Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bizde birtane kuş var üzerinde para delik mangels var.
    arkalara flanş koyup 4 cm dışarı çıkartmayı düşünüyoruz ama internette herhangi bir bilgi bulamadım.
    var mı aranızda kuşuna spacer (Flanş) koyan?
  • Ben flanş kullanıyorum ama çok cüzi ölçülerde sizin istediğinize göre.8 mmlik Siz 4cm lik istiyorsunuz bijonlara yük binmemesi açısından fotodaki gibi bişey takmalısınız.Yoksa sıkıntı çıkarabilir.

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• Arkadaşlar havaların ısınması ve hafif alaşımlı janta geçmemin etkisiyle yakıt sarfiyatım oldukça düştü. Malum, motor ideal çalışma ısısında (su sıcaklığı 87-92 aralığında iken) çalıştığında daha az yakıt tüketiyor.

Ş içi:28 kr (sakin kullanım)
    Uzun yol: 22 kr (120 yi geçmeden)
    LPG: 2,46 TL

Bu değerlerin altını yakalayan kuş sahibi var mı, merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Arkadaşlar havaların ısınması ve hafif alaşımlı janta geçmemin etkisiyle yakıt sarfiyatım oldukça düştü. Malum, motor ideal çalışma ısısında (su sıcaklığı 87-92 aralığında iken) çalıştığında daha az yakıt tüketiyor.

Ş içi:28 kr (sakin kullanım)
    Uzun yol: 22 kr (120 yi geçmeden)
    LPG: 2,46 TL

Bu değerlerin altını yakalayan kuş sahibi var mı, merak ettim?

hocam değerleriniz harika.
    bizim arabada 0 motor var. lastikleri yeni ve 13 inc. tüm bakımları yapıldı gaz ayarını en iyi usta yaptı
    sadece egzoz var ve şehiriçi 35 kuruş yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Ben flanş kullanıyorum ama çok cüzi ölçülerde sizin istediğinize göre.8 mmlik Siz 4cm lik istiyorsunuz bijonlara yük binmemesi açısından fotodaki gibi bişey takmalısınız.Yoksa sıkıntı çıkarabilir.

uzun bijon takacağız. yinede sıkıntı olurmu?

• Fotodaki gibi flanş kullanırsanız göbek merkezlemesi olan bijonlara yük bindirmemiş olursunuz.Yani flanşı takıp üstüne tekeri koyduğunuzda tekerin bijonsuz yerinde durması lazım.Ama o tarz flanş olmazsa bijonlara yük bindirirsiniz ve kesmeye kadar gider. 4 cm küçümsenecek bir ölçü değil.En iyisi ilk mesajımda attığım gibi ama merkezlemesi olanlar da iyidir.

• İlk mesajdaki spacer i nereden bulabiliriz ki izmirde?
    4 cm lik flanşı tornacıda yaptırıcaktım ama bijon kesme olayı kafamı karıştırdı şuan.
    2 cm lik yaptıracağız galiba..
  • O tarz flanşları Eibach, H&R gibi büyük firmalar yapıyor genelde ama arazi araçları için özel siparişle üreten tornacılar da var.Araştırmanız lazım.1.,2.,3. sanayide yoktur diye tahmin ediyorum.Ağır vasıtacıların olduğu mekanlara bakın derim 4.,5. sanayi.Yine de kafanızda varsa 4 cm lik mutlaka düz flanş bile olsa göbeği merkezlemeli olsun ki bijonlara fazla yük bindirmesin.
  • Arkadaşlar 2001 kartal var bizde. direksiyon hidroliği kutusu kaçırıyor sanırım. yağı bitti için direksiyon ağırlaştı. ama şöyle bir sorun var kutu nerde bilmiyorum :)

tarif edebilecek biri varmı
  • mrb arkadaşlar, 92 model kartalım evin önündeyken, bi belediye işçisinin kullandığı ot biçme makinasından fırlayan taş ön şöför camını tuz buz etmiş, bu cam internette nerede satılır, fiyatı ne kadardır bi bilen var mı?
  • Foto biraz küçük ama sol tarafta amortisör kulesine bağlı kavanoz gibi plastik kap.Cam suyu haznesinin yanındaki yer.

• Arkadaşlar yakın zamanda bi tofaş almak istiyorum bütçem 2.5 milyar civarı zorlarsam 3 e kadar çıkabilirim Sizden ilan falan istemiyorum sadece bu fiyata yeni kasa alınmaz biliyorum fakat 131 şahin olarak düşünüyorum

Ama bu paraya alıncak arabadan hayır gelirmi ? Aracı gündelik kullanıcağım Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim okula gidip gelmek için akşamlarıda ufak gezintiler için. yaşadığım şehir edirne siz tofaşçılar olarak yorumlarınızı almak istiyorum
  • T stop 131 bak
    Alırken taban saçına baktır.
    Çürük çarık varsa bulaşma.
    Vizesi geçmiş arabalardan uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 6 Haziran 2013; 3:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

T stop 131 bak

T stop istemiyorum görüntüsü hiç hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrkm22

quote:

T stop 131 bak

T stop beğenmeyen tofaşçı değildir.
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz
  • quote:

Arkadaşlar yakın zamanda bi tofaş almak istiyorum bütçem 2.5 milyar civarı zorlarsam 3 e kadar çıkabilirim Sizden ilan falan istemiyorum sadece bu fiyata yeni kasa alınmaz biliyorum fakat 131 şahin olarak düşünüyorum

Ama bu paraya alıncak arabadan hayır gelirmi ? Aracı gündelik kullanıcağım Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim okula gidip gelmek için akşamlarıda ufak gezintiler için. yaşadığım şehir edirne siz tofaşçılar olarak yorumlarınızı almak istiyorum

O model arabalar yıpranmış olmamalı mutlaka dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Arkadaşlar yakın zamanda bi tofaş almak istiyorum bütçem 2.5 milyar civarı zorlarsam 3 e kadar çıkabilirim Sizden ilan falan istemiyorum sadece bu fiyata yeni kasa alınmaz biliyorum fakat 131 şahin olarak düşünüyorum

O model arabalar yıpranmış olmamalı mutlaka dikkat et.

Peki 2.el piyasası nasıldır satmaya gelınce kolay satabılırmıyız

• quote:

quote:

quote:

T stop 131 bak

T stop beğenmeyen tofaşçı değildir.

+100000

Ocak Dışısın

• Şuan hurda indirimi çıkacak diye bekliyor 131 ciler o yüzden ihtiyacı olmayan satmıyor ve satan da çok yüksek fiyat istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.