Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

quote:

Orijinalden alıntı: osmanslx_42

arkadaşlar 96 model 2.0 16v tempra alacam bi sorum olacak ön sis farını açtığınızda panelde ışık yanıyor mu ? 4 tane düğme var sol tarafta oradan açılıyor diye biliyorum. arka sis farların düğmesi ne tarafta ? yoksa ön arka bi düğmeye mi bağlı ?

ışık derken?sis farı uyarı lambası yanar.arka sis lambalarını açtığında da farklı bir uyarı lambası yanar.ön sis farları fotoğraftaki 4 düğmenin sol alt köşedekinden yanar.arka sis lambaları ise sinyal kolunun ucundaki düğmeye bastığında yanar.

:::DH TEMPRA TeAm:::

teşk. ustam da ön sis farlarını yaktığında panelde mi ışık yanıyor yoksa bastığımız düğmenin ışığı mı yanıyor

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar 96 model 2.0 16v tempra alacam bi sorum olacak ön sis farını açtığınızda panelde ışık yanıyor mu ? 4 tane düğme var sol tarafta oradan açılıyor diye biliyorum. arka sis farların düğmesi ne tarafta ? yoksa ön arka bi düğmeye mi bağlı ?

ışık derken?sis farı uyarı lambası yanar.arka sis lambalarını açtığında da farklı bir uyarı lambası yanar.ön sis farları fotoğraftaki 4 düğmenin sol alt köşedekinden yanar.arka sis lambaları ise sinyal kolunun ucundaki düğmeye bastığında yanar.

teşk. ustam da ön sis farlarını yaktığında panelde mi ışık yanıyor yoksa bastığımız düğmenin ışığı mı yanıyor

panelde uyarı ışığı yanar...o 4 tane düğme ise farları yaktığında zaten yanar sürekli

• selamün aleyküm arkadaşlar
    96 sxa ya orjinal ön kol dayamayı nerden bulablirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesnefer

selamün aleyküm arkadaşlar

sxa nın orjinal ön kol dayaması yokdur ön kol dayama sx_ak lerde 2,0 motorlarda var bildiğim kadarıyla onlarda koltukla bütünleşik olduğu için bulmanız çok çok zor tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1289

quote:

Orijinalden alıntı: esesnefer

selamün aleyküm arkadaşlar

sxa nın orjinal ön kol dayaması yokdur ön kol dayama sx_ak lerde 2,0 motorlarda var bildiğim kadarıyla onlarda koltukla bütünleşik olduğu için bulmanız çok çok zor tahminimce

teşekkür ederim
  • arkadaşlar bi tane 1996 2.0 16v tempra buldum araç boysasız değişensiz km düşük temiz bi araca benziyor aracı expertize sokup ordan dyno ya en son olarakta kompresyon testine sokmayı düşünüyorum sizce araç alınır mı ? yağ yakma gibi özellikleri var mı bu 2.0 16v lerin lütfen cevap verecek arkadaşlar kulaktan dolma bilgileri yansıtmasınlar tempra diyorum bazı kişileri o araba alınır mı yok dijital gösterge yağ yakar vsvs
    2.0 16v kullanıcıları yorum yapsın
  • quote:

arkadaşlar bi tane 1996 2.0 16v tempra buldum araç boysasız değişensiz km düşük temiz bi araca benziyor aracı expertize sokup ordan dyno ya en son olarakta kompresyon testine sokmayı düşünüyorum sizce araç alınır mı ? yağ yakma gibi özellikleri var mı bu 2.0 16v lerin lütfen cevap verecek arkadaşlar kulaktan dolma bilgileri yansıtmasınlar tempra diyorum bazı kişileri o araba alınır mı yok dijital gösterge yağ yakar vsvs

Kullanma klavuzunda 2,0 ie modelinin 1000 km de 1t yaktığı yazıyor adamların gizlisi saklısı yok dijital göstergede okadar sıkıntılı birşey değil 1,6 sx kullanıcısıyım. Ayrıca 2,0 modelin motor arızalarının 1,6 ya göre çok daha pahalıya maal olduğu söyleniyor.

• quote:

arkadaşlar bi tane 1996 2.0 16v tempra buldum araç boysasız değişensiz km düşük temiz bi araca benziyor aracı expertize sokup ordan dyno ya en son olarakta kompresyon testine sokmayı düşünüyorum sizce araç alınır mı ? yağ yakma gibi özellikleri var mı bu 2.0 16v lerin lütfen cevap verecek arkadaşlar kulaktan dolma bilgileri yansıtmasınlar tempra diyorum bazı kişileri o araba alınır mı yok dijital gösterge yağ yakar vsvs

Bu araçlar üstten eksantrikli olduğu için 1000-1500 km'de 1 lt yağ yakarlar. Bu bir sorun değildir, hatta:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün elektronik paneli söktüm. Allahım ne kadar zormuş sökülmesi!!!! Arkaya elimi sokup soketleri çıkarana kadar canım çıktı.

Neyse konsolu siyah kağıtla bir güzel kapladık, konsolun araç göğüslüğüne, elektronik devresine ve havalandırma ızgaralarına değen yerlerine de cam yünü yapıştırdım, hani şu milyoncularda satılan ve cam/kapı aralıklarına yapıştırılan, soğuğu engelleyen şeritler, heh işte ondan. Geri takana kadar ayrı canım çıktı o da ayrı konu. Neyse şu an konsolum kesinlikle tangırdamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 2 Mayıs 2013; 22:06:49 >
  • benim arabaya 10500 e talip var veriyom beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Dün elektronik paneli söktüm. Allahım ne kadar zormuş sökülmesi!!!! Arkaya elimi sokup soketleri çıkarana kadar canım çıktı.

Neyse konsolu siyah kağıtla bir güzel kapladık, konsolun araç göğüslüğüne, elektronik devresine ve havalandırma ızgaralarına değen yerlerine de cam yünü yapıştırdım, hani şu milyoncularda satılan ve cam/kapı aralıklarına yapıştırılan, soğuğu engelleyen şeritler, heh işte ondan. Geri takana kadar ayrı canım çıktı o da ayrı konu. Neyse şu an konsolum kesinlikle tangırdamıyor.

ben elektronik paneli çok kolay sökmüştüm,10 dakikada şip şak söküp bi kenara koymuştum,tamirden sonra da 10 dakika,kolaydı yani benim elektronik panelin sökülüp takılması

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

benim arabaya 10500 e talip var veriyom beyler

Oha! Şaka mı yapıyorsun?

• quote:

quote:

Dün elektronik paneli söktüm. Allahım ne kadar zormuş sökülmesi!!!! Arkaya elimi sokup soketleri çıkarana kadar canım çıktı.

ben elektronik paneli çok kolay sökmüştüm,10 dakikada şip şak söküp bi kenara koymuştum,tamirden sonra da 10 dakika,kolaydı yani benim elektronik panelin sökülüp takılması

Abi direksiyonun arkasından çıkarana kadar canım çıktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

benim arabaya 10500 e talip var veriyom beyler

Oha! Şaka mı yapıyorsun?

yok ciddiyim dostum satim gitsin demi
  • quote:

quote:

Kullanma klavuzunda 2,0 ie modelinin 1000 km de 1t yaktığı yazıyor adamların gizlisi saklısı yok dijital göstergede okadar sıkıntılı birşey değil 1,6 sx kullanıcısıyım. Ayrıca 2,0 modelin motor arızalarının 1,6 ya göre çok daha pahalıya maal olduğu söyleniyor.

iyi güzelde motor 5 lt yağ aldığını hesaplasak 1000 km de 1 lt yaksa motor yağı 3000 km sonra 3 lt yakar karterde yağ kalmaz motor yağıda 3000 km değişmesi gerek buna çare olarak mobil 10 60 koymak biraz pahalı ama sağlam ya ısıya dayanıklı

• beyler yakıt değerlerinizi alabilir miyim?

lpg tankınız kaç litre? menzili kaç km falan...
  • quote:

beyler yakıt değerlerinizi alabilir miyim?

LPG kitim BRC, 40 litre simit tank, 1.6 karbüratörlü motor

En güncel değerler: (hava sıcaklıkları 24 derece)

Şehirler arası benzinle : 6.1 lt/100 km (sabit 100-110 km hızla)
    Şehirler arası LPG: 7.5 lt/100 km (sabit 90 km hızla)
    Şehir içi LPG: 10 litre/100 km

Kışın eksi sıcaklık değerlerinde:

Şehir içi: 10 liraya 3.6 litre lpg alıyordum, soğuk motor 29 km götürüyordu. 100 km'de yaklaşık 12.5 litre.
    Uzun yolda: 100 km'de 8.9 lt LPG, benzinde yaklaşık 6.8 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 5 Mayıs 2013; 0:26:39 >
  • quote:

quote:

quote:

iyi güzelde motor 5 lt yağ aldığını hesaplasak 1000 km de 1 lt yaksa motor yağı 3000 km sonra 3 lt yakar karterde yağ kalmaz motor yağıda 3000 km değişmesi gerek buna çare olarak mobil 10 60 koymak biraz pahalı ama sağlam ya ısıya dayanıklı

Kullanım durumuma göre 1.5-2 ayda bir 1 litre yağ ekliyorum ben

• quote:

quote:

beyler yakıt değerlerinizi alabilir miyim?

LPG kitim BRC, 40 litre simit tank, 1.6 karbüratörlü motor

En güncel değerler: (hava sıcaklıkları 24 derece)

Şehirler arası benzinle : 6.1 lt/100 km (sabit 100-110 km hızla)
    Şehirler arası LPG: 7.5 lt/100 km (sabit 90 km hızla)
    Şehir içi LPG: 10 litre/100 km

Kışın eksi sıcaklık değerlerinde:

Şehir içi: 10 liraya 3.6 litre lpg alıyordum, soğuk motor 29 km götürüyordu. 100 km'de yaklaşık 12.5 litre.
    Uzun yolda: 100 km'de 8.9 lt LPG, benzinde yaklaşık 6.8 lt

değerler oldukça iyi

• Ben 10 bin km yapdım bu zamana kdr hiç yağ eklemedim ya araç gr yağ eksiltmiyor ama satılıyo kesin kararı verdim veriyorum aracı clio hb alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.