Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece tempram ile Ankaradan Bursaya gittim.Tofaş Anadolu Arabaları Müzesini ziyaret ettim....Tabi adresi bulmak tam bir işkence oldu bana.Kime sorduysam farklı bir noktayı tarif etti,navigasyonum yoktu,telefondan google maps ile yönümü bulmaya çalıştım,o da beni temelli delirtti...Yaklaşık 2 buçuk 3 saat dolaştım,dolaştım,arabayla dolaştım,olmadı,yaya dolaştım hiç olmadı.Yılmadım,camıma taş geldi,camım patladı,yine de yılmadım ve sonunda orayı buldum.Mutluyum...Çünkü 1 milyonuncu tempraya dokunma şansına eriştim

:::DH TEMPRA TeAm:::

ve zafer

• burak1289 kullanıcısına yanıt
    ustam ewet ezikler bellı olmuyor fazla aracın hemen her yeri boyalı çokda bellı oluyor bı kaç duzeltme yap derım ön kaput özellıkle ama aracın temız 1.6 mpi motor kaç model bu 1996 mı?
  • Hmm daha yenı gördum ewet 1.6 karbüratörlü sx yazmışsın slx jantını görunce yanıldım bı ana ama bu jantlar harıka ya yakışıyor tum tempralara bıde bbs jant süper oluyor bende wardı 16.inç 2 ay kullandım genış taban sonra çok sarsıyor diye sattım geri şu muayenesı war ağustosta o ndan gelçımde bı kaput maskesı alıcam, camlara komple film atırcam farları mavi zenon yaptrcam, bı abart egzoz taktıkmı olay tamam dır aracım: 1994 tempra sw 1.6 karbüratörlü motoru yorulmamış hiç ama kaportada bırkaç hasar war ufak tefek hç tüp takılmamış we halada yok çok yakıor ama olsun taktırmam. böyle daha iyi sağlam . tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbey047 -- 23 Haziran 2013; 22:56:26 >
  • usta araban çok yorulmuş ya yıpratmışın maşallah yürürü nasıl bunun motoru filan :D tşkler
  • hakanbey047 kullanıcısına yanıt
    Araba 93 model SX.Kaputta sürekli uzun yol gitmekden taş vs. gelmesinden dolayı çentikler var.Boya yok arabada 2 parça dışında o parçalarda gerçeğinde bile belli değil bu resimlerden boya olup olmadığını nasıl anladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1289 -- 23 Haziran 2013; 23:49:29 >
  • Haftaya ankara tekirdağ arası yola yazlığa gidecem tempramla bakalım geçen sene 550 km yolu 85 liraya gitmişdim gaz 2 lira idi bu sene bakalım ne kadara gidicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbey047

usta araban çok yorulmuş ya yıpratmışın maşallah yürürü nasıl bunun motoru filan :D tşkler

yürürü on numara

zaten her seyahat öncesi bakıma sokuyorum...şu 10 gün içerisinde 1500 kilometreyi devirdim
  • arkadaşlar fotoğraftaki elektronik check bölümünde solda 3 işaret var alt alta,ne işareti onlar...çoğu temprada bu 3 işaret yok...

• Enjeksiyonlularda enjeksiyon arızası radyatör suyu seviyesi ve silecek suyu seviyesi bittiğini gösteriyordu yanlış hatırlamıyosam kullanma kılavuzunda vardı ayrıca o işaretlerin solundaki beyaz kısımda ekran olan iç-dış sıcaklığı gösteren tempralarda var fakat Türkiye'de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1289 -- 26 Haziran 2013; 19:05:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım asıl amacım selam vermek tanışmak Hatay Erzin de yaşıyorum baba yadigarı 94 model tempram var 95 den bu yana bizde araba opel insignia almamıza rağmen hala göz nuru uzun zaman olunca ailen sayılıyo artık :) arabaya bi kaç şey yapmak istiyorum motor ağırlıklı (turbo,nos,vs vs ) nerde nasıl yaptırırım bu konularda iyi bi usta varmı bildiğiniz yakın cevrede? yardımcı olursanız sevinirim. herkese selamlar...
  • aracım iki arıza birden verdi

baskı balata bitti,viteslere geçmiyordu,debriyaj ayarını yükselttim biraz,bu sefer de kalkışlarda silkeleyince şanzumandan yağ gelmeye başladı.yetmezmiş gibi marş motoru bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

aracım iki arıza birden verdi

baskı balata bitti,viteslere geçmiyordu,debriyaj ayarını yükselttim biraz,bu sefer de kalkışlarda silkeleyince şanzumandan yağ gelmeye başladı.yetmezmiş gibi marş motoru bozuldu

Baskı balata nasıl komple mı bitti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

evet,komple bitti

• quote:

quote:

quote:

evet,komple bitti

250 liraya yağı işçiliği baskı balatanın bende değişcem ama şimdilik iyi gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet,komple bitti

250 liraya yağı işçiliği baskı balatanın bende değişcem ama şimdilik iyi gibi

ya bende saplantı haline geldi 1. vites...Her 1. vitese atarken korka korka atıyordum cartlama yapacak mı diye...yaptırdıktan sonra yine saplantı haline gelecek bende,1. vitese atarken yine korkacağım acaba cartlayacak mı diye

• Bu arada baskı balatam bittiği için debriyajı yükselttiğimi,bu sefer de araba kalkışlarda silkeleme yaptığı için şanzumandan yağ aktığını söylemiştim...Fotoğrafta belirttiğim yerden yağ akıyor...Ne olabilir acaba?

• Arkadaşlar bi arızada bende oldu daha dogrusu ''benden'' oldu direksiyon kilitmesinden dolayı acamadım ve sinirle
    hızlı bir sekilde cevirdim 4lü düğmesi sinyal ve silecek düğmelerinin iç mekanızmayı kırdım bursa karacabeyde bulamadım parçayı
    bu parçanın adı nedir ve nasıl bulabilirim? elimde sadece kontak saglam kaldı kutuyu söktüm ama plastik aparat parçalanmıştı simdi emaneten
    taş devri tamiri yaptırdım ama mutlaka en kısa zamanda bulmam lazım bu parçayı... yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemKaradağlı

Arkadaşlar bi arızada bende oldu daha dogrusu ''benden'' oldu direksiyon kilitmesinden dolayı acamadım ve sinirle
    hızlı bir sekilde cevirdim 4lü düğmesi sinyal ve silecek düğmelerinin iç mekanızmayı kırdım bursa karacabeyde bulamadım parçayı
    bu parçanın adı nedir ve nasıl bulabilirim? elimde sadece kontak saglam kaldı kutuyu söktüm ama plastik aparat parçalanmıştı simdi emaneten
    taş devri tamiri yaptırdım ama mutlaka en kısa zamanda bulmam lazım bu parçayı... yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..

bursada ''başlar oto'' var...orada istediğin parçayı bulabilirsin sanırım.

http://www.baslaroto.com/

• laptop arası köfte çok teşekkür ederim yarın ilk işim bursaya gitmek ınsallah bulurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemKaradağlı

laptop arası köfte çok teşekkür ederim yarın ilk işim bursaya gitmek ınsallah bulurum..

rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.