Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: playmak3r

bu yakıt konusunda bır fıkrı olan yok mu 50 lıralık gazla 95 km yaptım

bende 50 liralık gaz ile şehir içinde 130 km yaptım.araç 2.0 ie 8v...sizce normal mi?

şehir dışında ne kadar yakar,ölçemedim...
  • 1.6 karburatorlu aracimla 6.4 lt benzinle tam 106 km yaptim ilk 15-20 km hizim 140-150 civari. Sonra da sabit 100 km hizla gittim. (3000 devir)

Aracin fabrika degeri 5.7 lt/100km. Benim yakaldigim deger 6.1 lt/100 km. 22 senelik bir motorla nasil bir deger yakalamisim sizce beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 22 Nisan 2013; 21:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

1.6 karburatorlu aracimla 6.4 lt benzinle tam 106 km yaptim ilk 15-20 km hizim 140-150 civari. Sonra da sabit 100 km hizla gittim. (3000 devir)

Aracin fabrika degeri 5.7 lt/100km. Benim yakaldigim deger 6.1 lt/100 km. 22 senelik bir motorla nasil bir deger yakalamisim sizce beyler

cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

1.6 karburatorlu aracimla 6.4 lt benzinle tam 106 km yaptim ilk 15-20 km hizim 140-150 civari. Sonra da sabit 100 km hizla gittim. (3000 devir)

cok iyi

Bu yaz uzun yola cikacagim benzinle cikarim artik. Araba rampalarda bana misin demiyor abi ya, lpg ile 3. vitese 55 km ye dustugum rampayi 85 ve 5. vitesle ciktim. benzinin gozunu seveyim.

1 depoyla 1100 km

• quote:

quote:

quote:

cok iyi

Bu yaz uzun yola cikacagim benzinle cikarim artik. Araba rampalarda bana misin demiyor abi ya, lpg ile 3. vitese 55 km ye dustugum rampayi 85 ve 5. vitesle ciktim. benzinin gozunu seveyim.

1 depoyla 1100 km

benzinle bende ara sıra geziyorum benim ki birde mpi ve enjeksiyonlu olduğuından dahada az yakıyo ve uçuyor ya biraz daha fiyat düşse keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

quote:

Orijinalden alıntı: playmak3r

bu yakıt konusunda bır fıkrı olan yok mu 50 lıralık gazla 95 km yaptım

bende 50 liralık gaz ile şehir içinde 130 km yaptım.araç 2.0 ie 8v...sizce normal mi?

şehir dışında ne kadar yakar,ölçemedim...

Hocam sizin deger normal 2 litre ve 8 valf, arti sehir ici...

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok iyi

1 depoyla 1100 km

benzinle bende ara sıra geziyorum benim ki birde mpi ve enjeksiyonlu olduğuından dahada az yakıyo ve uçuyor ya biraz daha fiyat düşse keşke

Bu kadar konuştuk nazar değdi sanırım

Dün benzini sonuna kadar kullanmıştım, bugün geri dönerken 6.5 litre daha aldım. 60 km gittim araba yavaşlamaya başladı. Lan dedim bu kadar çabuk bitmemeli. Durdum, LPG ye aldım, çalıştırdım, yola çıktım devam ettim, hareket halinde arabayı benzine aldım, araba gitmeye devam etti. 1 km gittim yine teklemeye başladı. Sinir oldum gene LPG ye aldım aracı, son defa benzine aldım, bir kaç km gitmeden gene tekledi. Ya sabır diyerek LPG ye geçtim ve yolculuğu LPG ile tamamladım. LPG de silkeleme, titreme, tekleme ya da stop etme yok.

İki olasılık görüyorum:

1- Benzini sonuna kadar kullandığım için depodaki pislik karbüratöre veya motora gitti. Bu zayıf ihtimal, eğer böyle olsaydı dün de aynı sorunu yaşamam lazımdı, dün sorun yaşamadım.
    2- Aldığım benzinde sorun olabilir. (Büyük bir firmadan aldım, herhangi bir firma da değil) Fiş de elimde.

Yorumlarınız?

• Göstergeleri çalışan tempralar hala mevcut mu ? Yada servis yapıyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cok iyi

1 depoyla 1100 km

Bu kadar konuştuk nazar değdi sanırım

Dün benzini sonuna kadar kullanmıştım, bugün geri dönerken 6.5 litre daha aldım. 60 km gittim araba yavaşlamaya başladı. Lan dedim bu kadar çabuk bitmemeli. Durdum, LPG ye aldım, çalıştırdım, yola çıktım devam ettim, hareket halinde arabayı benzine aldım, araba gitmeye devam etti. 1 km gittim yine teklemeye başladı. Sinir oldum gene LPG ye aldım aracı, son defa benzine aldım, bir kaç km gitmeden gene tekledi. Ya sabır diyerek LPG ye geçtim ve yolculuğu LPG ile tamamladım. LPG de silkeleme, titreme, tekleme ya da stop etme yok.

İki olasılık görüyorum:

1- Benzini sonuna kadar kullandığım için depodaki pislik karbüratöre veya motora gitti. Bu zayıf ihtimal, eğer böyle olsaydı dün de aynı sorunu yaşamam lazımdı, dün sorun yaşamadım.
    2- Aldığım benzinde sorun olabilir. (Büyük bir firmadan aldım, herhangi bir firma da değil) Fiş de elimde.

Yorumlarınız?

pislik gelmiş olabilir olasılık yüksek ne zamandır araba hep lpg kullanıldığı için diğer yandan bujilere bak ordan olabilir sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Göstergeleri çalışan tempralar hala mevcut mu ? Yada servis yapıyor mu ?

ben temprayı aldığımda göstergeleri arızalıydı,daha sonra gösterge tamiriyle uğraşan öğrenci bi arkadaşla tanıştım,internette ilanı falan var.ona götürdüm 1 saatte halletti sağolsun...
  • quote:

quote:

ben temprayı aldığımda göstergeleri arızalıydı,daha sonra gösterge tamiriyle uğraşan öğrenci bi arkadaşla tanıştım,internette ilanı falan var.ona götürdüm 1 saatte halletti sağolsun...

Çok hoşuma gidiyor hocam. Temprayı bu yüzden seviyorum. Kazasız belasız binin.
  • quote:

quote:

quote:

Çok hoşuma gidiyor hocam. Temprayı bu yüzden seviyorum. Kazasız belasız binin.

teşekkür ediyorum,sağolsun ;)
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-takas-olur-112015066/detay sizce bu araç alınır mı herkez 2.0 motora yanaşmayın diyor ama ne kadar doğru ?
  • Günaydın Tempracı dostlarım

:::DH TEMPRA TeAm:::
  • Benim arabaya 10500 veriyorlar veririm mi beyler clio alcam

• arkadaşlar 96 model 2.0 16v tempra alacam bi sorum olacak ön sis farını açtığınızda panelde ışık yanıyor mu ? 4 tane düğme var sol tarafta oradan açılıyor diye biliyorum. arka sis farların düğmesi ne tarafta ? yoksa ön arka bi düğmeye mi bağlı ?
  • ustam araç hakkında biraz bilgi verirmisin performans hava filitresi + 16 17 18 jant vs var mı abarth egsoz vs varsa yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: buLLet58

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-takas-olur-112015066/detay sizce bu araç alınır mı herkez 2.0 motora yanaşmayın diyor ama ne kadar doğru ?

usta bu araç sorunlu gibi duruyor boş versen bu aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanslx_42

arkadaşlar 96 model 2.0 16v tempra alacam bi sorum olacak ön sis farını açtığınızda panelde ışık yanıyor mu ? 4 tane düğme var sol tarafta oradan açılıyor diye biliyorum. arka sis farların düğmesi ne tarafta ? yoksa ön arka bi düğmeye mi bağlı ?

ışık derken?sis farı uyarı lambası yanar.arka sis lambalarını açtığında da farklı bir uyarı lambası yanar.ön sis farları fotoğraftaki 4 düğmenin sol alt köşedekinden yanar.arka sis lambaları ise sinyal kolunun ucundaki düğmeye bastığında yanar.

:::DH TEMPRA TeAm:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 26 Nisan 2013; 16:32:35 >

• peki sizin önerebileceğiniz orta yollu bi tempra modeli varmı motor ve donanım olarak ? araçlar hoşuma gidiyo ancak donanım seçenekleri çok olduğu için biraz yardıma ihtiyacım var
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.