Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     :::DH TEMPRA TeAm:::
  • aracını açtığında tüm kapılar açıldı mı we kontağı açtığında gösterge geldiyse w.s artık akü sağlamdır marş motoru na bak resmını bıraktım ustam bzı bılgılendır hadi kolay gele.
  • arkadaşlar benım dijital ön göstergeler süreklüi gidip geliyor yanlış yanlış gösteriyor hemen hepsi nasıl yaparım kondansatörler değişcekmiş şeması warmıdır kaça patlar nasıl sökülür panel neler değişcek resimleri warsa atarsanız iyi olur yada önceden cewaplanmışsa lınkını atarsanız çok yardımcı olursunuzz tşkler acil atarsanız iyi olur waktım yok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbey047

aracını açtığında tüm kapılar açıldı mı we kontağı açtığında gösterge geldiyse w.s artık akü sağlamdır marş motoru na bak resmını bıraktım ustam bzı bılgılendır hadi kolay gele.

Çok sağolun hocam yarın bakacağım ben. Araçta elektrikli her şey çalışıyor işte bir marş basmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 4 Haziran 2013; 20:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar benım dijital ön göstergeler süreklüi gidip geliyor yanlış yanlış gösteriyor hemen hepsi nasıl yaparım kondansatörler değişcekmiş şeması warmıdır kaça patlar nasıl sökülür panel neler değişcek resimleri warsa atarsanız iyi olur yada önceden cewaplanmışsa lınkını atarsanız çok yardımcı olursunuzz tşkler acil atarsanız iyi olur waktım yok fazla

Onu maalesef siz yapamazsınız anlayan bir usta 40-50 ye halleder. Bir çocuk vardı bu işlerle uğraşan da numarasını bilmiyorum google dan filan bakın

• quote:

arkadaşlar merahba benım 1994 model 1.6 tempra sw aracım war 17 yıldır bende aracıma kasten çarpmalar sonucu ön tamponun sol kısmında siyah izler oluştu şimdi araç orjinal tamponu boyatsam geri soyuluyor kendılığinden tampon siyah tip ne yapmalıyım sizce sorayim dedim tşkler

Boyadan önce astar atıyorlar soyulmaması için.

Araç 1600 motorsa motorla radyatörün arasına bakdığınızda görmeniz mümkün marş dinamosunu kalın kırmızı bir kablo giriyor motorun üstünde.

• Bu saydıklarınız akü yetersiz olduğundada gerçekleşiyor fakat marşa basınca çalışmıyor birde farlarınız cansız yanar akü bittiğinde

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1289

Bu saydıklarınız akü yetersiz olduğundada gerçekleşiyor fakat marşa basınca çalışmıyor birde farlarınız cansız yanar akü bittiğinde

Sıkıntı akü kaynaklı kesinlikle değil. Denedik.

• Sizin büyük bir ihtimal marş motorunda (temprada röle varmı bilmiyorum varsa röledede olabilir) veya kablolarında bir problem var tanımınıza göre akü açıklamasını kapılar açılıyorsa aküde bişey yokdur diyen arkadaş için yazdım akünüz zayıfda olsa kapılar kumandayla açılıyor kontağı açınca gösterge geliyor (tecrübeyle sabit) marşa basınca bir marş sesi geliyor sonra çalışmıyor.
  • Sorun çözüldü. Marş motorunun soketi çıkmış.

• quote:

quote:

arkadaşlar merahba benım 1994 model 1.6 tempra sw aracım war 17 yıldır bende aracıma kasten çarpmalar sonucu ön tamponun sol kısmında siyah izler oluştu şimdi araç orjinal tamponu boyatsam geri soyuluyor kendılığinden tampon siyah tip ne yapmalıyım sizce sorayim dedim tşkler

Araç 1600 motorsa motorla radyatörün arasına bakdığınızda görmeniz mümkün marş dinamosunu kalın kırmızı bir kablo giriyor motorun üstünde.

anladım tşkler. :D kaça patlar ön arka tampon bana ortalama sadece orta kısım beyaz olucak sw ak modeli gibi bilginiz varsa yazarsanız sewinirim tşkler. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

arkadaşlar benım dijital ön göstergeler süreklüi gidip geliyor yanlış yanlış gösteriyor hemen hepsi nasıl yaparım kondansatörler değişcekmiş şeması warmıdır kaça patlar nasıl sökülür panel neler değişcek resimleri warsa atarsanız iyi olur yada önceden cewaplanmışsa lınkını atarsanız çok yardımcı olursunuzz tşkler acil atarsanız iyi olur waktım yok fazla

Onu maalesef siz yapamazsınız anlayan bir usta 40-50 ye halleder. Bir çocuk vardı bu işlerle uğraşan da numarasını bilmiyorum google dan filan bakın

aynen dun baktım sökmesı kolayda takması filan çok zor uğraşamam numarasını bulurum ben oky tşkler. :D sağolun da bıde dış gösterge çerçesi çatlak napabılırız ne kadara patlar bant yaptırsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

aracını açtığında tüm kapılar açıldı mı we kontağı açtığında gösterge geldiyse w.s artık akü sağlamdır marş motoru na bak resmını bıraktım ustam bzı bılgılendır hadi kolay gele.

Çok sağolun hocam yarın bakacağım ben. Araçta elektrikli her şey çalışıyor işte bir marş basmıyor.

hm tmm ne demk aracınızn modeli kaç?
  • arkadaşlar bıde benım en ön cam silgileri değiştirdiğim halde tam sılmıyor ön süpürgeleri komple sıfır aldım orjınal yıne aynı yıne aynı hep iz bırakıyor camdda bulanık kalıyor öncden böyle değildi camda ufak ufak çizikler war acaba ondan mı kaynaklanıyor? ve bunu nasıl onarırım? onarılmmazsa ön cam bana ne kadar patlar?
  • quote:

arkadaşlar bıde benım en ön cam silgileri değiştirdiğim halde tam sılmıyor ön süpürgeleri komple sıfır aldım orjınal yıne aynı yıne aynı hep iz bırakıyor camdda bulanık kalıyor öncden böyle değildi camda ufak ufak çizikler war acaba ondan mı kaynaklanıyor? ve bunu nasıl onarırım? onarılmmazsa ön cam bana ne kadar patlar?

ön camı komple yenile 180 tl ben değiştirdim orjinal ile yoksa o çizikler v.s kurtulman imkansız cam artık ömrünü tüketmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

arkadaşlar bıde benım en ön cam silgileri değiştirdiğim halde tam sılmıyor ön süpürgeleri komple sıfır aldım orjınal yıne aynı yıne aynı hep iz bırakıyor camdda bulanık kalıyor öncden böyle değildi camda ufak ufak çizikler war acaba ondan mı kaynaklanıyor? ve bunu nasıl onarırım? onarılmmazsa ön cam bana ne kadar patlar?

ön camı komple yenile 180 tl ben değiştirdim orjinal ile yoksa o çizikler v.s kurtulman imkansız cam artık ömrünü tüketmiş

eyw Hocam sağolasın napalım yaptırcaz artık kışın önumu görmuyodum idare ettım öyle değiştirmedim değiştircem tşkler.

• quote:

quote:

quote:

anladım tşkler. :D kaça patlar ön arka tampon bana ortalama sadece orta kısım beyaz olucak sw ak modeli gibi bilginiz varsa yazarsanız sewinirim tşkler. :D

150 tl civarına boyarlar

• burak1289 kullanıcısına yanıt
    tşkler. :D anladım bugun sol arka kapının altını marşpiyeli sürttüm kaldrıma 30-40 cm lık yer içe yamuldu . çiziklerde oluştu nasıl yaparız. en güzel çekiç wurdursam olmazmı fikriniz warmı kaça patlar
  • hakanbey047 kullanıcısına yanıt
    Aynı ezikden bendede var çok dikkat çekmediği için yaptırmayı düşünmedim ben sizinkide dikkat çekmiyosa hiç uğraşmayın derim yada spor marşpiyellerden alın boyatın arabanın rengine tamponları boyatırken takın gitsin kapatır orayı.Marşpiyelde çifti 40 tl olması lazım(boyasız).
  • osmanslx_42 O kullanıcısına yanıt
    usta benım aracta hava fıltresı , 15' celık jant , abart egsoz var orta susturucuyuda sokturdum. lakın su sıralar 30 krs a dustu yakıtım. bı gecenlerde 100 lıralık lpg ıle 270 km yaptım ama havalar bıraz sogudu ona bağladım ben sımdı 3 sorunu var aracımın 1. sı hareret gostergesı araba ısınınca 150 gosterıo ılk calıstırdıgımda 70 falan :) 2. sı dıreksıyon pompasını 2 ay once deıstırmeme ragmen dıreksıyon sertlestı :( 3. sude aracımın benzınde mars almıyor lpg de tık calısıyor.

Var mı fıkrı olan ?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.