Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.117.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TımTı

Tşk ederim abi öncelikle yorum için. ama bişeyi anlamadın toplasan 500 gram anca gelecek bi plastik karlık nasıl yakıtı arttırıyor, ikincisi app plakanın cezası varmı mühürsüz sorun çıkarırmı bide VAREX 63 diye bi vanalı egzoz markası duydum bayağı kaliteli baktım fiyatına 1450 TL civarıymış orjin bişe, ondan taktırmayı düşünüyorum bu vanalı egzozlar yakıtı arttırıyomuş doğrumu? :S

Varex egzozlar genelde s2000lere takılır zengin işi, egzoz tavsiye etmem bi süre sonra kafanız s... çünkü. Mümkünse susturucu takın motor sesi ile yetinin :)

Hocam şimdi 500 grama bakmayacaksınız, saatte 100 km/h ile gitseniz, 5x1.30cm'lik (5 cm yükseliklik 1.30 uzunluk temsili) rüzgarın aracın altından akıp gitmesi gerekirken karlığa çarptığını düşünün.

• Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bizim 98 lerde otomatik jikle var elle çekilmiyo öyle bişe göremedim ben özellikle baktım ama, sadece kaput açma kolu var. neyse zaten ustaya götürücem onuda sorarım tşkler. Bu arada cümleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.:)
  • Valla bilemicem bi iç mekanın resmini çekseydiniz merak ettim yeni göğüsmü oluyo o
  • pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    Egzozdan vazgeçtim saolun yorumlarınız yardımcı oldu. ama susturucu işini anlamadım. zaten bizim egzozlarda susturucu olması lazım.
    İç mekan bu şekil abi yeni göğüs evet 98 model çünki. :S
  • quote:

İç mekan bu şekil abi yeni göğüs evet 98 model çünki. :S

Anaaa jikle yok la

• Bildiğim kadarıyla tek nokta enjeksiyonlularda jikle yok.Beyin kendi ayarlıyor jikle işini.Tempra motor ve piç motor denilenlerde manuel jikle var.Kara düzen motorlarda da otomatik jikle var.
    Benim Kartalda da yok çünkü otomatik jikle mevcut. Klimanin dügmesinin oraya da bir tuş koymuşlar devreden çıkartabiliyorsunuz jikleyi. Bazen sapitabiliyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Üstat sen bana tavsiye verecektin:)
    Araba bekliyor öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar hepinize tekrar merhabalar. Aracımın ön ve arkadaki amblemlerini yenilerken '' 1.6 İE '' ableminin sıfırını bulamamıştım. Bugün eski amblemi mat siyaha boyayıp yapıştırdım güzelde oldu sanırım. :) Onu boyamışken ön panjurun orta delikli yeride arabanın rengindeydi onuda siyaha boyayayım dedim. Bakalım beyencekmisiniz fotoları paylaşıyorum.

• TımTı kullanıcısına yanıt
    Panjur güzel olmuş ama sadece 1.6 i.e amblemini siyah yapman kötü durmuş.T amblemiyle beraber tüm yazıları siyah yaparsan daha güzel olur.Ayrıca yazılar çok ortada. Kenara çekersen daha iyi olur.

• Arkadaşlar merhaba, Antalyada bildiğiniz sağlam bir Tofaş ustası varsa söylebilir misiniz (sorunum şaft titremesi)
  • maxu M kullanıcısına yanıt
    http://www.tiryakiler.com.tr/tr_typ_saftservislerimiz.aspx?id=1

Bu sayfadaki şaft servislerine gösterenilirsiniz.Antalya'da 2 tane varmış.
  • Geçen yıl aldığım ilk göz ağrımı satıyorum.Aracın orjinalliği korunmuş ve herhangi bir modifiye işlemi yapılmamıştır.

http://www.araba.com/284076948/Tofas-Sahin-14
  • Arkadaşlar tekrar tekrar merhabalar. Şu iki günde arabaya 2000 lira kadar para harcadım ama iyide oldu gibi. Öncelikle manifoltta sorun vardı dizel araç gibi ses çıkartıyordu contasında sıkıntı varmış sanırım 100 liraya onu hallettim, sonrasında 500 lira gibi bi fiyata aracın helezyon yaylarını kestirdim ve tüm fren balataları merkezleri diskleri el freni tellerini vs fren namına ne varsa sıfırlattırdım. Araca 4 adet sıfır ultralüx performans lastiği ile yine sıfır çelik jant taktırdım . Vites kutusunu spor tarzda bişe taktırırken birde ön tarafa karlık attırdım. Sonuç itibari ile 2000 lirayı buldu masraf. Şimdi size yeni halini atıyorum bakalım beyenecekmisiniz. Bide bu camlardaki yağmurlukları çıkarayım diyorum sanki arabayı bozuyor gibime geldi sizin düşünceleriniz nedir tşkler şimdiden. = )

• Sirigmus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bir göstereyim
  • quote:

Arkadaşlar tekrar tekrar merhabalar. Şu iki günde arabaya 2000 lira kadar para harcadım ama iyide oldu gibi. Öncelikle manifoltta sorun vardı dizel araç gibi ses çıkartıyordu contasında sıkıntı varmış sanırım 100 liraya onu hallettim, sonrasında 500 lira gibi bi fiyata aracın helezyon yaylarını kestirdim ve tüm fren balataları merkezleri diskleri el freni tellerini vs fren namına ne varsa sıfırlattırdım. Araca 4 adet sıfır ultralüx performans lastiği ile yine sıfır çelik jant taktırdım . Vites kutusunu spor tarzda bişe taktırırken birde ön tarafa karlık attırdım. Sonuç itibari ile 2000 lirayı buldu masraf. Şimdi size yeni halini atıyorum bakalım beyenecekmisiniz. Bide bu camlardaki yağmurlukları çıkarayım diyorum sanki arabayı bozuyor gibime geldi sizin düşünceleriniz nedir tşkler şimdiden. = )

Helezon kestirmek gereksiz masraf olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Geçen yıl aldığım ilk göz ağrımı satıyorum.Aracın orjinalliği korunmuş ve herhangi bir modifiye işlemi yapılmamıştır.

1.4 olmasaymış iyiymiş tertemiz araç . Benzinde 1.4 nasıl nekadar yakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Geçen yıl aldığım ilk göz ağrımı satıyorum.Aracın orjinalliği korunmuş ve herhangi bir modifiye işlemi yapılmamıştır.

1.4 olmasaymış iyiymiş tertemiz araç . Benzinde 1.4 nasıl nekadar yakıyo

Ah hocam her gören arabayı beğeniyor ama 1.4ü gören hemen kaçıyor.

Gaz 2,6 iken şehirlerarası 400 km yaptım 26 kuruş civarı yakmıştı.Arabada sadece 2 kişi vardık. Şehiriçi de 32 filan yakar ortalama.

• 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.