Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 model şahin gaza az basıyorum araba boğuluyor stop ediyor gaza çok yükleniyorum başta pıtıpıtı yapıyo sonra toparlıyo 15 tllik benzinle en fazla 5 liralık yakacağı yere kadar gidiyor sonra çalışmıyor vurdurunca yine çalısıyor sonra yine araba boğuluyo ve stop ediyo sorun ne olabilr ne yapmam gerekir ?
  • dohc vtec kullanıcısına yanıt
    Abi sırf sana teşekkür edebilmek için foruma üye oldum. Bu motor numarası yüzünden dünyam alt üst oldu sayende buldum. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemdarhey

Abi sırf sana teşekkür edebilmek için foruma üye oldum. Bu motor numarası yüzünden dünyam alt üst oldu sayende buldum. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
  • Selam arkadaşlar, bmw 3.18 ci aracım var. İlk arabam Şahin'di. Kuş serisine çok fazla sevgi besliyorum içimde
    Böyle hafif basık tatlı bir şahin falan geçerken dönüp dönüp bakıyodum. Kararımı verdim, bmw'nin yanına bitanede şahin alacam.

Büyük ihtimal yarın falan alırım, çünkü daha fazla beklemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Selam arkadaşlar, bmw 3.18 ci aracım var. İlk arabam Şahin'di. Kuş serisine çok fazla sevgi besliyorum içimde
    Böyle hafif basık tatlı bir şahin falan geçerken dönüp dönüp bakıyodum. Kararımı verdim, bmw'nin yanına bitanede şahin alacam.

Ne kadarlık birşey alacaksınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Selam arkadaşlar, bmw 3.18 ci aracım var. İlk arabam Şahin'di. Kuş serisine çok fazla sevgi besliyorum içimde

Fiyat problem değil hocam, yarın gidip bakıp alacam artık Özledim sürmeyi

• arkadaslar akrabamın garajında bi 97 model dogan slx var yesil metalik renk. arac orjinal hic degiseni yok, vidalari bile fabrika nasil siktiysa oyle duruyor.. arac sahibi yurt disinda. izine geldiginde baska klimali arac kullaniyor ve bu dogan yatiyor... tahminimce 30.000 km de... arabada tup yok saf benzin., bunun ederi degeri nekadardir goz karari bi fikri olan varmi.. bunu satip dizel klimali arac almayi dusunuyor uzerine ekleyip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Fiyat problem değil hocam, yarın gidip bakıp alacam artık Özledim sürmeyi

Bende var hocam ilgilenirsen temiz şahin s 98 model

• Enjeksiyonlu 97-98 doğan slx den enjeksiyonu söktürmek mümkün mü?
  • selam arkadaşlar bende de 94 model 98 trafiğe çıkışlı doğan s var
    araç neredeyse 4 yıldır yatıyordu memlekete döndüm ve bakıma çektim.
    muayeneleri ve gerekli tüm bakımları yapıldıktan sonra ruhsata da lpg sistemini işlettim. 3000 e falan maloldu.
    gaz ayarını da yaptırdım. şuan gayet iyi. km de 25 kuruş falan yakıyor şehir içi. yakında motor yağına ve yakıt sistemine bor ilave edeceğim.
  • Selamlar sonunda Şahin'imi aldım

Yalnız harareti çok fena onu anlamadım, şehir için 45-50 dk geziyorum hararet 130'a dayanıyor

• 130'a mı?..

ne diyorsun arkadaşım, motor hararet yapıyor demek ki...
    lada vega en hararetli arabadır, o bile 107 dereceye kadar çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

130'a mı?..

Şu 90'nın üzerindeki çizgi varya oraya yaklasıyor işte, neden olduğunu bende anlamadım. Bir kaç arkadaşa sordum hararet müşürü (heralde adı böyleydi) değişecek aynı sorun bende de vardı dediler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

130'a mı?..

Şu 90'nın üzerindeki çizgi varya oraya yaklasıyor işte, neden olduğunu bende anlamadım. Bir kaç arkadaşa sordum hararet müşürü (heralde adı böyleydi) değişecek aynı sorun bende de vardı dediler.

fan geç açıyorsa daha düşük dereceli müşir ile değiştirmek gerekir...
    ancak termostat sorunluysa daha kötü, ihmale gelmez, kontrol ettirmekte yarar var...

• quote:

Selamlar sonunda Şahin'imi aldım

Yalnız harareti çok fena onu anlamadım, şehir için 45-50 dk geziyorum hararet 130'a dayanıyor

Suyunuckontrol edin.

Mushiri degistirtin zaten 5-10 tl lik bisey ve degismesi kolay.

Iciniz rahat olsun ilerde sikinti olmasin diyede elektrikciye manual fan dugmesi cektirin.baktiniz hararet dusmuyor manual olarak fani acarsiniz.ama actiktan sonra park ettikten sonra acik unutmayin :) ben bir kere unuttum fan calisa calisa akuyu bitirmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle herkese merhabalar, aracımda zaten manuel fan düğmesi varmış (bugün fark ettim ), hareket halindeyken onu çalıstırsam zararı olur mu? Kimisi çalıştırma çok yakar diyor kimi motor gücü düşer diyor kararsız kaldım. Uygun bir zamanda ustaya gidip gösterecem, bu aralar bmw ile takılıyorum. @cgty89 @baberti
  • quote:

Öncelikle herkese merhabalar, aracımda zaten manuel fan düğmesi varmış (bugün fark ettim ), hareket halindeyken onu çalıstırsam zararı olur mu? Kimisi çalıştırma çok yakar diyor kimi motor gücü düşer diyor kararsız kaldım. Uygun bir zamanda ustaya gidip gösterecem, bu aralar bmw ile takılıyorum. @cgty89 @baberti

hocam fan la yakıtın ne alakası olur :) fan elektrik tesistanı bağlı.eğer aracın elektrk tesisatında sıkıntı yoksa hiç bir sorun yapmaz ama tesisat biraz zayıfsa fan devreye girdiğinde çalışmasında rölantisinde hafif bir değişme titreme olur.benim şahinde öyleydi mesela.motor gücü düşme muhabbetinde ordan geliyor.ne olursa olsun hararet yaptırmaktansa fanı açmak çok daha mantıklı.bir de dediğim gibi suyuna falan bakın eksilme kaçak vs varsa onlarada mudahale edin.

• Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim, araç hakkında fazla bilgim yok malesef. (Açıkcada belli ediyorum gördüğünüz gibi )
    Dediğiniz gibi yapıp kullanayım o zaman, yarında bir bakayım suyuna. Yağını tamamen boşalttırıp yeni yağ koydurcam kullanan adam hep üstüne ek yağ yaptırmış.
    Bu geç saatte zamanınızı ayırıp yardım ettiğinizz için tekrar teşekkür ederim hocam @cgty89
  • BENİM 95 ŞAHİNDE AYNI YAPIYORDU FAN MÜŞÜRÜ DEĞİŞTİ SORUN ORTADAN KALKTI :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

BENİM 95 ŞAHİNDE AYNI YAPIYORDU FAN MÜŞÜRÜ DEĞİŞTİ SORUN ORTADAN KALKTI :)

Bmw ile takılıyodum bayadır, Şahin yatıyodu evde, bugün sanayiiye gittim dediğiniz gibi fan müşürü değişti. Sorun ortadan kalktı.
  • 
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.