Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

92 model sahinimi satip 2005 dizel palio alarak aranizdan ayrilmis bulunmaktayim.cok faydali olmustu bu sayfa sahinimi kullandigim donemde.

hayırlı olsun...

teşekkürler
  • quote:

92 model sahinimi satip 2005 dizel palio alarak aranizdan ayrilmis bulunmaktayim.cok faydali olmustu bu sayfa sahinimi kullandigim donemde.

Kardesim hayırlı olsun güle güle kullan aracını ama biraz ufak kaçmış sanki
    Daha geçen gün dert yandık birbirimize şahine zor sığıyoruz diye palio almışsın
    Şaka bir yana iç hacmi vs. nasıl palionun,memnunmusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Kardesim hayırlı olsun güle güle kullan aracını ama biraz ufak kaçmış sanki
    Daha geçen gün dert yandık birbirimize şahine zor sığıyoruz diye palio almışsın
    Şaka bir yana iç hacmi vs. nasıl palionun,memnunmusun ?

Bu arabalar emin ol oturma acisindan sahinlerden cok daha rahat ve ergonomik.daha onceden getz de kullanmistim o da ayni sekilde.koltuklar sahine gore daha yuksek oldugundan koltugu arkaya cok cekmeye gerek kalmiyo ayrica direksiyon ayarida var.sahinde benim arkama oturamayan arkadaslarim bu arabada rahatca oturabiliyo.sahinden kucuk olan tek tarafi bagaj

• Merhaba arkadaşlar , Tofaş doğan , şahin gurubunun en hızlı modeli hangisidir ? Ben 92-93 doğan sl diye duydum ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

Merhaba arkadaşlar , Tofaş doğan , şahin gurubunun en hızlı modeli hangisidir ? Ben 92-93 doğan sl diye duydum ne dersiniz ?

95 ve üzeri, 1.6 ie enjeksiyonlular ve Doğan S ler güzel kaçıyor diye biliyorum. Tabi motorun durumu km v.s de etkiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji_zafer -- 7 Temmuz 2013; 10:27:36 >
  • Selamin aleykum
    90 model sahin e elektrikli egzoz taktirdik aktiflestirdigimizde direk manifolttan arada susturucu olmadan ses aliyoruz ama ses catalli biraz gur tok bi ses degil manifolttan gelen boru biraz eski onu degistirsek komple duzelirmi guzel ses icin borunun genisligi ne kadar olmali tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogan s bi başka

• Selamlar, bende 1997 Tipo SX var, bunu satıp Doğan SLX almak mantıklımıdır sizce? Yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Titor

Selamlar, bende 1997 Tipo SX var, bunu satıp Doğan SLX almak mantıklımıdır sizce? Yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım..

tipoyu satıp doğan alma nedeninizi önce siz açıklayın biz de bilelim, asıl cevap sizde sanki...
  • quote:

quote:

Selamlar, bende 1997 Tipo SX var, bunu satıp Doğan SLX almak mantıklımıdır sizce? Yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım..

tipoyu satıp doğan alma nedeninizi önce siz açıklayın biz de bilelim, asıl cevap sizde sanki...

Genelde çevrem hep satmamı söylüyor. Araç frene basınca ötüyor ve torsiyon bilyaları bozuk heralde arkadan tak tak bişey vuruyor. Çevrem sat bi doğan slx al diyor. Kararsız kaldım bende.

Araç bu: http://t1307.hizliresim.com/1c/j/qc783.jpg
    http://l1307.hizliresim.com/1c/j/qc77t.jpg

• quote:

quote:

quote:

Genelde çevrem hep satmamı söylüyor. Araç frene basınca ötüyor ve torsiyon bilyaları bozuk heralde arkadan tak tak bişey vuruyor. Çevrem sat bi doğan slx al diyor. Kararsız kaldım bende.

bu haliyle anlayan birine satmanız zor olur ve de fiyat düşer.aldığınız doğanda da aynı sıkıntılar yada başka sıkıntılar olabilir.şuanki aracınız bildiğiniz uzun süredir sizde olan bir araçsa ve sadece söylenen yerlerde sıkıntı varsa yaptırıp binin bence.masrafı çok uğraşmayım,bagajda geniş olsun diyosanız satıp güzel bir doğan bulmaya bakın.bu ihtiyaçlarınız yoksa satıp doğan almanın bir anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu haliyle anlayan birine satmanız zor olur ve de fiyat düşer.aldığınız doğanda da aynı sıkıntılar yada başka sıkıntılar olabilir.şuanki aracınız bildiğiniz uzun süredir sizde olan bir araçsa ve sadece söylenen yerlerde sıkıntı varsa yaptırıp binin bence.masrafı çok uğraşmayım,bagajda geniş olsun diyosanız satıp güzel bir doğan bulmaya bakın.bu ihtiyaçlarınız yoksa satıp doğan almanın bir anlamı yok.

Öncelikle merhabalar, o haliyele satacağımda belirtirdim sıkıntıları lakin o problemleri hallettim. Şuan sorunsuz bir durumda ve ufak bakımlarını yaptırdım. Yağ, triger kayışı vs vs gibi parçaları yeniledim. Amacım elime 3-5 kuruş para kalması, o yüzden satmak zorundayım yoksa satmayı düşünmüyorum.

• hocam ayıptır sorması ama 97 tipoyu kaça satmayı düşünüyorsun? temiz bir doğanı slx i kaça bulmayı düşünüyorsun?temiz düzgün doğan slx ler 8.5-9 dan başlıyor zaten.hemen hemen aynı fiyata gelecek.dediğim gibi bagaj vs istemiyorsan bence hiç bu işe girme mis gibi aracınıda yaptırmış bin derim.alımı satımı bakması etmesi vs derken zaten hemen hemen aynı şeye gelecektir.
  • quote:

hocam ayıptır sorması ama 97 tipoyu kaça satmayı düşünüyorsun? temiz bir doğanı slx i kaça bulmayı düşünüyorsun?temiz düzgün doğan slx ler 8.5-9 dan başlıyor zaten.hemen hemen aynı fiyata gelecek.dediğim gibi bagaj vs istemiyorsan bence hiç bu işe girme mis gibi aracınıda yaptırmış bin derim.alımı satımı bakması etmesi vs derken zaten hemen hemen aynı şeye gelecektir.

Bilmiyorum çok kararsızım malesef. Elime biraz para kalması için satmak zorunda kaldım. Olmadı temiz bir şahine bakarım.
  • Arkadaslar dogan jantna uygun lastik ölçuleri nedr?
    Aracım 94 şahn dogan görunmu vermek içn ugraşıyrum acaba yapan varsa tahminı maliyeti ve parçları yazarsa sevinırım.

• arkadaşlar 87 model 131 e pako ön yuvarlak farlı panjur arıyorum. Hiç bi yerde yok. Elinde olan varsa alabilirim.
  • arkadaşlar bende dayımdan eylülün sonuna 89 şahinimi alıyorum. aileye bende katılıyorum. bi sorum olacak. torpidonun üstüne yapıştırılan örtü kalkmış olduğundan sökmeyi düşünüyorum. yalnız örtünün altındaki balyy tarzı yapışkan pis duruyo. bunu nasıl temizlerim. veya buraya kaplama tarzı birşey önerebilirmisiniz?
  • Arkadaşlar 96s şahini sattım köylümden arkadaşımdan aldığım baba yadigarı Sakıb Aga 94 SLX

• 92 model ilk sahibi amcamdır 2012 kasımda amcam yeni linea aldıgından aracı biz aldık HALEN ORJİNAL OLARAK BENZİNLİ kullanmaktayız cok kacmasın hiç mühim degil yeterki gidecegimiz yere gidelim cok memunum fakat önümüzdeki yıl sanırım bi alt taban kısmı elden gecirip bide boya cektikmi süper ötesi olacak

BOYA KONUSUNDA FİKİRLERE İHTİYACIM VARDIR ARACIN ORJİNAL BOYASI 020 BEJ OLARAK BİLİNİYOR
    A) BEN ARACI CİFT RENK YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK CİFT RENKDE BEJ RENGİDE KULLANMAK İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NEDİR
    B) CİFT RENK YAPMA BEJ KALSIN DİYORUM BAZEN ARACIN ORJİNALLİGİ BOZULMADAN KULLANSAM DAHA İYİ DİYORUM

KARARSIZ OLMAK COK KÖTÜ GERCEKTEN

ARACIN DAHA DETAYLI RESİMLERİNİDE EKLEYECEGİM

• 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.