Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (1070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam çevirdim, sende anlamamaya ve hala balık vermeye devam et ben insanlara balık tutmasını öğretmek istiyorum aramızdaki fark bu anlayabilirsen

not : lütfen laf yetiştirme yarışına girmeyelim konuyu kirletmeyelim söyleyecek sözün varsa pm kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 15 Haziran 2010; 23:13:17 >
  • @soulcubee
    Konuyu silmişler heralde ben bulamadım..
  • sayfada yukarıda Son bu tarihten itibaren konuları göster: ayarını Tüm Konular konumuna getirdikten sonra 2. sayfada

Türkçe Universal Theme Patcher (Bütün Windowslar İçin Tema Yaması)
    http://forum.donanimhaber.com/m_36728174/tm.htm

tabi kastettiğin konu buysa aLcat[R]aZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 15 Haziran 2010; 23:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

sayfada yukarıda Son bu tarihten itibaren konuları göster: ayarını Tüm Konular konumuna getirdikten sonra 2. sayfada

Türkçe Universal Theme Patcher (Bütün Windowslar İçin Tema Yaması)
    http://forum.donanimhaber.com/m_36728174/tm.htm

tabi kastettiğin konu buysa aLcat[R]aZ

Nasıl Tema yüklenir tarzında bir konu hatırlıyodum ama öyle bir konunun hiç olmadığını düşünmeye başladım..

• hımm windows 7 için var linki aşağıda re-storm hazırlamıştı sağolsun xp yok demişti, ben hazırlayacaktım geçen pazar ancak plan dışı etkinlikler çıktı bu pazar müsait olursam xp içinde ben hazırlayacağım ama varsa hazırlamak isteyen seve seve sıramı savabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_40071148/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 15 Haziran 2010; 23:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

hımm windows 7 için var linki aşağıda re-storm hazırlamıştı sağolsun xp yok demişti, ben hazırlayacaktım geçen pazar ancak plan dışı etkinlikler çıktı bu pazar müsait olursam xp içinde ben hazırlayacağım ama varsa hazırlamak isteyen seve seve sıramı savabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_40071148/tm.htm

Windows Blinds anlatımı yapılsa daha iyi olur bence.. XP için genelde Windows Blinds oluyo çünkü..

• Soulcubee sana bir sorum var.

Ben temaları yapmak istiyorum ama bir sorunla karşılaştım. Tüm resimleri sonuna kadar yaptım ama system32 nin içine shell dosyasını atamıyorum.
  • bunun için bölümde programlar vardı sistem dosyalarını değiştirme diye, yapamamanın nedeni kullanılıyor olması "take ownership" özelliğini aktif etmen gerek bunun için googlede "take ownership" diye yada konularda arayabilirsin, ufak bir reg dosyası, bunu çalştırınca dosya ve klasörlerin sağ tık menüsünde "take ownership" yazısını görürsün, shell dosyasını sağ tıklayıp bu komutu tıkladınmı artık değiştirilebilir duruma gelir dosya...
  • Arkadaşlar başlığa n'olmuş böyle? Ben favorilerime eklemiştim çok güzel şeyler paylaşıyordunuz. Şimdi tartışma alanına dönüşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hildita

Arkadaşlar başlığa n'olmuş böyle? Ben favorilerime eklemiştim çok güzel şeyler paylaşıyordunuz. Şimdi tartışma alanına dönüşmüş.

Temalar bölümü açıldı.. Ordan paylaşımlara, anlatımlara devam ediliyo.. Bir gözat istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: Hildita

Arkadaşlar başlığa n'olmuş böyle? Ben favorilerime eklemiştim çok güzel şeyler paylaşıyordunuz. Şimdi tartışma alanına dönüşmüş.

Temalar bölümü açıldı.. Ordan paylaşımlara, anlatımlara devam ediliyo.. Bir gözat istersen.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Bu süpermiş
  •  dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi
  • up!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

up!!

Niye Uplıyosunki konuyu ?
  • quote:

quote:

up!!

arkadaşlarımız faydalansın diye kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

up!!

Konu zaten Üst Konu..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

up!!

Konu zaten Üst Konu..

• Teşekkürler süper indiriyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocikolonyacı

Teşekkürler süper indiriyorum hemen

teşekkürler indirdiğin için

acaba neyi indirdin
  • 
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.