Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım marşbiyelde de 30 cm kadar içe bükülme vardı ustama çekiçlettim ve siyaha boyattım komplesini. 20 tl işçilik verdim. zaten yeniside o kadar para değil diye biliyorum. ön tampon 140 ile 165 tl arası arka tamponda o fiyatlarda olur diye dusunuyorum. arka kapı ise piyasaya göre 200 ile 300 tl arasında değişiyor. bahsettiğim şehir ankara. fiyat ve parça konusunda merak ettiğiniz birşey varsa yazabilirsiniz. sürekli takipteyim kolay gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper71tr -- 10 Haziran 2013; 15:46:19 >
  • hakanbey047 kullanıcısına yanıt
    benim silgeçlerde aynısını yapıyor daha doğrusu iyi silmiyor.değiştirdiklerim daha iyi siliyordu:) keşke değiştirmeseydim. silgeçleri değiştirirken ayarını iyi yapmak gerekir. eğer iyi yapılmazsa ya kaputun uç kısımlarına zarar veriyor. yada iyi silmiyor. ayarlarına baktırın derim... bilginize kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper71tr

benim silgeçlerde aynısını yapıyor daha doğrusu iyi silmiyor.değiştirdiklerim daha iyi siliyordu:) keşke değiştirmeseydim. silgeçleri değiştirirken ayarını iyi yapmak gerekir. eğer iyi yapılmazsa ya kaputun uç kısımlarına zarar veriyor. yada iyi silmiyor. ayarlarına baktırın derim... bilginize kolay gelsin.

evet haklısınız . bnım kaput uçları çizildi zaten kolları ile komple yenı aldım ortası basmıyordu sağ tarafın onu yaptım tamamen camla ilgili silgilerle alakası yok ama tşkler. :D camda ufak ufak eziikler oluşmuş yanında kaynak yaplımıştı bı ara cama sıçramış haberim olsaydı arabayı çekerdim ben ewde yokken yanında yapmışlar cam erimiş ufak ufak ondan orları silmiyor tşk
  • alper71tr A kullanıcısına yanıt
    anladım ewet en iyisi çekiçletmek sonra 2 tarafıda siyaha boyatmak 3-5 gün sonrada plastik marşpiyel takım alırım daha spor durur diye kapıyı vakumla çektirdim on numara oldu. kapıyla işim kalmadı. bı ön tampon alırım yada üstündekını boya yaptırım benım araç s.w olduğundan arka tampon 3 parça bana pahalıya patlar tamponları boyatsam daha iyi olur diye düşüüyorum sonuçta çatlak,kırık filan yok. bu arada tşkler.
  • burak1289 kullanıcısına yanıt
    hmm anladım tşkler . 80 lıra diyorlar boyasız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmak3r

usta benım aracta hava fıltresı , 15' celık jant , abart egsoz var orta susturucuyuda sokturdum. lakın su sıralar 30 krs a dustu yakıtım. bı gecenlerde 100 lıralık lpg ıle 270 km yaptım ama havalar bıraz sogudu ona bağladım ben sımdı 3 sorunu var aracımın 1. sı hareret gostergesı araba ısınınca 150 gosterıo ılk calıstırdıgımda 70 falan :) 2. sı dıreksıyon pompasını 2 ay once deıstırmeme ragmen dıreksıyon sertlestı :( 3. sude aracımın benzınde mars almıyor lpg de tık calısıyor.

Var mı fıkrı olan ?

100 liralık lpg kaç litre bilmiyorum ancak ben 40 litreyi yaklaşık 100 liraya dolduruyorum şehir içi 350 km şehirler arası ise 480 km ye kadar görüyorum 100 lirada. Sanki biraz fazla yakıyor.

1- Hararet göstergesinde sorun olabilir. İlk çalıştırdığınızda 0 göstermeli normal çalışmada da 90 derece civarı olmalı 5 ya da 6 diş.
    2- Direksiyona baktırın. Direksiyon yağına da.
    3- Benzin pompası ve LPG-Benzin kesici ilk bakmanız gereken yerler. Araç benzinde rahat çalışmalı bu önemlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• usta benım aracta hava fıltresı , 15' celık jant , abart egsoz var orta susturucuyuda sokturdum.

Bunların hepsi yakıtı arttıran etkenler ayrıca soğuk havada neredeyse iki katı çıkmakda araçın yakıtı.Kışın 40krş a kadar çıktığını gördüm benim arabanın şuan 25 krş yakmakda.1600cc karbüratörlü.

@hakanbey047, Ankarada oto ünlüye sormuştum 40 tl demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1289 -- 11 Haziran 2013; 23:33:33 >
    usta wazgeçtim marşpiyelden arkdaşın arabasında wardı satıyom dedi 30 lıraya 1 ini söktük bı baktık arabanın alt taraf komple dökülmüş ,çürümüş wazgeçtim adamda şaşırdı ondan almam yaptırım öyle kalsın tşkler. :D sağolasın senın arbada warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1289

usta benım aracta hava fıltresı , 15' celık jant , abart egsoz var orta susturucuyuda sokturdum.

Bunların hepsi yakıtı arttıran etkenler ayrıca soğuk havada neredeyse iki katı çıkmakda araçın yakıtı.Kışın 40krş a kadar çıktığını gördüm benim arabanın şuan 25 krş yakmakda.1600cc karbüratörlü.

Görünüşte hepsi artıran etmenler doğru söylüyorsun fakat orta susturucuyu söktürüp abart taktırdıktan sonra 40 krs yakan araba 30 krs yakmaya başladı :( Orta susturucuyu söktürdüğümde usta dağılmış olduğunu söledi .

bu arada akü ışığının yanıp direksiyonun ağırlaşmasının sebebi gergi bilyasının dağılması ve şarj dinamo kayışının düşmesindenmiş ve ben o halde 2 güne yakın gezdim o arabayla verilmiş sadakam varmış ki yakmamışız motoru. hararette o sebeple cıkıyormuş

En önemlisi de ben şu patlatma olayını kesemedim hala

• quote:

quote:

usta benım aracta hava fıltresı , 15' celık jant , abart egsoz var orta susturucuyuda sokturdum.

Görünüşte hepsi artıran etmenler doğru söylüyorsun fakat orta susturucuyu söktürüp abart taktırdıktan sonra 40 krs yakan araba 30 krs yakmaya başladı :( Orta susturucuyu söktürdüğümde usta dağılmış olduğunu söledi .

bu arada akü ışığının yanıp direksiyonun ağırlaşmasının sebebi gergi bilyasının dağılması ve şarj dinamo kayışının düşmesindenmiş ve ben o halde 2 güne yakın gezdim o arabayla verilmiş sadakam varmış ki yakmamışız motoru. hararette o sebeple cıkıyormuş

En önemlisi de ben şu patlatma olayını kesemedim hala

patlatma olayını şöyle kesiyorsun dostum bujilerini orjinal lancia champion marka buji var kodunu tam olarak hatırlamıyorum bir takım ondan alıyosun 15 20 tl bişey sonra onları 65 mm ayarlatıyosun ve bana dua ediyosun patlatma kalmayacak

• Benim arabada iki tane ufak ezik var marşpiyelde fakat çok dikkat çekmediği için takmadım ben marşpiyel eziklerin resmini atarım size

Patlatma olayı bendede var viteste giderken gazdan ayağımı çektiğimde oluyor.

tamam tşkler. :D bujileri değiştir patlatma olayı kesilir
  • bu arada benım yamulan marşppiyeın fotosunuda atarım yarın tşkler
  • hakanbey047 kullanıcısına yanıt
    ben bujileri değiştim fakat kesilmedi. kesin çözüm deil bujiler fakat Canerin söylediği lancia nın bujilerinden alıp denicem bi .
  • quote:

ben bujileri değiştim fakat kesilmedi. kesin çözüm deil bujiler fakat Canerin söylediği lancia nın bujilerinden alıp denicem bi .

başka marka olmaz sakın dostum göstergeler gidiyo benim dediğimi al kesilecek en olmadı buji kablolarıda değişecek ama orj olcak ama gerek kalmaz ona
  • quote:

Bende değiştirdim bujileri gösterge gitmedi ama patlatmada kesilmedi vereikleri bujinin kod numarası 2,0 tempra için kullanma kılavuzuna göre adamlar temraya bundan veriyoz dedi bosch un bujisini alöayı düşünüyorum kullanma kılavuzındada var deneyeceğim bakalım bi boş günümde.

• yav arkadaşlar lanciadan başka bişey kullanmayın pişman olmayın siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

yav arkadaşlar lanciadan başka bişey kullanmayın pişman olmayın siz bilirsiniz

Fiat lancia zaten kodu farklı ayrıca bujimin kafası kırıldı hiç alakası olmayan bujiylede çalıştırdım ben arabayı pek bi sıkıntı olmuyo göstergenin arada bir gidip gelip günlük kilometreyi sıfırlaması dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1289 -- 17 Haziran 2013; 1:45:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

yav arkadaşlar lanciadan başka bişey kullanmayın pişman olmayın siz bilirsiniz

Fiat lancia zaten kodu farklı ayrıca bujimin kafası kırıldı hiç alakası olmayan bujiylede çalıştırdım ben arabayı pek bi sıkıntı olmuyo göstergenin arada bir gidip gelip günlük kilometreyi sıfırlaması dışında

bende ne gösterge gidiyo ne başka bişey sadece patlatma yapıo açık hava fitresinin halini görseniz acırsınız yanık içinde

yaw bide şeyi sorayım bu el freninin yanında joystick gibi bişey var ne işe yarar bileniniz var mı

• dün akşam aracımın birinci vitese atmış sağa doğru dönerken alttan şiddetli bi taak sesi geldi,ardından takır takır ses ve hemen sağa çektim,baktım açıkta bişey yok,motor sağlıklı çalışıyor,hararet normal ama aracı yürüttüğüm zaman bu ses takır takır şeklinde geliyor.sorun ne olaibilir acaba?vitese taktığımda araç yürüyor,problem yok,takırtı torpidonun altından vitese olan bölgede derinden geliyor.ne olabilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.