Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
610.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Yaklasık Bir Yıldır Aranızdayım cok fazla internetle ve forumlarla işim olmuyo çok nadiren takılırım ama tempra bölümünü yeni farkettim
    izlenimlerime göre harika bir yardımlaşma var saolun.. ben yaklaşık 4 sene sxa modeline bindim
    harika bi aractı 4 sene sonunda 2.0 16v cat Aldim yaklasık 1 ay oldu arac baska bisey motor saglamsa gaza bastiginda altindan firliyo sanki...
    mükemmel bir arac sxa modelini asla kötüleyemem cok kahrımı cekti cok dere tepe balıga gitmişimdir :) ama bu arac baska bisey,
    simdi aracımda 130 km den sonra direksiyonda titreme var ve rolentide giderken arac ileri geri tekler gibi hallere giriyo nedir bu sorunun çözümü? cevaplar için simdiden tesekkürler...

• Tahminimce senin aks gitmiş hocam fazla zorlama tekerin fırlayabilir en kısa sürede bir ustaya gösterin.
  • burak arkadasım cevap için tesekkürler ben 10 gün önce denge (viraj) kolunu koparmistim onun tamirinde ön takımlar dahil olmak üzere baktırdım durum iyi denildi
    çok aşırı bir titreme yok ama hissediyosun yani... asil canımı sıkan kötü yolda gaz kestigim zaman arabanın ileri geri kendini silkelemesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1289

Tahminimce senin aks gitmiş hocam fazla zorlama tekerin fırlayabilir en kısa sürede bir ustaya gösterin.

evet,yarın ilk işim çekici ile tamirciye çektirmek olacak,sorun nedir merak ettim açıkçası...bence de aks gibi geliyor.görcez bakalım
  • Yorumlar Karıstı Sanırım Bende Benim SOruna Cevap Yazıldı Sandım Kusura Bakmayın Bende Diyorum Aks Gitse Takırtıdan Durulmaz
    Ben Denge Kolunu Kopardıgım Zaman Dönüşlerde Fena Halde Takırtı Vardı Aks Olsa Hiç Durulmaz Sanki Demiri Kemiriyo Gibi Ses Yapar..
  • Benim eski arabamda vardı silkeleme olayı tüple alakalı olması lazım benzinde deneyin birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1289 -- 18 Haziran 2013; 12:45:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    dostum lancia championları aldım bugun. 65 mm ye ayarlatma ısını yapmadım. hatta kendım soktum taktım . normalde en kotu ıhtımal 5 km yolda 5 kere patlama yapardı. 20 km yaptım tık yok. sorun cozuldu buyuk ıhtımalle .

ve son olarak Allah senden razı olsun .
  • quote:

Benim eski arabamda vardı silkeleme olayı tüple alakalı olması lazım benzinde deneyin birde.

Tesekkürler Dostum Cok Sağol, Hiç Aklıma Gelmedi Valla Arabam Suan Bursada Ankaraya Gelsinde Deneyecem...
    Eyer Sorun Sizin Dediğiniz Gibi Ise Öyle Yapmaması İçin Herhangi Birsey Yapılamazmı...
  • Benzinde sorun çıkmazsa gaz aldığınız yeri değiştirin düzelmezse gaz ayarıyla problem çözülür ama benzindede yaparsa aynı sıkıntıyı karbüratörlü arabada karbüratörden yapar sizinki sıralı onun için net bişey diyemeyeceğim

• Anladım Arkadasım Tekrar Tesekkürler..
  • Önemli değil.

• burak1289 kullanıcısına yanıt
    senın ezikler ufak çaplı ya benım sadece sağ tarafta war bıde sadece ezik değil derin çizziklerde war kaldrıma sürtmeden dolayı senın arka kapının o alt siyah kısım 20 cm lık yer içe komple göçük derin çizklerde war .birde arabamla 225 i gördüm resmınıde koyayım dedım

• kayserili3883 K kullanıcısına yanıt
    benım araç 225 i gördu . :D
  • hakanbey047 kullanıcısına yanıt
    beım o çizik olan yerler içe göçtü altta kaldı yanı bı ara yandan çekip gönderırım göruntuyu bayağı bozuyor bu karşıdan çekımı akşamustu fazla bellı olmuyor
  • Geçtiğimiz hafta Yozgata,memleketime gitmiştim.Orda çektiğim bir kaç kare fotoğrafı paylaşmak istedim.

• Benim ezikler çok dikkat çekmediğinden uğraşmak istemedim. Benim araba buda nasıl?

• quote:

Benim ezikler çok dikkat çekmediğinden uğraşmak istemedim. Benim araba buda nasıl?

araban temiz,mpi motordu demi bu?

• Jantlar Tempra SLX jantıda araba SX karbüratörlü.
  • quote:

Jantlar Tempra SLX jantıda araba SX karbüratörlü.

bu arada bi jantın arabanın modelini ne kadar yüksek gösterdiğini de görmüş olduk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbey047

benım araç 225 i gördu . :D

yok daha neler
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.