Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.116.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1453rpm

Ustayla konuştum. Denildiği gibi uno tipo vs. icin olanlardan takacak. Ayrıca 4 cam otomatik kaldırma modülü aldım. Hepsini aynı anda kaldiranlari bizim araçta pek tavsiye etmiyorlar o yüzden sırayla tek tek kaldiranini aldım. Bir de yeni alarm seti aldım. Sustalı anahtarı var üzerinde kumanda düğmeleri. Bizim anahtarı ona tasitacagim. Arac fabrikadan çıktığından beri bizde yeni yeni adam ediyorum. Sade abartisiz ve çok şık oldu.

Yakında bütün yaptıklarımı anlatıp foruma koyacağım. Tabi fotoğraflarıyla da

2li modulden ben de kullanıyorum.Hepsini aynı anda kaldıranlar aküye çok yüklendiği tavsiye etmiyorlar.Ben de tek tek kaldırandan kullanıyorum ayrıca termikli modül.Yani en ufak sıkışma anında cam motoruna giden elektriği kesiyor motorun zorlanmasını engelliyor.

• Benim 6995 lerin bağlı olduğu amfi baya sağlam. Ama önlerinki kıytırık bir sey 2go gibi cins bir şey. Normalde kağıt üzerinde JBL 6508c yi besleyebiliyor ama gerçekte bir halt yok. Düz teybe bağlasam daha iyi olacaktı. Teyp de pioneer 9500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de anfi sağlam seti kurarken kaliteli ürünler kullanmaya dikkat ettim ömürlük olması için.JBL 75.4 ile besliyorum.
  • On kapılara compadent mi normal hoparlör mu hangisini almalıyım?

• GnyaliTalha kullanıcısına yanıt
    Component alırsan anfisiz verim alamazsın.Normal mi comp. mi dersen comp. daha iyi ses verir.
  • Peki 2.500tl ye set öneriniz varmı?

• Sirigmus kullanıcısına yanıt
    Neler takılı hocam amfiye? 3 takım hoparlörün hepsini mi bağlı

• @GnyaliTalha Ben setten yana değilim hepsini ayrı ayrı alırsanız güzel olur.2 takım comp. ve bir anfi mi alacaksınız?

@1453rpm Anfiye comp. ve 6995 bağlı.Sony oval teybe bağlı.2 takım ovali anfiye girdim ama çok verimsiz oldu.
  • Bilmiyorum kafam karışım iste arkaya 3 çift 16 cm hop on kapılara 2 çift comp. Bagaja 2 adet en az 1000w sub 2 adet 2500w anfi ve çift anfi çıkışlı pioneer teyb bunun gibi şeyler var aklımda ama

Ön kapılara 2 çift arkaya da 3 çift bence gereksiz hocam.Tabi fuar aracı yapmayacaksanız. Bence ön kapıya tek arka kapıya tek ve arka direklere tek olmak üzere 3 takım yeter.Arka kapılara özel pandizot yaptırırsanız tıpkı ön kapılardaki gibi güzel olur.3 takım comp. bence tatminkar seyivede bi ses verir.
  • Onlar benim için önemli değil öyle de olur yeterki basslari arabada hissedeyim yeter arka kapılara yapilan pandizotlari gördüm güzel biseye benziyor denemek lazim da onlar bildiğim kadar camları otomatik olması lazimmis

Comp.larla pek bası hissedemezsiniz.Sub woofer ın sağlam bişey olması gerekir.Kicker kare bas ya da başka seri bas sizi tatmin eder.Bence basları hissetmek istiyorsanız wub woofer a yatırım yapmak gerek.
  • Tamamdır sette neden ne kadar alınacak aklımda şekillendi sorularıma cevab verdiğin için teşekkür ederim

Rica ederim.
  • Goldmaster RM-2550 Mid Takımı 2 çift
    Pioneer Ts-A6965S 400w 60 rms oval hoparlör
    Jbl CS 1214 30cm 1000w 2 adet sub
    Jameson USA 554 1800w 4 kanal 2 adet anfi
    Pioneer DEH X2650UI teyb
    Sizce nasıl?

Goldmaster ve Jameson beş para etmez.Eğer bütçe varsa kaliteli ürünler kullan kafan rahat olsun.Mid olarak Infinity ya da Hertz öneririm.Oval olarak Pioneer'ın herhangi bi yeni serisi olabilir pek farkları yok.Eski serileri kadar kalitesi de yok.Basları sert seviyorsan Kicker tercih etmen gerekiyor JBL daha yumuşak vuruyor.Jameson zaten adam gibi beslemeyez o basları.Anfi için JBL,rockford,m acoistic.kicker vs gibi ürünler bak derim.Teyp pioneer'ın giriş seviyesi daha üst seviye ürünlere bak derim.
  • Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Abi herşeyi anladımda jikle nerde o nası bişe ya :D onu ben bilmiyorum abi neresini tutup nası ne kadar çekicem nerde o jikle denilen şeyki. Birisi karbratörü temizlet demişti birisida sibap ayarı dedi kafam karıştı şimdi. ustalarda anlamıyo bişeden zaten 4-5 saat soğuması lazım motorun diyolar of of. =(
  • pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim abi öncelikle yorum için. ama bişeyi anlamadın toplasan 500 gram anca gelecek bi plastik karlık nasıl yakıtı arttırıyor, ikincisi app plakanın cezası varmı mühürsüz sorun çıkarırmı bide VAREX 63 diye bi vanalı egzoz markası duydum bayağı kaliteli baktım fiyatına 1450 TL civarıymış orjin bişe, ondan taktırmayı düşünüyorum bu vanalı egzozlar yakıtı arttırıyomuş doğrumu? :S
  • Conta yanıyo vanalıların. Jikle sol altta

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

@soncirit 13 ile 16 arasında dünya kadar fark var özellikle mid takımları için.Tavsiyem almışken kaliteli bişey alın ömürlük olsun.

@1453rpm Bende de 16cm Hertz ESK165 var.Alırken çok araştırdım baya para dökmüştüm ama kuruşuna kadar hakediyor.Benim de arkada 2 takım oval var biri efsane 6995 diğeri de orta yollu Sony oval.Hem ovaller hem de mid takımı anfiye bağlı olmasına rağmen mid takımı ovalleri bastırıyor.

Hocam ben seti aldim saten. Atakan tuningden 450 TL ye.http://www.atakantuning.com/Komple-Set-Ismail-Berkeden-Pioneer-Roadstar,PR-432.html
    Buda teyibim;http://www.atakantuning.com/Pioneer-MVH-150-UB-Radyolu-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-740.html

Pandizot icin 100 tlye buldum demistim @Sirigmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soncirit -- 12 Haziran 2014; 10:05:14 >

• 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.