Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.116.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi seni araba 1.4 ie mi eğer öyleyse fazla yakıyor benim 1.6 ie sehirler arası 27 kuruş şehir içi 31 kuruş yakıyor. Nasıl 1.4 motor anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnyaliTalha

Abi seni araba 1.4 ie mi eğer öyleyse fazla yakıyor benim 1.6 ie sehirler arası 27 kuruş şehir içi 31 kuruş yakıyor. Nasıl 1.4 motor anlamadım gitti

Senin araba da normalden az yakıyormuş valla Benimki ie değil karbüratörlü 1.4 motor.

• Bu gün bir hayalimi daha gerçekleştirmiş olmamın gurur ve heyecanı içindeyim Nihayet HB den aldığım Rotacar marka park sensörünün bu gün monte edebildim.
    1 günlük deneyimim sonrasında monütörün görselinden ve cihazın işlevselliğinden gayet memnun kaldım. Alacaklara tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-on-off-voice-park-sensoru-ister-sesli-ister-sessiz-ozellikli/productDetails.aspx?productId=otrotart233&categoryId=20024957&SKU=OTROTART233

Montajdan bazı kareler

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueblueee -- 21 Haziran 2014; 22:27:47 >

• Montaj sonrası tavan döşemesini de BİM den aldığım ve koltuk temizliğindeki performansına hayran kaldığım halı şampuanıyla temizlemeye çalıştım, ancak koltuklardaki temizlik performansını tavan döşemesinde alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueblueee -- 21 Haziran 2014; 22:26:18 >

• kardeşler 5-6 milyara bir araç alacam
    doğan slx gözüme kestirdim
    ama bu harfler neyi ifade ediyor
    sl de iş görür mü
    slx 16 ie daha mı iyi
    bunları nerden araştırabilirim
    ilk sayfada yoktu bana link atabilecek olan varmı acaba...!
  • Bugün aracı yıkatayım da fotoğraflarını koyacağım. Tek tek yapılanlarla birlikte. Ama kısaca yapılanlar:

-Kapı fitilleri, cam fitilleri değişti
    -Tabana darbe koruyucu, izolasyon atıldı
    -Araba anahtarı sustalı anahtara çevrildi
    -Camlar kapılar kilitlenince otomatik kapanacak şekilde ayarlandı
    -Pasta, cila atıldı.
    -Tamponlar boyanmak yerine değiştirildi
    -Paspaslar değişti
    -Koltuk kılıflar değişti
    -Kapı ceplikleri ve arka pandizot takıldı.
    -Teyp ve hoparlörler değişti, amfi eklendi
    -App plaka yapıldı
    -Yanmış arka bagaj yazıları değişti
    -Nikelaj egzos ucu takıldı
    -Cam filmi yerine bod perde takıldı
    -Kolçak takıldı
    -Cam rüzgarlığı takıldı
    -Kapı kollarının rengi yandığı için değiştirildi
    -Silecekler muz silecek yapıldı
    -Kolçak takıldı
    -Motor bakımı vs.
    -Buharlı komple temizleme yapıldı

Yapacaklarım:
    -Taban halısı değişecek
    -Taban halısının altına izolasyon atılacak, üzerine izole kağıdı serilecek, göğüslük altına izole yapılacak.
    -Daha büyük bir amfi takılacak

Yapamadıklarım:
    -Arkaları otomatik yapmak. Universal bir motor takacaktık ama biraz kasma yaptı. Kapı sacı yüzünden tam oturmadı ve pek uzun ömürlü olmayacaktı. Kapının içindeki sacı oynasak olurdu ama orjinalliğini bozmak istemedim.

• Soranlar vardı.

16cm ceplikler:

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Dörtlü pandizot:

• Tüm masraf ne kadar tutacak.
    Kapı ceplikleri çok şık olmuş, kanıma girdin walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Tüm masraf ne kadar tutacak.
    Kapı ceplikleri çok şık olmuş, kanıma girdin walla

Hocam hepsini yaptırdım orada yazanların. Bir tek taban halısının altına yalıtım işi kaldı ama bende de bütçe kalmadı. Toplamda orta halli bir doğan parası döktüm galiba :) Sadece ses sistemi 1700 1800 leri buldu gibi

Ceplikler kargo dahil 75 lira mesela hocam
  • çocukluğumun içinde geçtiği araba mazi kalbimde yara
    1994 - 2010
  • plaka bile aynı be
  • Plaka değişti usta burda 2013 nissan quasqai ye verdiler bu plakayı :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincanda bu araba yav
  • Doğan Kartal Şahin için yeni bir kampanya var. Tasarımı çok sevdim sizinlede paylaşıyorum ilgilenenler baksın benim aracım punto ve genelde ünlü oto tercih ediyorum yedek parçada. Fiyatlar iyi gibi duruyor kuş serisi içinde

5-6 ay önce punto için yapmışlardı ve ciddi anlamda piyasadan ucuzdu. Ama bu araçlarda ne kadar fark var bilemiyorum. İncelemek isteyenler için link aşağıda.

Buyrun buda linki:

https://unluoto.com.tr/tr/vitrin/20/dogan-sahin-kartal

• '98 model 76.700 km'de orjinal ve tüpsüz Şahin 1.4 aracımıza fabrika tavsiyesi 165 65R 13 orjinal ebat yerine 175 70 R13 82T Starmax ST352 model yazlık lastik aldık.
    Avantaj veya Dezavantaj olarak ne paylaşırsınız dostlar..

*Kışın çok zorda olmadıkça yola çıkmayız..
    *Otobanda zorda olmadıkça 130'u geçmeyiz..
    *Sakin ve Ekonomik sürüş kullanırım.
    *Çok nadiren İst-Düzce , İst-Yalova-Bursa ve İst-Kayseri gideriz.
    *Kadıköy-Silivri ayda 2 kez gideriz.
    -Bagaj genelde ya yarım dolu olur uzun yolda ise full dolu olur.
    Bu koşullarda lastiğimiz (Starmaxx 175 70 R 13) yeterli gelirmi dostlar.
    Ayrıca orjinal lastikte 165 65 R13'te ön lastikler 26 arkalar 29 basınç önerilirken 175 70 R13'te kaç olmalı dostlar...
    Yorumlar için şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar 41 K 7563 Olarak bizde buradayız. Özellikle Tofaşlar üzerinde bir çok farklı projede çalışıyoruz. Size bunlardan biri olan Kumandalı sis ve park çalışmamızı sunmaktayız.

Ürün kendi imalatımız olup , satışını yapmaktayız.
    Kumandası sayesinde animasyonlu kullanılabilir , 16 renk arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

Sisler , parklar ve içeriden renk değişimini görebilmeniz için çakmaklık led göstergesi içermektedir.
    ATA ELEKTRONİK olarak her türlü proje ve fikre açığız. Ürün hakkında bilgi almak için bize aşağıdaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.

Tel : 0539 476 7618
    facebook.com/rollingteamgarage
    email : ataelektronik@hotmail.com.tr

Araçla ilgilenenler için aracımız satılıktır.

Saygılarımızla
    ATA Elektronik Ekibi

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATA ELEKTRONİK -- 1 Ağustos 2014; 19:28:09 >

• buda benim makina ;)

• Merhaba Tofaş Camiası size bi sorum olucak aracıma yeni kupa koydurmak istiyorum böyle bir imkanımız olabilirmi yani bir kaç yerden böyle birşeyler çalındı kulağıma ben aracıma fabrikadanda olsa kupa getirtmek istiyorum yani varmıdır hiç duydunuzmu böyle bişeyden haberiniz varmı iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEYNDIE

Merhaba Tofaş Camiası size bi sorum olucak aracıma yeni kupa koydurmak istiyorum böyle bir imkanımız olabilirmi yani bir kaç yerden böyle birşeyler çalındı kulağıma ben aracıma fabrikadanda olsa kupa getirtmek istiyorum yani varmıdır hiç duydunuzmu böyle bişeyden haberiniz varmı iyi günler

Sıfır kupa bulamazsın. Parçaları tek tek alıp yapayım dersen daha maliyetli olur. Arabanın toplanması boyası derken astarı yüzünü geçer. Fazla detaya girmek istemiyorum, zamanının ve cebinin canına okur o kadar söyleyeyim.

Çok temiz bakılmış kazası boyası olmayan Tofaşlar var, onlara baksan?

• 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.