Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13301331133213331334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar. Headers ve vanalı egzos takıyım diyorum. Ankara'dayım. Maliyeti nedir? Bir de arabanın çekişine ciddi katkısı oluyor mu?
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Y4s1N kullanıcısına yanıt
    A.s.Çekişini değil de yüksek devir çevirmesini rahatlatır.Kompresyon yapamadığı için kalkışlarda biraz hantallaşır.Düz boru,headers,vanalı bir de işçiliği 200-250yi bulur herhalde.
  • Yani farz-ı misal, araç normal seyrinde 140'a 20 sn'de ulaşıyorsa, 10sn'ye düşer diyebilir miyiz? 400tl'den bahsediyorlar. Fiyat olarak. Bi de izlediğim headerslı araçlar hep atmosferik gibi

• Hımm. Ne dersin dostum? Tavsiye eder misin?

• Ben vanalının sesini sevmiyorum çok cırtlak geliyor.Kendim krom performans egzoz kullanıyorum hem daha az ses veriyor hem de tok bir sesi var.Eğer şehiriçi çok kullanıyorsan 4lü ve vanalı yakıtını arttırır.Onu da göz önüne al derim.
  • Anladım. Teşekkür ederim

• S.a arkadaslar sahinime bagajini kaplatmak istiyorum kotu bi goruntusu var simdilik mdf kestim koydum ayrica stepneyi ne yapmaliyim kenarlara olmuyor malesej orjinal stepne bi yardim bu kardesinize

• selamın aleyküm herkese hayırlı günler formda yeniyim size birkeç sorum olacaktı

1.aşagıdaki resimdeki görülen paslar akünün oksit atmasından dolayı bu hale geldi usta bura boya attır dedi ama ben akünün oksit atmasını azaltmanın yolu varmı
    bide akünün başka bi sorunu akünün şarjı tam olmasına rağmen şarjı yok diyor arada bide saf su yok diyor ama hepsi tam çözemedim gitti
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

2.si Farın ordaki beyaz şeyden farı sinyal den ayıra bilirmiyiz ve farın ayarı bozulur mu?

3.sü de şunun gibi bazı yerlerinde atıklar bunu nasıl giderebilirim(resimde pek belli değil evin yansımasında ama yarın yenisini atabilirim anlaşılmazsa

şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar için

• @engnaykt İnce stepne alıp orjinal bagaj döşemesi alıp takabilirsiniz.Açıkçası bana mdfden yapılan döşemeler uyduruk geliyor.

@GnyaliTalha
    1.Bir dahaki akünüzü alırken tam bakımsız kapalı aküleri tercih edin bunları yaşamamak için.Asidiydi saf suyuydu uğraşmazsınız.Ayrıca o asitli su değen yerleri acilen temizleyin ve boya attırın yoksa iyice çürür kötü olur.
    2. O plastik saplamayı sökerseniz sinyal önden çekerek çıkarabilirsiniz far ayarınız bozulmaz.
    3.Boya atıkları için de sanayiden aracınızın rengine uygun rötüş boyası alıp kapatabilirsiniz.

• Teşekkür ederim en yakın zaman yapacam onları
  • Sirigmus kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam

• Merhabalar.

Suan denizlideyim ve sag ön tekerden asiri derecede ses geliyor. Ya diskten ya da bilyalaradan.

ACIL OLARAK BIR USTA TAVSIYE EDEBILIR MISINIZ?

• @Sirigmus headersa fena halde taktım kafayı. 51lik değil de 48lik boru tercih edin diyorlar. Arabamda vanalının tesisatı var, içerden düğme falan. Napsam bilemedim ki..

48lik boru olursa bi nebze daha iyi olur kalkışlardaki motor kompresyonu için.Performans olarak illaki bi katkısı olur headers ın.Sesi hoşuna gidiyorsa taktır derim.Bu arada sen de araştırmışsındır belki ama ben çok manifold contası yakan duydum.4lü manifold çıkıştan alta kadar tek parça olduğu için en ufak bi sallantıda oynamada yakıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 12 Nisan 2014; 22:50:05 >
  • Evet öyleymiş. Bu da son halimiz

Maşallah güzel araç.Orjinal panjur ve slx sileceklerle ön taraf daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Maşallah güzel araç.Orjinal panjur ve slx sileceklerle ön taraf daha iyi olur diye düşünüyorum.

+1

Orjinal Panjur, Orjinal silecek, düz (dikdörtgen ) plaka ve far sileceği ile daha güzel durur hocam arabanız. CMS 40'lar beyaz sanırım çok tatlı durmuş.
  • Teşekkür ederim. App plaka. Dikdörtgeni arkaya taktım. Yer değiştiriyim olmazsa. Bu arada headerstan uzun araştırmalarım sonucu vazgeçtim. Aciliyetli helezonlar değişecek. Mercedes amortisor ve helezonlar maliyetli midir?

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak malum yaz geldi şu hava gelen yerlere bir hava filtresi tarzında bir şey yapmayı düşünüyorum bu soruna bir çözüm üreten oldu mu aranızda toz toprak o filtreye takılsın içeri gelmesin fikri olan arkadaşlar yazar mı?
  • 
Sayfa: önceki 13301331133213331334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.