Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005'ten beri kort tenisi sağ el ve ankaradayım

ayrıca RafaNadal ile rakibizdir
  • Katılmaktan son anda vazgeçtiğim turnuvada, Marsel, Brydan Klein gibi isimler varmış. Katılmadığıma sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Katılmaktan son anda vazgeçtiğim turnuvada, Marsel, Brydan Klein gibi isimler varmış. Katılmadığıma sevindim.

Şansın yaver gitmiş hocam
  • Elime şöyle bir raket geçti:

Üstünde Sting yazıyor soft shock L3 (4)3/8 bu raket nedir özellikleri nedir ben bulamadım.
  • 1 sene oynadım beni de gruba yazarsanız sevinirim tenis gündemini iyi takip ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Elime şöyle bir raket geçti:

Üstünde Sting yazıyor soft shock L3 (4)3/8 bu raket nedir özellikleri nedir ben bulamadım.

Wilson Sting Graphite Titanium olabilir mi hocam adı acaba? Nette baktım en yakın sonuç bu ama bu raketin de teknik bilgileri yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theceo12

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Elime şöyle bir raket geçti:

Wilson Sting Graphite Titanium olabilir mi hocam adı acaba? Nette baktım en yakın sonuç bu ama bu raketin de teknik bilgileri yok :D

Bu hocam raket dediğin gibi. Teknik bilgileri yok derken dandik mi yoksa bilinmiyor mu?
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Sanırım eski bir raket hocam o yüzden internet sitelerinde pek bilgisi yok dandik değil gibi soft shock bir teknolojiymiş hatta
  • theceo12 kullanıcısına yanıt
    6-7 yıllık raket ama hiç kullanılmamış. :) Bu arada eski diye kondaj bulma sıkıntısı yaşamam demi?
    Yok hocam kordajların hepsi her rakete olur neredeyse o yüzden sorun değil değiştirdiğiniz an rahatlıkla oynayabilirsiniz
    Çok teşekkür ederim hocam. :) 2-3 ay sonra yeni raket alcaktım daha profesyonel ama bu beni bir süre idar eder heralde. :)
    Rica ederim bu rakette gayet hoş duruyor sanırım 110 kafa.. İzmir'de görüşmek üzere bol sporlu günler hocam
    110 değil sanırım hocam Energy Xl 112 filandı bu biraz daha ufak 105 filan diye tahmin ediyorum. :) Görüşürüz hocam :) En yakın zamanda DH İZMİR CUP ayarlıcam.
    Yabancı forumda gördüm eski raketim 110 kafa diyordu senin raket için hocam belkide farklıdır ufak bir fikir yürüttüm sadece Haberleri bekliyorum
    Tutma yeri filan çok iyi hocam :) Artı duvarda oynadım biraz belli oluyor soft shock ama kondajları eskimiş kondaj değiştirmem lazım. Özelliklerini salı günü tenis hocama sorcam o zaman burda yazarım. :) Belkide Dhde raket arayanlara yeni bir alternatif olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windrider

3 ka 0 3 puan kafa ağır demek puanda 1/8 inçe denk geliyor 2,54/8 = 0,32 cm yani yaklaşık olarak denge noktası 1 cm kafaya yakın demek.Zaten hafif raketlerde genelde raketler kafa ağır olur daha yüksek güç üretebilmek için.Kol ağrınız olması sadece raketten değil yanlış teknikle vuruyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir

teşekkürler cevabınız için.çok başındayım vuruşları ögreniyorum dediğiniz de etkili olabilir.
  • Orijinalden alıntı: theceo12

Orijinalden alıntı: yytz
    theceo12 ayrıntılı cavebınız için çok teşekkür ederim.
    bu sınırlarda bir raket arayışı içine girdim. dediğiniz gibi özel dersle önüne geçmeye çalışacağım
    bol sporlu günler ve herkesin bayramı kutlu :)
  • @Elbryan

Pek bulabileceklerini zannetmiyorum ama gayet hoş bir raket, kordajı değiştirdikten sonra uzun süre götürür gibi hocam

@yytz

Rica ederim, umarım uzun süre keyifle bu sporu yaparsınız.

@Tüm DH Tenisçiler Klübü

Bayramınız kutlu,mutlu,huzurlu ve sporlu olsun millet
  • Bayraminiz kutlu olsun Dh Ankara Turnuvasini olsada, katilsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm tenisçilere iyi bayramlar.

Kordaj hakkında okudukça daha çok karışıyor kafam. Mesela Serena 30-30kg ile nasıl 200km servespeed yakalıyor çok ilginç. Gut kullandığı için mi acaba 25-25 etkisi yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.