayarımda XP Ultimate kurulu yapımcısı Necati Yalçın oradaki tema çok güzel hiçbir yerde de yok ben o temayı nasıl kendi bilgisayarıma aktarırım? Herşeyi aynı olacak şekilde istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Merhaba ben XP'yi tamamen Vista'ya çeviren paket arıyorum. Vista Translation Pack 9 sürümünü yükledim ama Vista gibi değil benim öteki bilgisayarımda XP Ultimate kurulu yapımcısı Necati Yalçın oradaki tema çok güzel hiçbir yerde de yok ben o temayı nasıl kendi bilgisayarıma aktarırım? Herşeyi aynı olacak şekilde istiyorum.

Windows Blinds'in o tarz temaları vardır.. Alttaki linke bi göz gezdir istersen..
    http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows/windowblindsxp/?qh=&section=&q=vista

• Sağol sanırım güzel bir tane buldum ama bunlar Rusça. İngilizce ya da Türkçe yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 17 Ağustos 2010; 17:18:02 >
  • quote:

Sağol sanırım güzel bir tane buldum ama bunlar Rusça. İngilizce ya da Türkçe yok mu?

Nesi Rusça ? Sadece Windows'un temasını değiştiriyo, Windows'un dilinde herhangi bir değişiklik yapmıyo..
  • Dosyalar, anlatımı falan Rusça'ydı başka bir tema buldum daha güzel ama nasıl yükleyeceğim bunu, yüklemek istediğim dosya buhttp://jemaho.deviantart.com/art/Vista-2-1-Quality-is-back-34673977?q=boost%3Apopular+in%3Acustomization%2Fskins%2Fwindows%2Fwindowblindsxp+vista&qo=1
  • quote:

Dosyalar, anlatımı falan Rusça'ydı başka bir tema buldum daha güzel ama nasıl yükleyeceğim bunu, yüklemek istediğim dosya buhttp://jemaho.deviantart.com/art/Vista-2-1-Quality-is-back-34673977?q=boost%3Apopular+in%3Acustomization%2Fskins%2Fwindows%2Fwindowblindsxp+vista&qo=1

Windows Blinds adlı programı yüklemen lazım ilk önce..

• quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

up!!

Niye Uplıyosunki konuyu ?

arkadaşlarımız faydalansın diye kardeşim.

Konu zaten Üst Konu..

UP!!!

• Windowblinds programında temaların nasıl uygulanacağı burada resimli olarak anlatılmış. yararlı olabilir.
  • Selamlar olsun
    herkesin kadir gecesini kutlarım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Selamlar olsun

Saol seninde Kadir Gecen kutlu olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Selamlar olsun

Saol seninde Kadir Gecen kutlu olsun.

Allah (C.C.) bütün dualarınızı kabul etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Buda benim masa üstü resmin sade kullanışlı :))

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

bu masaüstü resmini bir türlü bulamadım yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Buda benim masa üstü resmin sade kullanışlı :))

local://upfiles/706059/4512670050F347B6B59037E2771641CA.jpg

bu masaüstü resmini bir türlü bulamadım yaw

http://wallbase.net/wallpaper/22311

• hım güzelmiş bende arşivliyeyim teşekkürler wildermess

Winamp Skin MoonLight

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 6 Eylül 2010; 14:40:39 >

• 
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.