Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun okulun yaz okulu ve büte kalmaman dileğiyle ayrıca kimya zordur, çok çalışma gerektiren bir bölüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theceo12

quote:

Orijinalden alıntı: Staree

he bu konularda bilgili olmak güzel, biliyormuşsun o zaman sıkıntı yok :)

Aynen hocam ama çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Bu arada Dh Tenisçileri ile de paylaşmak istiyorum İYTE-Kimya bölümünü kazandım, artık İzmir'de oynayacak partnerlere beni de ekleyebilirsiniz

Biri rakip mi dedi?
  • istnbul tumadımı

@theceo12
  • @Staree hocam tek hayalimdi denebilir kimya, o yüzden çok mutluyum çok teşekkür ederim tekrar iyi dileklerin için

@tahago tutmadı hocam maalesef artık Antalya ya da İzmir'e yolunuz düşerse oynarız

@Elbryan hocam demiştim ilk işim sana yazmak olacak diye kaçırdığımız hafta sonu olmaması dileğimle diyorum
  • theceo12 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin okul biraz uzak kalıyor merkeze ama ortasını buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Hocam senin okul biraz uzak kalıyor merkeze ama ortasını buluruz.

Konu tenis/spor olunca 2-3 saat yol dahi çekilir hocam, tecrübeyle sabittir :D
  • Urla ile ilgili soru varsa alabilirim hocam, 9 senedir Urla'dayım.

@Elbryan Eğer son dk. işi çıkmazsa haftaya çarşamba,perşembe ve cuma müsaitim. O 3 günden birinde oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 26 Temmuz 2013; 19:11:57 >
  • Vallahi hocam hala o heyecan modundan çıkamadığımdan aklıma şimdilik şu sorular geldi, daha sonra daha detaylı soru yağmuruna tutarım uyarsa Nerede oturulur nerede denize girilir nerede ne yenir vs. klasik ilçe tanıma programı yapalım mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theceo12 -- 26 Temmuz 2013; 19:34:30 >
  • @Something Tamamdır hocam paslaşırız. :)
    @theceo12 Yok hocam o kadar yol çekmek yok İzmirde. :) Ortada bir saha buluruz en fazla 30-40dk yol çekilir. :)
  • O zaman hiç sorun yok hocam
  • theceo12 kullanıcısına yanıt
    Hocam İzmirin bir ucundan bir ucuz 1 saat en fazla :D Bizim İzbanımız var ulaşım konusunda sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theceo12

Vallahi hocam hala o heyecan modundan çıkamadığımdan aklıma şimdilik şu sorular geldi, daha sonra daha detaylı soru yağmuruna tutarım uyarsa Nerede oturulur nerede denize girilir nerede ne yenir vs. klasik ilçe tanıma programı yapalım mümkünse

Valla iskeleden çeşmealtına kadar uzanan sahil şeridi var, oralarda denize girebilirsin. Gelinkaya tarafları güzeldi ben küçükken, sonra pek gidemedim. Urla'nın katmeri meşhur, sahilde katmerci de vardır baya, ama şimdi biz tenisçi olduğumuzdan çok fazla kaçırmamamız gerek, tadına bakılabilir.

Urla kafamı dinliyim dersen çok güzel bir ilçe, keşmekeşten uzak. Eğlenmek için Alsancak tarafları daha mantıklı.
  • başlayalı 1 ay oldu solağım,mersin
  • @Elbryan Antalya gibi o zaman hiç sorun yok, buradan "Urla'dan İzmir 3 saat olum bırak gelmezsin sen yaa" diyen arkadaşıma iyi dileklerimi iletiyorum

@Something Hocam hamur işi dedin beni benden aldın vallahi, umuyorum tadına bakmakla yetinebilirim Deniz genel olarak nasıl hocam tuzlu mu sıcak mı soğuk mu ? Antalya'da suyun sıcaklığından denize girmek ile girmemek çok farklı olmuyor.. Urla bana daha mantıklı gibi yaşamak için, çok ta iyi olmuş Urla'da üni kazandığım

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum en kısa sürede İzmir'de görüşmek üzere
  • Uğramayalı hareketlenmiş buralar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Uğramayalı hareketlenmiş buralar .

oo hoşgeldin
  • ankarada , başlangıç seviyesinde oynayan arkadaş varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

ankarada , başlangıç seviyesinde oynayan arkadaş varmı acaba?

Eylülden itibaren olacak hocam, kuzenim Ankara'da okuyor.
  • Beyler Ankara'da tenis kursu veren yerler veya birebir özel ders veren hocalar varsa biri yazabilir mi ?
  • ANTALYADA BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE TENİS OYNUYORUM.

DENEME AMAÇLI BİR ARKADAŞLA BİRLİKTE OYNAYABİLİRİZ.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.