Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.117.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Ona iyi bakın :) benimde ilk arabam aynı renk 93 slx taban sacını boyasını komple 0 gibi yapıp orjinal binmeyi düşünüyorum :)

Bende tabana yalıtım yaptırmayı düşünüyorum. Altına da zift gibi bir şey düşünüyorum acaba bir yararı olur mu bunların
  • Tabiki olur tabanın ömrü uzar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz canlansın ortalık
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
  • başkaaannn geç oldu ama benide yaz grubaaaaa

89 Doğanda araba kullanmayı öğrendim :) SİYAH 34 JJS 06

97 Doğanda kalfalığımı yaşadımm :) GRİ 34 PJ 439

92 Doğanda ustalığımı yaşıyorum :)) BORDO 34 GF 4243

ŞUAN 92 BORDO DOĞAN L VAR YAZZZ ORAYAAA :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLRMcLaren

Arkadaşlar benim bir sorum olacak malum yaz geldi şu hava gelen yerlere bir hava filtresi tarzında bir şey yapmayı düşünüyorum bu soruna bir çözüm üreten oldu mu aranızda toz toprak o filtreye takılsın içeri gelmesin fikri olan arkadaşlar yazar mı?

Orta difüzörlerin arkasında zaten var toz filtresi. Kafanı vitesin olduğu yerden aşağıya eğip baktığında görüyorsun. Ben de bir ara bunu temizlemeyi düşünüyorum ama sökmeye üşeniyorum. Daha doğrusu nasıl sökülür hiç araştırmadım. Sağ ve sol yanlarda durum nedir bilemiyorum.
  • Canlansın tabi..
    Bu canlandırmazda kim canlandırır...duruşa bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Canlansın tabi..
    Bu canlandırmazda kim canlandırır...duruşa bak..

öfff be şuna bak yakıyor resmen ortalığı be tasarım desen tasarım, güvenlik desen güvenlik, marka prestiji desen o da var. ABS ASR eski teknolojiler olduğundan araca konulmamış. Kontağı çevirince otomatik çalışma özelliği arabanın kendini daha fazla hissettirmesi için benzini depodan buharlaştırmak suretiyle kabine üflemesi ve camları kapatsanız bile yol sesinin araçtan hiç eksilmemesi de cabası. Türk kızlarını unutmayan mühendisler naz yapma modu da eklemiş araç 150 yi geçince kontrol edilemez hale geliyor. Ayrıca şu videoda göreceğiniz gibi Türk mühendisler bütün dünyayı karşılarına alarak tasarladıkları otomatik fırlatma sisteminin hayat kurtarmadaki başarısını da herkese kanıtlamış durumda. (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/104382/tofas-acil-inis-sistemi bu linke erişemiyorsanız tofaş acil iniş sistemi yazarak googleda aratabilirsiniz.) Ve en önemli noktaya gelelim belki de dünyanın en ucuz otomobili. Dar gelirli ailelerin de bir araca sahip olmasını sağlayan Türk mühendisleriyle gurur duyuyoruz hem de bu özelliklerle.

• Arkadaşlar mrb. Bende bi tofas kullanıcısıyım. 98 model Doğan SLX 1.6 ie. Forumu zevkle takip ediyorum.. umarım benide aranıza kabul edersiniz :)
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• Ortam biraz canlansin hadi bakalım.
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• TımTı kullanıcısına yanıt
    Senin araba mı?

• Evet araç benim abi biraz bastirmayi düşünüyorum bide karlık felan

• TımTı kullanıcısına yanıt
    Valla güzel duruyor beğendim..:)

Yakışıklı olur az bastır,karlik da yap..

Set var mı?

• One abi

• Herkez uyuyomu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: TımTı

Herkez uyuyomu ya

Çok tatlı bir araba yaratabilirsin. Ama içine de edebilirsin.

O arayı çok iyi ayarla. Aracına dışarıdan bakıldığın da apaçi damgası yeme.
  • Abi tamda bunu istiyorum bende ağzına sağlık biraz yere basicam bi karlık atıcam bide jant lastik ama jant seçimini yapamıyorum bi türlü cms 40 filan yapmak istemiyorum BBS de istemiyorum napicami şaşırdım

• ReDComrade R kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon arkadaş ya lüks araban varsa ''milleti küçümseme hakkını'' kimse vermez sana biz arabalarımızı seviyoruz.
  • Azev yada brook
  • Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    O kadar..

• V Arkadaşlar benim başımda kuşumla ilgili büyük bi problem var. Aracım gazda sorunsuz çalışırken benzin de boguluyomus gibi oluyo, ayağımı gazdan çekince rolantide çalışması lazimken stop ediyo. Araba gitmiyo. Ama gazda hiçbi sorun yok. Benzindeyken yapıyo. Bi yardimci olun lütfen.

• 
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.