Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :D Haklısın valla üstad ama napalım bütce meselesi işte imkanım biraz kısıtlı , kendi kazandığım parayla almak istiyorum alın terimle uğraşmak istiyorum hedefime varmak istiyorum
  • arkadaşlar sadece 500 km yol yapmış sıfırdan hiç bir farkı olmayan 15 inc tofaşlara uygun jant + lastik takımı var

ankara içinde isteyenler olursa 500 lira zararla vereceğim sıfır sayılır 5 kol jantlar 195/55/15 lastikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon417

Herkese selam arkadaşlar kendimce indigloya muadil kendi tasarımım olan bir gösterge çalışması yaptım nasıl olmuş sizce ?
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Göstergeleri bu hale getirmemiz ne kadara patlar? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaşlar aracım 2001 enjeksiyonlu şahin S araç ısınınca yolda giderken örneğin 3. vites 2500 devir ışıklara gelirken aracı yavaşlatıp vitesi boşa alınca devir 2000 de takılı kalıp araç bağırıyor 10 saniye içinde tekrar normale 900 devre dönüyor sizce bunun sebebi nedir aracın bakımı servisrte yapıldı ancak sorun 2 hafta içinde tekrar başladı.
  • Arkadaşlar bizde 2001 model Kartal 1.6 i.e var.

Arabayı çalıştırmak için kontağı cevirdiğimizde araba hemen çalişmiyor. 20-30 sn marş çevirmek gerekiyor. bazen bu şekilde bile çalışmıyor. sebebi ne olabilir acaba?

marş motoru sağlam ona baktırmıştık.
  • sorun rolanti müşüründeymiş 30 tl lik parça için bayağı sıkıntı çektik gaz yaktık
  • Arkadaşlar liseyi bitirince bi şahin almayı düşünüyorum.

Ortalama ne kadara patlar ?
  • Arkadaslar bende 92 sahin var.Sorunum ise boy uzunlugundan dolayi araca rahat sigamamam.(1,90) Tavandan yana problem yok ama bacaklar uzun oldugu icin direksiyona surtuyor.
    Dosemeciye gitsem koltuk kizaklarini geriye cekebilir mi yaparsa bu bana kaca patlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • My Car :) [simage]http://i.imgur.com/7gzwkww.jpg[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji_zafer -- 22 Haziran 2013; 21:05:32 >
  • arkadaşlar bende şahinimi satıp model yükseltmek istiyorum.15-18bin arası bir bütçem var aracım dahil.ne önerirsinizi baş ağrıtmayacak,masrafları az olan,parçası ucuz,yakıtta sarfiyatlı olarak?2-3 aydır araç bakıyorum kafam çok karıştı.önce yumurta kasa accent le başladım bakmaya.sonra bütçeyi biraz daha arttırayım arttırayım derken palio,clio,getz,fiestaya kadar geldim.17-18bin civarında temiz dizel fiesta önceliğim makyajlı kasa 2006üstü.11-12 civarında da klimalı palio olabilir diye düşünüyorum.sizce hangisi daha mantıklı?düşüncelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhiskeyx

Arkadaslar bende 92 sahin var.Sorunum ise boy uzunlugundan dolayi araca rahat sigamamam.(1,90) Tavandan yana problem yok ama bacaklar uzun oldugu icin direksiyona surtuyor.
    Dosemeciye gitsem koltuk kizaklarini geriye cekebilir mi yaparsa bu bana kaca patlar ?

bende de 92 şahin var.benim boyda 192.aynı sıkıntı bende de var.koltuğu kızakta en arkaya çekip sırt kısmınıda yatırarak kullanıyorum.anca öyle bir nebze rahat oluyor.
  • My Car

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji_zafer -- 22 Haziran 2013; 21:10:08 >
  • Nacizane Temiz Tabanım
  • 87 efsane doğan :) beni de yazar mısınız ?
    Aracı Yeni Aldım ama konyanın tanınan araçlarındandır kendisi...

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• quote:

Orijinalden alıntı: pskokesh42

87 efsane doğan :) beni de yazar mısınız ?
    Aracı Yeni Aldım ama konyanın tanınan araçlarındandır kendisi...

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Kaça aldın usta ? Resimlerde diri gözüküyor araba.Çürüğü çarığı var mı ?

Muayenesi felan ?

• Bende eski kasa doğan var. Bu stopları nerden bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Arkadaşlar bizde 2001 model Kartal 1.6 i.e var.

Arabayı çalıştırmak için kontağı cevirdiğimizde araba hemen çalişmiyor. 20-30 sn marş çevirmek gerekiyor. bazen bu şekilde bile çalışmıyor. sebebi ne olabilir acaba?

marş motoru sağlam ona baktırmıştık.

Kömürüne yada otomatiğine baktırın marş motorunun.Birde birisi marşa basar iken diğer kişide şarj dinamosuna baksın kayış kitliyor olabilir yada arada bir tutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 2 Temmuz 2013; 10:45:12 >
  • 92 model sahinimi satip 2005 dizel palio alarak aranizdan ayrilmis bulunmaktayim.cok faydali olmustu bu sayfa sahinimi kullandigim donemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

92 model sahinimi satip 2005 dizel palio alarak aranizdan ayrilmis bulunmaktayim.cok faydali olmustu bu sayfa sahinimi kullandigim donemde.

hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.